ON THE RUN.

vilken hektisk dag. var uppe med tuppen, åkte till universitetet och lämnade in min ansökan till TH och fixade en massa andra saker. mötte senare upp L och tillsammans köpte vi med oss kebab hem, mycket efterlängtad. tog fram min "att packa med mig - prio 1"-lista med saker att flytta till Cosmo. bestod av det viktigaste. sen visar det sig att C kommer och skjutsar dit oss, perfa! då var det bara att plocka med sig så mycket som möjligt. två resväskor, åtta påsar.

är nu inflyttad till min nya lya, har (som ni ser) fixat internet som var prio nummer ett och mitt uppackningen blev jag ubertörstig. inte vanlig törstig utan sån där "törstig" som man är i the desert. sådan törst som kan få en att flippa. då jag är nyinflyttad har jag ingen mat. ingen dricka. ingenting som möjligt kunde släcka min törst. jag får panik. springer ut och träffar på mina grannar, frågar om det finns någon vending machine. självklart, men den är trasig. jag måste try my luck tänker jag så trots deras varning springer jag ner till receptionen. jag måste ha vätska! mannen i receptionen erbjuder mig ett glas vatten. tack. but i don't do tap water. plus, ett glas skulle aldrig räcka och sen skulle jag vara för blyg (ja, kan vara blyg ibland) för att fråga om ett glas till. så jag tackar nej men tanken uppskattades.

till slut hittar jag le vending machine. den står där och strålar. jag approachar den med små steg. ingen "out of order" lapp fastklistrad - good sign. jag kontrollerar alla hörn, det ser bra ut. jag stoppar i mynten, en efter en. knappar in 54. den rör sig. den rör sig!

sen står jag där med min pepsi i handen, lycklig som om jag vunnit på lotto.

törsten är släckt, nu blir det sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0