NU KÖR VI!

efter en seg morgon kom L förbi med sin matlåda OCH vätska till mig! två flaskor evian. i was in heaven! så jävla convenient att bo gångsavstånd från skolan. tio minuter innan min group meeting fönar jag håret, fem minuter innan lämnar jag byggnaden och fem minuter senare, voila! standing outside the library.

mötet gick snabbt och smärtfritt. har 25 sidor att läsa till morgondagens möte. härlig kväll jag kommer ha.
efter mötet gick jag till precinct library (business bibblan) för att leta rätt på mina hundra böcker som behövs. hittar ca en halv. så bra gick det. L kommer och joinar en stund innan vi går och handlar. nu är jag well equipped och fit for fight resten av kvällen. min senaste addiction är Walkers cheese & onion chips. oh mama!

har läst ca tio sidor, femton more to go alltså. sen har jag bara en powerpoint presentation att göra, en film (till en kurs) på 113 minuter att se och 500 cityscape essay-ord att skriva innan jag får lägga mig.

TUR att jag har en helg att se fram emot!
för att dämpa saknaden av sverige avnjöt jag köttbullar och potatismos till middag idag. till nattmål blir det (utöver mina snacks) knäckebröd med dam dam dam dam...mjukost!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0