NEXT DESTINATION...

tickets booked.
next destination: ITALY BABY!
napoli....rome...VENICE :)
leaving on sunday morning.

awesome.




STORTORP.

jag - fan!
brorsan - vad?
jag - först petar jag mig i ögat, sen råkar jag riva mig själv på benet....vad fan är felet?!
brorsan - emo.
jag - ...


så började min morgon.
gårdagen började med lunch på subways. sen var planen att vi skulle bada men det sket sig. istället försökte vi bättra på brännan istället. gick inge vidare. och som avslut på dagen köpte vi med oss pizza för att någon var för lat för att laga mat och tittade på "family man".




BBQ AT TANTO.

åkte till P för att fixa maten innan vi tog oss till Sheena där vi även mötte upp Tommy.
sen bar det iväg till tantolunden där resten av folket befann sig. grillade och chillade hela dagen innan vi avslutade dagen med en nattbio, Drag me to hell som för övrigt ej rekommenderas. riktig B film enligt min åsikt.
trots det kunde jag inte sluta hoppa till/ skrika. den mest högljudda måste ändå ha varit Tommy som skrek med all sin kraft att hela raden skakade. men nej, filmen var inte värd 100 spänn.

här har ni gårdagen i bilder.

















DJURGÅRDEN.

hemma från en lååååång dag ute på djurgården.
solen sken. hann inte bättra på brännan så mycket dock då vi stannade till hos Sheena (skugga) och hängde där hela eftermiddagen. middag på Bronco's. 400g. damn säger jag bara.

nu blir det sängen och imorgon blir det grillning med the crew! schweeet!

EN DAG I SOLEN.

powernappat check!
nu ska jag ut i solen! dags att bättra på brännan nu.


RIP.

ingen mindre än Michael Jackson, the king of pop.
kom precis innanför dörren, satt på datorn och möttes av denna tragiska för att inte nämna chockerande nyhet.
R.I.P MJ!


WORK WORK WORK.

både gårdagen och dagen går till att jobba. därav bristen på uppdatering härinne.
okej säger som det är, är skittråkig! har absolut inget att skriva.
men imorgon väntar nog lite skoj. och på lördag blir det grillning i tantolunden.
so stay tuned.

TRANSFORMERS 2.

hemkommen från stan nu.
hann med en liten fika i kungsan med michelle, tommy och joar innan jag och P drog vidare för att möta upp folket på rigoletto. smygpremiär för transformers 2 var dagens aktivitet. överskattat enligt mig. 1an var helt klart bättre men who cares, megan fox är ju med!
sen drog jag och P vidare till Palmyra för en gigantisk kebabtallrik. lyckades NÄSTAN trycka i mig allt innan Joar och Tommy joinade oss.

imorgon blir det jobb så nu är det läggdags.


UTSEENDEFIXERAD?

innan jag åkte till jobbet följde jag med brorsan som skulle fixa ID kort.
att ta kort i automatmaskinen orsakade en jädrans massa liv.
han fixar håret, jag fixar håret åt honom. han frågar om vi inte kan åka till centralen och ta kort så hinner han fixa sig. WHAT?! herre min guuuuuud. så utseendefixerad är inte ens JAG. anywho...
första bilden såg ut som en "wanted"-bild. därav jag ber honom le lite. han ler, hinner inte riktigt dra upp mungiporna, ser sin bild och brister ut i skratt. där rök tredje bilden.
en sista chans nu, ungjäveln sitter i båset och asgarvar så jag rycker in och försöker dämpa stämningen.

"tänk på....eh, typ...surströmming!"

*click*

i samma sekund brister han ut i världens asgarv, geggar ner hela skärmen i spott och vad kan jag säga, sista bilden är en riktig höjdare.
ska försöka lägga in en bild innan brorsan märker något.
nu ska jag hem.


SCREW GK.

vi hade kul på annat håll!
sov bort halva dagen innan jag tog tummen ur och åkte till P för middag. Carbonara stod på dagens meny. creds.
sen mötte vi upp hans polaren på 5emtio4yra, satt där och chillade innan Sheena joinade. 
skratt, tårar och drinking games. kan inte bli bättre.
innan de stängde hade jag och Sheena hunnit med att somna på toalettgolvet. alkoholen satt verkligen där den skulle.
sedan bar det iväg mot donken där jag inte mådde helt prima. avslutade med "shutter" hos P som visade sig vara en riktig fegis. återigen, morgontåget hem. i sängs kl 8, väckt 10. superb!

but i cant care less cause I had fun!



















