MISSION COMPLETE.

pust!
tillbaka i england efter en hektisk helg med älsklingen och hans uppsatsskrivande. i fredags storhandlade vi och tömde mer eller mindre affären för att bunkra upp inför helgen. vi sparkade igång plugghelgen med tacos som vi så länge planerat att fixa men aldrig riktigt tagit tummen ur. klockan hade hunnit bli passed our bedtime så det blev bums i säng istället.
på lördagen var det bara att sätta igång. 500 ord innan middagen och 500 ord efter var målet som vi klarade galant trots att jag flera gånger fick hota, skälla och tvinga älsklingen att skriva medans jag satt och pluggade in hans kurslitteratur för att bidra med idéer.
tiden går snabbt när man har roligt och snart hade söndagen anlänt. söndag som vanligtvis förknippas med sega soffpotatisar stämde in utmärkt på det vi hade för oss innan vi köpte med kebab hem till mig för att ge brorsan lite sällskap. även där värmde vi upp soffan rejält under matkoman.

med tusen ord kvar att skriva tog vi oss hem till älsklingen igen och medans han kokade upp te, bunkrade upp med all från kladdkaka till pepparkakor tryckte jag på ON knappen och där satt jag resten av kvällen (läs: natten) och skrev, pumpade och krigade för att nå ett bra resultat. i did it. så nu väntar vi med spänning på betyget som visar om allt var förgäves eller om vår cooperation kicked some major fat ass.

så nu folks hoppas vi på det sistnämnda.
nu blir det sängen då gårdagens 1½ timmas sömn inte är något att hänga i granen precis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0