PLUGGHELG.

igår blev det jensens populära lunchbiff med Tram innan vi promenerade till stadsbibblan för att bänka oss där. Mari var redan framme så vi satte oss i ett facksal för att få lite lugn och ro. seriöst, om ingen gör något snart så kommer JAG införa klacksko-förbud och slå ner alla som klampar in där med mer än två centimeters klack. har folk ingen respekt nuförtiden? blir alltid lika lack på brudar som tror att de ska lyckas haffa någon flirt med sina skor som verkligen skriker "titta på mig!".
till sist fick jag nog, frågade mari om tillstånd att skälla ut bruden OM hon kom in igen. mari sa ja. bruden kom aldrig in igen. fan tänkte jag. jag som suttit och tränat på att se iskall och bitchig ut.

efter någon timma drog T till KTH, jag och mari drog till 7 eleven för att införskaffa lite energi. det blev två kolabullar och en påse kinapuffar. awesome.

vid halv sex tiden fick jag ett mess från älskling där han bad mig kolla min mail. där hade han gjort en egen film på alskamer.se där a couple springer på stranden mot varandra med bakgrundsmusik som lät något i stil med "oh baby baby...bla bla bla" och klistrat in våra huvuden på the lovey dovey couple. filmen avslutades med en hälsning "happy anniversary pumpkin!" och i samma veva som jag och mari sitter och skrattar åt den smyger älskling upp bakom mig med en mer flaska och en stor anniversary puss. knäppis! :P

hursomhaver, vi sitter och pluggar ett tag innan vi åker hemåt och förbereder middag. planen var att sedan sitta och plugga men självklart slutar det upp med att vi däckar båda två.

Idag däremot har det blivit en jädrans massa plugg. och mer ska det bli. så nu avrundar jag och återgår till böckerna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0