BACK TO REALITY.

Yes, är tillbaka efter en mäktig vecka i England.
De tre första dagarna gick ut på att besöka så många ställen som möjligt i centrala London.
Trafalgar Square, Big Ben, London Bridge, London Dungeon, Marble Arch, Picadilly Circus, Thames river, King's Cross Station platform 9 3/4 etc. Att ta en 30 minuters tur i London Eye var hur maffigt som helst.
Allt detta innebar inte så värst mycket shopping, det blev mest souvenirer till nära och kära och en massa fotandet. Thank God att jag inhandlade ett nytt minneskort på 1 gig innan vi åkte, blev väl runt 600 bilder på en vecka. I know, jag är en kamerakåt biatch.

Eftersom vi inte hade bokat hotell i förväg (chansade på att vi skulle hitta nån ändå) så råkade vi i krångel några av dagarna men allt fixade sig så småningom, pusselbitarna föll på plats. fyra olika hotell på 7 dagar varav en var en riktig pengaslukare. Denna var placerad i Manchester och sån tur/otur som vi hade så hamnade vi i staden samma dag som Manchester United skulle möta Europe XI. Detta innebar att ALLA middle-class hotell var fullbokade så vi som inte hade tänkt spendera alltför mycket pengar på hotell fick ta sista utvägen och checka in på ett snäppet klassigare hotell. En annan incident var när vi kom fram till Bham, skumt nog hade tydligen alla bestämt sig för att dra dit just den dagen och boka upp vartenda litet hotellrum, till och med Hilton och Grand Hotel var fullbokade! då är det illa. Jovisst, glömde att det fanns ett rum kvar... EN SVIT. LYXSVIT som skulle kosta oss 280 pund/natt (ca 3800kr) are you kidding me? Till slut hamnade vi i en sån där Etap hotell, billig och nära till allt. det var de enda positiva sakerna med det hotellet. Å andra sidan kräver jag inte så mycket, är ingen Paris Hilton som kräver allt som finns att kräva, ännu mindre Michael Jacksson som bor i president sviter á la 3000 pund/natt.

Besökte Manchester och Birmingham University. helgrymma båda två men föredrar personligen Birmingham uni. även om Manchester blev utsedd till "the university of the year 2006" och rankas högre på listan än vad Bham gör. Damn, vad gör man?

Tre Chinatowns blev besökta, måste säga att det hände mer saker i den i London. Birmingham hade världens mest prisvärda Buffé där jag samlade på mig ca 10 kg. Den i Manchester var helt död (iaf den dagen - alla var på matchen) om jag inte misstar mig så slutade det med 4-2 till United. hell yea!

För övrigt så var det en lyckad resa, människorna där är världens gulligaste och mest hjälpsamma människor man kan hitta på denna jord. Så kände i alla fall jag i fallen då en man som precis handlat på Tesco hade bägge händerna fulla med kassar erbjöd att hjälpa oss att bära våra resväskor, när Poliskonstapeln i Manchester promenerade hela vägen med oss till hotellet eftersom vi var lite smått lost (han gick över gatan, mot rött och alla bilar stannade. mwaha power to the ppl som är buddies med en konstapel), när Indiska mannen hoppade av bussen han precis steg på för att visa oss vägen till Buss stationen som skulle ta oss till Bham University, när den rika engelsmannen kom fram till oss och frågade om vi behövde hjälp med vägbeskrivningen (ps. vi stod med kartan uppochner åt alla möjliga håll) och när busschauffören erbjöd att skjutsa oss till Victoria Coach station eftersom vi gick och släpade på våra resväskor, sen blev det lite special treatment när han lät oss gå före alla andra så att han kunde hjälpa oss att lasta på våra väskor i bussen. and much much more. En stor guldstjärna till alla dessa människor.

Den sista dagen spenderades i London, blev mest fönstershopping eftersom vi skulle hinna med att se allt som fanns att se, tycker seriöst att sverige borde skaffa sig "Selfridge", "Starbucks", OCH "K freakin FC"
Mitt i rusningen hörde jag några svenska ord som fångade my attention, jag tittade upp och fick syn på ingen mindre än Mtv profilen Shire stå och shoppa med en väninna. SCHWEET. tänkte tränga mig fram och ta en bild med honom (just for fun) men såg en ubermaffig trenchcoat åt det motsatta hållet, den kraften var en aning starkare så off I went.

Inte mycket shopping som sagt, INGA VÄSKOR! var supernära på att köpa en väska TVÅ gånger men lyckades hålla fingrarna i styr. Istället blev det två par skor. och en ny YSL mascara. Och en ny frilla.

Det var allt för mig. hoppas ni också haft en fah-buh-lous vecka.
Tjingeling.

Kommentarer
Postat av: Sara

whoaaa welcome back gumman!
vi måste ta och fika snart så du kan berätta alla smaskiga detaljer!
i'm glad you're back girl!

2007-03-18 @ 10:51:51
Postat av: Victory

just tell me when and where :)

2007-03-27 @ 11:00:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0