ÅRETS FÖRSTA DOPP.

vilken härlig dag! åkte över till älskling tidigt imorse och tillsammans åt vi frulle innan vi mötte upp P-Y, Peter och Tommy för att ta oss ut till Ingarö där Micke bor. J, L och Anna joinade i efterhand. Då vi alla var utsvultna började vi med en varsin baguette innan vi gick till tenninsplanen, spelade i några och timmar och sen...håll i er, tog jag mitt första dopp för iår! efter en massa om och men lyckades killarna till slut övertala mig och vi sprang in i en rad bredvid varandra. jag dog. det var svinkallt men I friggin did it!

lyckades få lite färg också och efter några timmar tog vi världens omväg tillbaka hem till Micke, igenom skogen, klättrandes över berg och igenom stigar med sniglar vartannat steg. mysigt var det iaf.

sen åkte jag och älskling hemåt för att snabbt duscha av oss och åka in till stan för vår efterlängtade sushibuffé på Arigatou. jag förlorade battlen med 24½ när älskling gamade i sig 44½. mitt rekord som jag satte för två år sen var på 32. åt inte sushi på ca ett halvår efter den gången. anywho...

hemma nu, imorgon blir det återigen en heldags äventyr! :D damn, vilken midsommarhelg! me likey!

jag - ska du spela i piké?
phlutt - de gör det på tv ju...
jag - ...

sötnöt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0