:)

gårdagen började i full fart. dim sum med familjen och några vänner till familjen i Gamla stan, satt och lekte med världens sötaste liten plutt. timmarna efter det spenderades runt i Gamla stan, agerade lite turister. vid fyra tiden drog familjen vidare till gröna lund, jag mötte upp P och återigen promenerade vi till Gamla stan. P var inte lite galen när han beställde in en "Vermonster" från Ben & Jerry's menyn. super scooper (eller vad den nu hette) med 7 kulor räckte inte tydligen, här skulle en vermonster á la, håll i er nu TJUGO kulor avnjutas. yes, 20 B&J kulor. oh my lord. det värsta var nog att vi faktiskt åt upp allt. med jämna mellanrum fick vi besök av en anka som hade sina ögon på glassen när vi satt där i hamnen i slussen/gamla stan.

man lever bara en gång tänkte vi när vi tog oss till Jensens för en all u can eat ribs middag. tänkte att vi skulle hjälpa till med matsmältningen genom att lira lite biljard, spela drinking games och sedan avsluta med filmerna "righteous kill" och "vicky christina barcelona" den sistnämnda var inget att hänga i granen. jag som hade byggt upp förväntningarna på den. o well, morgontåg hem imorse vid 6 tiden. 2 timmars sömn. halelujah. och nu väntar jag på roomservice från brorsan.
ikväll blir det röj!






THAT'S WHAT FRIENDS ARE FOR.

vilken härlig dag! så ska en lyckad sommardag spenderas. med vänner!
började med en shoppingtur och glass på kungsan med Cici innan Jinn kom och joinade, svängde sedan förbi Sheena för en MASSA updates och avslutade dagen med en efterlängtad middag med Carin, Cyndia och farbror Kai på Eastern House. skönt att pappa kom och hämtade mig då jag annars fått rulla hem.

solen sken. det gillar vi! nu håller vi tummarna att det håller veckan ut.

FAMILY DAY.

första dagen på hemmaplan, går självklart till familjen.
har spenderat hela dagen med att bara äta, äta och äta. pappas mat är nog en av de sakerna jag saknat mest.
feels good to be back.
imorgon blir det en catch up day!

nu ska jag titta på hell's kitchen med pappa! woo!

HOME HOME HOME!

att sova i sin egen säng är nog det absolut bästaste ever.
flygresan gick bra, hade "bara" ca 3 kgs övervikt, som tur var blev jag buddies med en annan svensk tjej som också studerar i manchester så fick langa över lite grejer i hennes väska. phew.

på flygplatsen möttes jag av mamma, pappa, max och jasmine som hade kommit för att hämta sin auntie.

-"har hela din släkt kommit eller?"

solen skiner ute. kan med andra ord inte bli bättre. lär nog inte hålla länge till då det är tänkt att det ska bli regn till midsommar. oh well, i'm home. allt annat skiter jag i! (just nu iaf)

BYEBYE MANCHESTER. HELLO STOCKHOLM!

allt är mer eller mindre packat och klart.
ikväll åker jag hem! HEM!
landar i skavsta vid midnatt, inte lika halelujah men vafan. i'm going home!
home sweet home.


SNART FLYTTAR VI.

packat hela dagen. hade mer skräp än jag anade. åkte förbi stan och köpte en lite större variant av en hand carry bag som jag släpar med mig på planet. förhoppningsvis slipper jag dra på mig femton lager med kläder pga övervikt.
solen gjorde oss sällskap hela dagen, slutade med att vi gamade i oss en halv låda var. packningen fortsatte. än så länge har vi två gigantiska resväskor, en mellan, fyra kartonger and we're nowhere near done.

blev ingen kontraktskrivning idag då jag fick ett samtal från en annan mäklare som ville visa en lägenhet imorn bitti så vid lunchtid har vi förhoppningsvis skrivit på ett kontrakt, antingen med de vi ska se imorgon eller min underbara lägenhet med walk in closet. mwahaha. so stay tuned.

dags att sova nu då vi ska upp med tuppen imorgon.
TRE dagar kvar! TREEEEEEEE! :)

HELLO SUNSHINE!

hemma nu efter två lägenhetsvisningar, häng hos en kompis och en lååååång promenad tillbaka med Lyn, på vägen blev det en hel del bilder. har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. hon är tok den bruden. lägger upp några senare. nu ska jag packa.



























ett litet urval, resten finns på facebook. nu ska jag sova!

