ANOTHER NERDY DATE.

har äntligen kommit igång med körkortet.
teoriprovet planeras göra i slutet av månaden så anledningen till att jag varit rätt osocial av mig de senaste dagarna är för att jag suttit och nördat mig på biblioteket med bibi som också ska ta povet den sista. håll tummarna för oss.
igår hände dock något ytterst ovanligt, hela plötsligt bryts bibliotekstystnaden av en man som ställer sig mitt i allting och börjar sjunga. ja, ni hörde rätt.
det hela började rätt underhållande men övergick snart till det stadiet då jag var nära på att slå ner herrn. gapskriket ekades i hela stadsbiblioteket.

han slutar sjunga för en stund och det var inte för att han blev stoppad av bibliotekarien utan för att han tappat bort sig i texten. han drar då fram lyricsen från jackfikan och börjar återigen sjunga (läs: gapskrika)

det står en man bakom hyllorna och filmar alltihop så vi antog att det antingen var för något tråkigt program sverige tänker erbjuda i framtiden eller att de båda var a bit wacko.

hursomhelst, fick köra lite i XGs bil senare på kvällen. förutom att han fick ryck och damp på mig så fick jag ett MVG av honom. halelujah! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0