BEAUTY AND THE BEAST.

what a day.
"snackat" med plutt i tolv timmar. skiftade från mail till msn till skype till webcam. kan gott säga att vi tagit igen för alla de dagar vi inte "snackat" pga att jag suttit isolerad med mina böcker. anywho, tolv dagar kvar!

läste detta imorse. "är Robert Pattinson nya Jude Law?" lyder rubriken... snackar vi om årets skämt eller? skulle mr i-think-i'm-so-hot-but-in-fact-i-look-like-ive-just-eaten-poo vara nästa Jude law? please, han ser ut som om han vore drogad, ögonen skelar och när han drar ner hakan för att få in den där "oh-i'm-so-sexy-grrr" blicken så känner jag av gårdagens middag. oh dear oh dear. seriöst, take a good look på nedanstående bilder, analysera först jude laws varenda vinkel som är equivalent to pure perfection och sedan (sorry to force you) tar du en titt på Pattan. det räcker med två vinklar. återgå sedan snabbt till den första bilden. vill inte att minnena av detta inlägg ska vara negativa.






question. Pattan eller Jude? försökte hitta en bra bild på pattan, åtminstonde någon där han var kammad. fanns inga. snacka om att ha bad hairday everyday. diadem it is then.

ps. i tend to exaggerate in order to get my point across så tro inte att jag tycker att pattan är ful som stryk (nästan) utan det jag försöker säga är att den som ens hade mage att ställa någon sån fråga måste ju ha varit förstoppad i flera dagar.

tack för mig. nu ska jag sova.

 


Kommentarer
Postat av: Caroline

OMG! Pattionson är långt, långt(och då snackar vi EXTREMT LÅNGT) ifrån lika snygg som Jude Law. Dummaste rubriken någonsin ju!

2010-02-01 @ 18:28:49
URL: http://oreokex.blogspot.com
Postat av: Victoria

någon som är lika vettig som jag iaf! :)

2010-02-03 @ 01:09:53
URL: http://victory.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0