FÖRSTA DAGEN I DET FRIA.

kass uppdatering, beror helt enkelt på att jag praktiskt taget sovit bort dagen.
känner hur kroppen, själen och sinnet börjar återfå sin mänskliga form.
mot kvällen ville V käka på nandos, T ville spela mahjong med gänget, gissa vad. gjorde ingetdera.
tog istället tummen ur och började packa. på måndag flyger jag hem och har varken hittat lägenhet eller börjat packa så nu var det mer än dags. imorgon ska jag på lägenhetsvisning. håll tummarna att stället kommer att kick some major fat ass!

hade megatråkigt i några timmar imorse och blev rekommenderad denna sida av B, www.argalappen.se som jag innerligt tycker att ni bör checka in. har hittat mina favoriter och kan inte sluta skratta över hur bitterhärliga folk kan vara. detta gjorde min dag iaf. kommer nog ha samma effekt på er så chop chop!

nu ska jag sova. imorgon väntar en lång dag med en massa ärenden.
god natt.

ett litet smakprov, it'll only get better!


 
 

GOOD FRIGGIN MORNING!!! :)

god väldigt tidig morgon!
de senaste veckorna har jag varit uppe vid den här tiden pga diverse plugg. nu är jag uppe av andra orsaker. däckade med ansiktsmasken på och till ljudet av prisonbreak (the final break) vid middagstid efter en hel dag på stan med Lyn och Amanda. och vaknade för en timma sen. och är mer uttråkad än någonsin. inget att läsa, inget att desperat försöka lära mig, inget att friggin göra! ..men jag klagar inte :)





innan tentan möttes jag av denna desktop post it skriven av Lyn "JIA YOU, crazy lady vic!" gissa om jag blev peppad.


FYFAAAAN VAD SKÖNT!

gårdagen började med terminens sista tenta. vid kvart över elva tiden var jag klar vilket också var då min frihet började.
damn, jag låter som om jag precis kommit ut från fängelset (reminder: jag tittar på prisonbreak nu...) men så är känslan.
mötte upp Lyn och tillsammans gick vi till Linford på lägenhetsvisning. vi hittade en tre rummare (ett rum tänkte vi göra om till en walk in closet mahaha) för 850 pund/månad. (10700kr) sen är jag ju inte taiwanes utan anledning, jag prutade ner priset till 700 pund motsvarande 8800 kr i månaden. inte så pjåkigt va. TRE RUM! lägenheten var underbar. mäklaren trodde att han hade saker och ting under kontroll innan han insåg vilket misstag han hade gjort och började lägga till en massa agency fees hit och dit, extra månadshyror för tiden vi är på sommarlov osv. till slut blev det mer än vi hade kommit överens om från början. vad tror han egentligen? vet han inte att kineser (inte jag då, men Lyn) är total genius när det kommer till siffror och huvudräkning. han pushade och pushade "det är bara ett samtal ifrån", "ska jag ringa nu på en gång" vi avvaktade. skådespeleriet fortsatte, "folk" började ringa om andra lägenheter och till slut fanns bara en kvar. nu eller aldrig sa han. aldrig säger jag. han blir paff. vi drar.

tio minuter senare messar han "i'll get the flat for you, very good deal. please call me" HAHAHAHAHAHAHAH! tönt.
vi har en annan visning imorgon så nu får HAN vänta. och tro inte att mina taiwanesiska gener bara lägger sig sådär. nu är i alla fall HAN i underläge. watch me!



sen drog vi vidare till chinatown för en gigantisk måltid. det har vi förtjänat. flera gånger om! shoppingturen gick mest ut på att fjanta oss i affärer. var alldeles för trött för att göra något annat. (för trött för shopping? vad är det jag skriver...) men jo, gång på gång slumrade jag till på "pojkväns stolen" i diverse affärer. fick med mig "tea tree facial mask" från body shop som applicerades direkt när jag kom hem. sömnlösa nätterna har tärt hårt på min hy så nu blir det recovery time i några dagar innan jag åker hem. HEM! citerar det sista michael scofield sa i final break avsnittet "we're free, finally, we're free...!"

jag var helt slut under shoppingturen men denna fick mig på piggare humör, just like being home! :)





Tea tree Face mask från Bodyshop.


