VUXNA? NOT EVEN CLOSE.

snart är helgen med plutt slut. ogillar. trots att vi i princip bara suttit och pluggat så har vi ändå haft det myspys. dock handlar det inte om sån där lovey dovey myspys som vi hade en gång i tiden utan nu har vi kommit över det stadiet och kör på den avslappnande varianten. som idag, vi satt och åt stroganoff, med varsin tallrik, allt var frid och fröjd. inga komplikationer. sen, out of nowhere ville han ha en puss. det ska han allt få, efter jag tagit min tugga... sitter där sedan med stroganoff runt hela munnen och väntar på att han ska inkassera sin puss. han tittar på oattraktiva mig och dyker ner i tallriken med sitt ansikte. sen sitter vi båda där, med stroganoff över halva ansiktet resten av måltiden. så himla romantiskt, tycker ni inte?

nej, nu ska jag gå laga mat till plutt innan han svälter ihjäl där bland sina böcker. blir kalkonköttbullar och potatismos (med tillbehör).

iphonen är fixad så tidigare lovade bilder kommer förmodligen upp ikväll, eller imorgon.

gårdagens casual outfit



Halsduk by me. älsklings cardigan primark. älsklings linne ehrm.. vet inte. shorts H&M. strumpbyxor primark. solglajjor raybans

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0