MY WEEKEND.

träffade upp Mari Babu i fredags för en catch up fika, efter en massa beslutsångest satte vi oss på Bolero som för övrigt blivit dubbelt så stort, det gillar vi! träffade även Joar där. efter två timmars fik/chitchat gick vi till åhlens på jakt efter våra nude-nagellack. köpte en från ... (får kolla upp det sen) nu gäller det bara att den håller måttet sen när jag testar den på. mötte sedan upp Nina i Rådis för ännu en catch up fika. Frosseri var stängt så blev espresso house istället. blev en massa girltalk innan älskling kom och joinade oss efter jobbet. efter det åkte jag och älskling hem för en massa fredagsmys.

igår var det inflyttningsfest hos Siz, supermysig liten lya. kände hur jag längtade tills jag skaffar mitt eget också. blev en massa drinking games, tärningsspel och girltalk. slutade med att jag och plutt däckade på soffan, helt döda (av trötthet då) fick imorse skjuts av wifey, sweet.

ska strax ut med plutt och handla kebab, vi båda vaknade upp med värsta suget efter det så till lunch blir det kebab och middag inget mindre än TACOS! craving for some guacamole soooo badly att jag bara måste ha det ikväll.
nu ska vi ut i solen!

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0