"tentorna är över" - måltid.





KLAR KLAR KLAR KLAR!

KLAR FFS!!!!!!!!!!!!!!!!
skriver om dagen senare. nu ska jag sova.

SÅÅÅÅ NÄRA!

ok, kom igen nu.
sista allnightern är i full rulle. en sista innan jag beger mig på det oerhört efterlängtade sommarlovet.
om exakt 9 timmar skriver jag min sista tenta. finans. den jag fruktat mest av alla.
sen ska det firas. så in i helvetes hårt! tentaperioden har varit en riktig mardröm. folk har börjat påpeka påsarna som vuxit fram under mina ögon. not a good sign.

kom igen nu. SISTA TENTAN! nästa inlägg blir ett inlägg om allt jag shoppat som belöning till mig själv.
ska häva i mig min sista burk cola (bra timing) och tuta och köra natten lång!



05.30am

i detta moment vill jag inget annat än att svära så jag ska fatta mig kort.
JAG VILL SOVA!
natten har rent ut sagt varit förjävlig. jag fryser, jag är hungrig, jag är trött och i samma veva har jag fått försöka pressa in så mycket som jag bara kan av boken.
ikväll trodde jag att jag skulle få det svårt att välja mellan antingen ugång eller hemmafest med tjejerna. i've made up my mind.
JAG SKA STANNA HEMMA OCH SOVA! yes, i am. nothing will make me change my mind. pass på utgång, pass på röj, pass på allt som kräver att jag rör en enda fena till. här ska det sovas!

så, back to work. tenta om 4 timmar.

STEP INTO MY OFFICE.

möblerade om lite i rummet efter spindel-incidenten så nu har min printer fått en kunglig plats bredvid skrivbordet. den stod lite avlägset under sängen innan eftersom sladdjäveln var för kort.
har inte varit väldigt produktiv av mig idag heller, degat hela dagen innan Lyn och Amanda kom med middag och en massa tjejsnack till maten. kan knappt fatta att jag snart är fri. därför måste jag kriga som ett knas den sista biten or it'll be a very depressing shoppingspree jag ger mig ut på. än så länge har ju alla tentor gått enligt planerna, nu återstår en. dvs, inte läge att ge upp.







SÅ hälsosam är jag! ser ni evian flaskan där! JAG DRACK UPP ALLT!

HUNK OCH SEXIG BRUD.

Lyn - fan vad snygg han är!
Vic - va?
Lyn - jaaa, snubben på hundralappen!
Vic - va?
Lyn - jaaa, och hon! gud vad fin!
Vic - vem då?
Lyn - tjejen på femtiolappen!
Vic - va? tycker du?
Lyn - jaaa! men kolla kärringen på brittiska pund!
Vic - ........


tydligen så tycker hon att gustav den nånting nånting fan, det var visst carl von linné (i knew that!) och jenny lind är snygga gestalter, har nog ingen personlig åsikt om det men i jämförelse med drottningen på pund sedeln kan jag väl inget annat än att hålla med.

SISTA BITEN NU.

sitter och sista-minuten-läser finansboken. får skylla mig själv big time om jag inte hinner klart då jag inte använt tiden på det mest effektiva sättet på senaste tiden precis. oh well.
ikväll lämnar jag över mattants-rollen till Lyn som kommer och lagar middag om ca... en halvtimma. YES. skönt att kunna vara "ungen" ibland och inte alltid laga mat till allt och alla. inte nog med att jag börjar få slut på idéer snart så hatar jag ju att laga mat! men men, som man bäddar får man ligga. som man lagar får man äta. då får jag väl ge med mig.

tentan äger rum på tisdag. kl 11.15 är jag FRI! då kommer Lyn och möter upp mig för lunch och en mäktig shoppingspree! because i'm worth it.

för övrigt är det 9 dagar kvar tills jag åker hem. nedräkning i högsta hugg! hoppas innerligt att sverige återfår den härliga svenska solen innan jag anländer. svensk sommar ÄR ju THE SHIT! don't disappoint me now.


