ALLNIGHTER.

puuuh.
äntligen hemma efter en tidigt förutsagd lång dag.
började som sagt dagen med några lektioner i global context för att sedan bli meddragen av massimo till stan för att shoppa present till gary. gick inget vidare då vi hade väldigt ont om tid. halv åtta skulle middagen börja och där sprang vi runt som galningar runt 18-tiden.
skyndade mig hem för att byta om. så mycket som jag än försökte skynda mig så vart jag en timma sen. EN TIMMA BARA FFS! skulle få sällskap av Massimo och Owain så skyllde på grabbarna. mwaha.

efterfesten skulle äga runt på TIGER TIGER men var verkligen inte på clubbing-humör så där tackade jag och tjejerna för oss för att sedan ta oss till....casinot! mahjong! och framför allt, gratis läsk och varm choklad! de har även CUP NOODLES! riktig guling ställe med andra ord.
det började dåligt för mig. Hikari var ny i mahjong gänget så hon vann flera ronder med den sk. nybörjarturen. men sen kom jag ikapp. hela FEM rundor i rad! och där satt jag och spelade med ett gäng mästaren som lärt mig spela i första hand. young padawan is becoming a PROOOOO!

så ja...blev inte så många bilder tyvärr. kanske lägger upp någon som Hikari tog imorgon. nu ska jag hoppa i säng!

GODNATT!

Kommentarer
Postat av: Leia

Sov gott, eller nåt :P

2009-02-21 @ 14:55:18
URL: http://onlyforever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0