ABSOLUT SVENSKT.

hemma från en lång shopping dag med scarlett och simona.
blev en ny locktång och nästan en ny klänning.
problemet är bara att jag inte är så förtjust i underdelen vilket betyder att jag måste designa/sy om den lite om den inhandlas. kul att jag är så jäkla bra på att sy också.
efter att ha scannat igenom hela stan bestämde vi oss för att tröstshoppa istället. så vi drog till tesco och jag fick med mig tre kassar maaaaaaat! lyckas alltid muntra upp mig.

det blev även K-FUCKIN-C idag!

oj, nu knackar det på dörren. hörs senare.

update:

didnt reach the point yet.
när jag ändå var på tesco så tänkte jag köpa med mig lite sprit. (till att laga mat) inget annat.
scarlett konstaterade att man fick köpa ut så länge man var över 18. precis innan jag skulle betala fick jag syn på en lapp med stora bokstäver "under 21?" och sen fortsatte det med "do not be offended if we ask for your identification osv osv" FAN tänker jag. vad gör jag nu?

JO.

jag spanar efter den kassörska/kassör som ser dummast ut. there we have him, lucky number one. jag ställer mig i kö. försöker se vuxen (läs: över 21) ut i hopp om att han skiter i att fråga mig om leg. han frågar om mitt leg (good for him, jag vill inte se gammal ut)

"do u have ur id with u?"
"sure..."


jag räcker fram hela plånboken, precis som jag hade förutspått så sneglar han, tar tag i plånboken, tänker (han spelade) tittar på mig, jag stirrar tillbaka, han säger:

"thank u.."

MWAHAHAHAHAHA.

from today on, im not ashamed of my math skills.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0