GIRLSNIGHT.

precis hemkommen från en "skräckfilmskväll" med Lilly, Ching och Anna. vi började med att handla in pizza och en massa junk innan vi bänkade oss vid tvn. första filmen hette "the isle" någonting... det började bra innan tjejen började klä av sig (?) allt verkade skitläskigt innan lilly utbrister "oj, det står att det är en drama film..." yes! där hade vi suttit helt inställda på att det var en läskig rulle och tyckt att allt (till och med när hon klädde av sig) var läskigt. så lättlurade var vi. anywho, vi bytte film till "phone" en koreansk rulle i liknelse med "one missed call".
när filmen är slut hör vi hur en liknande ringsignal/melodi spelas upp...

- det är din mobil!
- NEJ DET ÄR DIIIIN!
- nähe, det är diiiiin!
- sluta! det är inte min, det är din!


alla pekar på varandra innan vi märker att ljudet kommer från påsen bakom soffan. ching, den modiga börjar gräva skräp ur påsen. ingenting. "den är i rummet!" utbrister någon och hon springer in i rummet. ingenting. till slut hittar vi en mobil som dumma älskling hade placerat under soffan just för att skrämma oss. nu blev det klart för oss varför han varit såååååå nyfiken på vilken film vi skulle se innan han åkte. tsk. jag ringer upp för att skälla ut herrn och möts av "höhöhöhö..." från andra sidan luren. sigh.

andra filmen var "amytville" något... var också sisådär. det blev en massa tjejsnack i alla fall och sen kom jonathan och joinade tjejgänget.

nu blir det dags för sängen för imorn ska jag hit the town med mina shoppingskills! oh yea baby!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0