NOSTALGI.

surfade lite runt på nätet och kom över dessa bilder som fick mina tankar att åka på ett nostalgitripp tillbaka till sommaren/hösten 2007 och mitt medverkande i Miss Chinese Cosmos Pageant's Europe & World Final.
fina minnen det där...



i Japan på någon traditionell måltid i ett tempel... maten var hur glamorös som helst. femtontusen gånger mer high tech än det man äter i en sushibar här i sverige. nu snackar vi real shit! (sitter långt bak så syns inte)



fortfarande i Japan på en uppvisning inför hundratals människor, här i våra Qipaos... Japanerna hade förberett välkomstfyrverkerier som var som ingenting annat man sett. fyrverkeri som släpps och åker i takt med musiken, fyrverkerier i form av hello kitty, snoopy och smiley figurer. pure awesomeness. (jag, andra i grönt längst upp)



i Kina där vi medverkade i en kinesisk talkshow "Lu yu you yue" (tjejen i mitten på soffan är the host) tillsammans med vinnaren från 2003, 2004, 2005 och 2006. (jag, femte i översta raden)



Kina - vem kunde tänka sig att första gången jag skulle stå på ett par skidor skulle vara inomhus med konstgjort snö? (jag, sittandes i nedersta raden, första från vänster)



(jag, tredje från höger)
what can i say, once in a lifetime experience.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0