SPA!

satt och letade runt på nätet efter en bra SPAanläggning i stan som jag och baby ska boka in oss på (en av mina två ettårs presenter till baby) just nu lutar det lite åt Selma spa som ligger på åttonde våningen på Clarion Hotel med utsikt över hela stan, centralbadet kanske... eller sturebadet eller haga SPA i hagaparken? ska bli skönt att få en varsin 50 minuters helkroppsmassage oohaaa.

måste få i mig lite sömn nu, imorgon väntar en låååång dag med en massa ärenden, förmodligen några timmars ruttnande på stadsbibblan för att skriva mina uppsatser och på kvällen lagar jag och baby mat åt våra mammor och bröder. det blir melon och prosciutto á la italian style (låter skumt men en riktig delikatess i italien och surprisingly, megayummy) till förrätt, Oxfilé och färsk potatis till varmrätt och slutligen, my personal favourite, pannacotta á la baby!

men nu, sängen!


Kommentarer
Postat av: jainie.v

Har du kollat in den i Nacka? Japanska inredningen och så ? Verkar jättebra där ! :)

2010-07-30 @ 20:29:00
URL: http://cheonsa.blogg.se/
Postat av: Anonym

du menar yasuragi? joo, vi tänkte fira vår ettårsdag där innan men vi båda jobbade så kunde inte övernatta där :( köpte en sån där liveit box så tror dessvärre inte att yasuargi finns med som val :P

2010-07-30 @ 23:28:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0