NATTSYSSYLOR.

what's better than eating chocolate ice cream at 1 am?! obviously, eating chocolate ice cream AND chocolate donuts at 1 am! dah?
yea, i'm terribly addicted to chocolate.

blev inte mycket gjort idag. matshoppade med Lyn innan hon paxade datorn min så att jag skulle ägna min tid åt pluggandet. så var det tänkt i alla fall. självklart lyckades jag hitta det näst intressanta i rummet, junkfood hyllan! på kvällen kom Princess över (ja, hon heter så) så vi hade en liten tjejkväll med skratt och tårar.

för övrigt är vädret inget att hänga i granen just nu. kanske är lika bra då jag ändå sitter instängd med finansböckerna. men på tisdag kl 12 ska det bannemej vara sol á la 25 grader MINST! för då är jag FRI och redo att röja stan. och packa för min hemresa :) snart ses vi gott folk!


MEN LÄGG AV! HAHAHAHA!

HAHAHAHA! PINSAMT VÄRRE! har aldrig varit ett riktigt fan av Jolin (taiwans "jag tror att jag är en diva á la beyonce") men fan, det här är pinsamt! jag är inte emot covers men denna tar fan priset.


5 DOWN. 1 TO GO!

KLAR!
med den femte och näst sista tentan. global context.
lyckades ordbajsa ut 6 sidor trots min sömnlösa natt. creds till mig för det.
natten var låååång kan jag medge. gjorde inte saken bättre när en gigantisk spindel (ja! igen!) dök upp på min vägg. med noggrann steg för steg handledning av B över msn lyckades jag trots min fobi, fånga den och göra mig av med den. puh.

hursomhelst, tentan gick bra. bättre än förväntat vilket är lika bra, annars hade jag surat resten av dagen eftersom jag återigen gav upp min skönhetssömn. nu återstår bara finans som äger rum på tisdag.  tortyren börjar imorgon, nu ska jag sova!

trodde jag... har precis skrivit klart en kinesiska läxa åt en kompis som ska ha prov imorgon och behövde en uppsats á la 200 ord. 200 HA! vad är det jämfört med mina 7823432423 ord jag skrivit idag. den bjussar jag på.

NU ska jag sova.
puss.


UPDATE: I'M AWAKE.

de senaste tre timmarna har inte varit det lättaste kan jag säga. att skrivbordet står bredvid sängen gör det inte lättare men jag är vaken! har ett och ett halv kapitel till att ta mig igenom, sen blir det essay structuring. tänkte att 2-3 timmars sömn kan göra nytta men tanken att behöva tvinga sig ur sängen när man mår som värst är inte hejdundrande så skiter nog i det. tutar och kör och sen får vi se hur pass mycket av provtiden jag lyckas hålla mig vaken.

för övrigt är det nordpols-kallt här inne i mitt rum. elementet är självklart avstängd. varför vet jag inte. betalar jag ca 6000 i hyra ska det bannemej ingå! dygnet runt! alla årstider. nej, vilket skämt. sitter med femton lager, blir nog en sextonde strax.

om 12 timmar ligger jag och sover i min varma säng. TOLV timmar! oh my buddha. bäst jag slutar nu innan jag spårar ur. that thought is making me go absolutely mental!

JAG VILL SOVA!!!

å andra sidan är det frukost dags om 2½ timmar... ok då, skit i sömnen.
back to work.

24 TIMMARS-KURS?

efter middagen invaderade jag Lyn's rum, paxade sängen och råpluggade tills för bara några minuter sen.
hon hade som sagt sin sista tenta idag vilket gjort mig väldigt avis så jag tvingade henne att leta lägenhet. det blir nämligen vi som delar boende efter sommaren. hur ska detta gå? båda med kass humor som jämt och ständigt kolliderar med varandra och orsakar ett flertal skrattattack som slutar med att båda ligger på golvet och vrider sig att skratt. vid närmare eftertanke så kommer jag nog inte överleva ett år med henne under samma tak. två möjliga avslut finns:

1. vi dör av skrattattackerna.
2. våra goda skratt förlänger livet med 50 år och vi blir världens äldsta gulingar.


fick en del gjort trots att vi babblade om allt mellan himmel och jord, vi gick så långt att hon till slut fick hejda sig själv med att inte prata med mig genom att tejpa ihop munnen. ja, bokstavligen talat. hon är knas hon. lika bra det, inte många som skulle palla trycket man får av att bo med mig. anywho....

femte tentan äger rum om exakt 12 timmar.
jag kommer att få sova om exakt 15 timmar.
yes, blir nog en allnighter ikväll. klarar jag tentan är jag värd en fet eloge då jag lyckats lära mig en hel termins kurs på 24 timmar. inget att skryta om men ja, vet knappt hur läraren ser ut, boken har varit nästintill orörd ända tills igår och jag har fått genomlida multipla panikattacker men nu är jag mer determined than ever, jag ska fan nail-a denna lilla jävel!

det svåra blir inte att spotta ut två uppsatser på två timmar utan snarare att försöka hålla mig vaken i dessa två timmar.

wish me luck folks.


