REBUS.

igår satt jag och älskling och pluggade hela dagen. klämde inte några mat och mys pauser men annars satt vi som två nördar och grovläste. i ett av pauserna ville jag visa vem som var bäst av oss två och skrev vic > ph (för att boosta mitt självförtroende lite) på hans hand. nu skulle han ge igen. han tog min hand och skrev/ritade en rebus:



"glasspinne" utbrister jag och slår hål i älsklingens attack. "bajskorv är det ju!" säger han desperat. "näää, glasspinne!" höhö där fick han.

nu har älskling åkt till jobbet, håller på att tvätta och ska strax ta itu med disken och sen sätta mig ner och nörda igen i någon timma innan lunchen måste lagas lagom till älsklingens hemkomst.
just det, mitt i allt pluggande igår kom vi på att vi inte öppnat presenterna som Jenny köpt till oss från Vietnam, så då var det bara att ta ännu en paus i pluggandet och göra något snäppet roligare. couple keychains och couple mugs, we like we like. tack sötunge! :D


asså jävla iphone som vägrar funka! går inte att skicka över bilderna jag tagit och självklart hittar inte min usb port telefonen heller. tech-capped (technology handicapped) på hög nivå. får vänta tills plutt kommer hem. suck.

reminds me att jag fick souvenirer från söta Carrie också häromdagen från Kina, 736432 par ätpinnar i gulliga askar och ett sött kort. Tack igen Gumman! ♥

jag och älskling sitter och pluggar:

Ph: "jag ska powernappa en stund nu..."
Vic: "okej, när ska du upp igen?"
Ph: "klockan fem imorn bitti"
Vic: "klockan fem?!"
Ph: "mm, måste. har jättemycket kvar att läsa"
Vic: "okej, godnatt då"

nästa morgon:

Vic: "så...hur blev det med din klockan-fem alarm?"
Ph: "jo, den ringde..."
Vic: "okej, gick du upp?"
Ph: "jupp...!"
Vic: "......?"
Ph: "...och kissade...sen...sen...la jag mig igen"

EPIC FAIL! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0