SNYFT.

nu har älsklingen åkt.
haft en underbar vecka med älskling med en massa quality time. längtar redan tills nästa gång vi får så mycket tid (läs: tillsammans 24/7) tillsammans igen vilket lär bli först efter sommaren.
åkte i alla fall till flygplatsen med plutt, på grund av trafiken kom vi fram 15 minuter efter att incheckningen stängde, panik? oh yes. vi sprang så snabbt att vi skulle kunna slå vem som helst i midnattsloppet, dock kom min dåliga kondition ikapp mig ganska snabbt. hursomhelst så var det lite tur i oturen att planet var försenat! säger ju det! det fixar sig alltid! that's my motto. höhöhö.

vinkade i alla fall av älskling innan vi skildes åt, snyft. vi går åt olika håll innan jag hör snabba fotsteg och innan jag vet ordet av det har jag älsklingens armar runtom mig. han viskar i mitt öra innan han springer iväg igen mot sin gate. HUUUUR KAN MAN INTE SAKNA HONOM EFTER DET?! gargh. bajskorv! bussresan hem var inte kul, hann prata en stund med plutt på telefon innan han skulle boarda och nu väntar jag på att hans "jag är framme älskling"-sms.

kände mig liiiite taskig igår kväll när jag lovat att se ett par filmer med älskling men somnade i hans famn efter en halv, gottgjorde med frukost i sängen imorse samtidigt som vi såg på "planet 51" riktigt bra! se den folks!

andra filmer vi sett på bio i veckan är:

valentine's day - se den! mysig film med hollywood veteraner som alba och julia roberts etc.
the wolfman - don't bother. handling? googla själv.
ninja assasin - somnade...
percy jacksson and the lightening thief - relativt bra, liten blandning av harry potter, narnia, twiligt osv. aja, kul att se om ni har lite tid över.
daybreaker - skitbra! (egentligen somnade jag här med men det jag hann se var bra...)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0