I CHALLENGE YOU!

varit lite mindre hjärndöd idag och pallrat mig till universitetet, att lektionen var högst onödig är en annan femma. i was there. tackade nej till middag med Lyn och hennes kusin och valde istället att koka ihop något hemma för att samtidigt kunna plugga. kände mig stolt. innan jag insåg att jag inte alls hann med mycket. precis pratat klart med älskling om allt mellan himmel och jord och funderar starkt på att krypa i sängs.
mitt i vår två timmars konversation lyckades vi även make a bet.

jag - jag vet, ska vi slå vad om en sak...
älskling - vadå?
jag - jag slår vad om att jag hinner få tre synliga magrutor innan dig!
älskling - va...? tssk. eller hur.
jag - okej, då tävlar vi vem som får tre rutor först.
älskling - okej...men alltså, varför just tre? kan vi inte ta fyra så det blir lite jämt?


vet inte hur jag resonerade där. antar att det var för att jag har EN nu och tänkte att det inte kunde vara alltför svårt att få två till...oh well, the game's on!
antar att det blir 500 situps innan läggdags då älsklingen ligger gaaaanske mycket före. fusk. jag som bara gymmat EN gång. EN gång i hela mitt liv. det var med mariam under gymnasietiden och då spenderade jag ändå halva gymtiden framför tvn. en hel sommar jobbade jag på fitness24seven utan att ens sätta min fot på ett rullband. dock fick jag ställa tillbaka vikter efter folk som var för lata för att göra det själva så där fick jag min dagliga träning.
gargh, varför har jag gett mig in på det här? tycker inte ens att det är snyggt när tjejer har alltför synliga magrutor (vältränad mage yes men rutor? six pack ska vi inte ens tala om) that's a guy thing.

oh well, nu råkar jag inte ha råd att förlora denna challenge så får väl offra mig. (dock har jag ingen aning om hur jag ska gå tillväga...) hm...vad vare dopning var nu igen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0