LITE UPDATE INNAN LÄGGDAGS SÅDÄR...

Idag blev det lunch med plutt, donken då vi båda suktade efter burgare. när älskling lägger ner brickan ser jag att han sneglar på mig när jag letar efter pepparpåsarna för att fixa iordning ketchupen:

- vad letar du efter?
- ketchupen...
- aha okej...vad ska du ha de till?
- .....MEN VAAAAAAAAAA?
- vadå?
- VAAAAAAAA? var är pommesen?
- jaha, de har slutat med det i menyn..
- VA? vänta, va? har jag missat något? VA?
- hahaha skojar bara, de ska bara friteras. hämtar de snart.
- puuuuuuuuuh...


mitt hjärta stannade i någon sekund där. mina älskade donken pommes! screw BK fries och MAX fries, Donken fries is the shit!

sen skiljdes vi åt, han tillbaka till jobbet, jag till stadsbiblioteket. satt och pluggade i några minuter och slutade med att jag satt och sökte jobb istället. Mitt gamla jobb har svarat och vill ha tillbaka mig, what to do what to do... får nog avvakta lite och se om fler nappar.

när plutt slutade mötte jag upp honom och tillsammans åkte vi hem och...joggade! jag klarade enligt honom EN hel km utan att stanna (typ...) och det ni, det är maffigt! sista gången vi sprang orkade jag femton steg innan jag dog och gick resten av rundan. idag kunde man inte låta bli att vara lite stolt iaf. höhö.

- okeeeej, fine...vi springer ETT varv...
- hm...ett och ett halvt okej?
- hahaha, och sen efter det halva varvet då? vad gör jag då? får jag ta bussen?
- uhm, du kan ju stå kvar om du vill...
- ... hejdå.
- muuuaaah hao le älskling!

efter maten däckade vi som vanligt på soffan en stund innan mamma och broder kom och hämtade mig med bilen på vägen hem. nu ligger vi och tittar på "låt den rätte komma in". har hört från många håll att den är bra så nu ger jag den en chans.

G'nite folks.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0