DOWN WITH LOVE.

hade fullt upp igår så tänkte att jag slänger upp en snabb update. öppnar sidan och klickar på "nytt inlägg" och i samma veva kommer gäster in, då var det bara att pallra sig upp ur stolen och återgå till jobbet. då säger brorsan "jag kan uppdatera åt dig". hur mycket jag än velade så sa jag okej då. vad är det värsta som kan hända liksom.

precis som jag hade förväntat mig så slängde han upp gamla/pinsamma bilder. hade helst bevarat er tortyren att se dessa bilder men what the hell, ibland måste man bjussa på sig själv. första var i alla fall tagen i Taiwan när jag var för första gången som 16åring flög över halva världen för att joina OCAC (summer language programme på national taiwan normal university) en av de bästa somrarna i mitt liv. utan tvekan.

den andra bilden... no comments really. men känner att jag behöver förklara mig lite. det är en pajasbild som plutt tog när vi bakade pepparkakor i julas. han såg för övrigt likadan ut med byxorna upp till halsen där bakom kameran. en rolig kväll med en massa flum då vi har svårt att vara seriösa bakom stängda dörrar. which reminds me, har inte sett plutt på två dagar nu! får se om vi hinner ses en stund ikväll. annars får vi nöja oss med vår godnattsnack.

nu blir det serie med mamma (Down with love 就想賴著妳 med Jerry Yan och Ella)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0