SLUT PÅ ENERGI.

motivationen är på gränsen till helt obefintlig.
vissa lyxsmurfar har sin sista tenta idag. inklusive min pluggkompanjon. vilket gör mig ännu mindre motiverad.
jag har två kvar. imorgon och på tisdag. helt plötsligt känns veckan så lång. som om den aldrig vill ta slut.
jag repeterar ständigt "bit ihop nu sista biten, bara två kvar" men den hjälpande och peppande effekten verkar ha försvunnit. ikväll blir det en allnighter. tror jag.
tentan är klockan 14 imorgon vilket skulle innebära att jag inte kommer att få sova förräns middagstid imorgon.
ingen roande tanke precis.

gargh, jag behöver motivation!
folk tar studenten hit och dit, folk går på sommarlov, folk åker hem, folk röjer stan, folk tömmer butikerna, folk är folk!
just det, den rollen jag intagit nu är varken mänsklig eller normal.
nu vill jag åka hem!

behövde skriva av mig lite. tillbaks till böckerna nu.



ANOTHER ONE DOWN!

utan sömn pallrade jag mig iväg till frukosten, stoppade i mig the british breakfast i all hastighet då tiden var knapp.
sen sprang vi till bussen, anlände, skrev provet som för övrigt gick som en dans på rosor. förhoppningsvis innebär denna känsla ett PASS också. makroekonomi som sagt, är nu ute ur bilden. thank god. dock måste jag erkänna att det blev rätt så intressant där emot slutet.

however, 4 down. 2 more to go.
näst på tur är Global Context. uppsatsskrivning x 2.
dags att trycka på "bullshittar-knappen" med andra ord.

efter tentan hade Lyn som blev klar rätt tidigt gått och köpt glass. då jag tog all tid i världen på mig var den på gränsen till milkshake när jag kom ut men just då hade nog vad som helst piggat upp mig, sömnbristen hade sakta men säkert börjat sätta sina spår mitt under tentan. som vanligt med andra ord. tur att vi bara fick 1½ på oss. hade nog hunnit somna annars.

det bars iväg till Taiwu, jag, Lyn och Lauren. belönade oss själva med lite dim sum. där satt vi då, tre uttryckslösa robotar, stirrandes på varandra, kämpandes med att inte falla pladask.

resten av dagen var rent ut sagt händelselös. efter att ha nappat i två timmar åt vi middag innan jag intog min plats på soffan, degade resten av kvällen med tjejsnack i allra högsta grad. behövs ibland.

nu har jag äntligen lyckats förflytta my arse från soffan till sängen för att försöka ta igen de förlorade timmarna.
godnatt folks.

GUESS SOME THINGS ARE JUST INNATE.

"why are you posing when you're sleeping?"

FYI, i wasnt posing. i was just not sleeping in my usual ugly position.
in a common room, the least you can do is to try to look sophisticated.

COUNTDOWN.

makroekonomi tenta om fyra timmar. solen har gått upp.
bollen är fullprogrammerad av det som får plats. är inne på min tredje kopp kaffe LATTE. och andra burk cola.
gårdagen var faktiskt inte så produktiv, kanske för att vi satt ute i den alltför trevliga solen. oh well, bättrade på brännan lite så något fick jag gjort i alla fall. ok scratch that. när herr sol bestämt sig för att dra sig tillbaka fortsatte vi röjet inne i common room där vi beställde hem thai mat samtidigt som vi kollade på Coach Carter. ok, tror jag spårat ut lite... att tiga är guld, att jag aldrig fattar det.

om två veckor bär det hemåt. ska bli så skööööönt att jag skiter i det faktum att det blir en jobbig resa till Liverpool - Skavsta - Stockholm. tanken skrämmer mig inte längre, vill bara att tentaperioden ska vara över. sen om resan kommer ta 9328743+ kan jag leva med.








Back to work!


RSS 2.0