ONE DOWN. FOUR TO GO.

vid tolvtiden känner jag hur någon tar tag i mina ben, drar och sen hör jag kadunk kadunk. det var L som under den senaste timmen försökt att väcka mig. till slut tar hon sakerna i egna händer men backar in i bordet och faller omkull. så ja, min morgon började med skratt och tårar.

egentligen var jag uppe redan vid tio tiden då pluttens godmorgonmail kom. men somnade direkt efter att jag svarat på mailet. när jag väl vaknade satt jag och cuttade le crap från min uppsats och landade till slut på 3188 ord. skrev att det var 3008. i dont tell, you dont tell.

anywho, igår när vi var på väg till L's lägenhet så följde en hund efter oss. han sprang runt där helt lost men gick sedan med bestämda steg uppför trapporna och sen stod och väntade på oss vid portdörren. folk som kom ut trodde det var vår hund så det slutade med att vi alla stod och ba "is it your dog? no? is it yours? what? it's not?" ungefär sådär. hunden sprang iaf in i porten och ställde sig vid hissen och väntade som om han visste vart han var på väg. omöjligt att få ut honom ur hissen så han åkte upp med oss. alla stack och lämnade hunden till oss. wtf? så där stod vi, händerna fulla med kassar och en hund bakom oss.

vi letade i alla fall efter hussen/matten i ca en timma efter det. träffade på securitysnubben som sett hunden förut och visste vilken byggnad hans ägare bodde i. inget spår av henne. tydligen hade hon kommit in i gården, lämnat hunden och sagt till securitysnubben att hon kommer tillbaka om 15 minuter. my ass! så jävla oansvarig.

vi lyckades catcha en snubbe som bodde i samma byggnad som ägaren som för övrigt var hur hjälpsam som helst. vi övertalade honom att ta in hunden som inneboende tills ägaren dyker upp så hunden slipper springa runt ensam. han gick med på det. jackpot!

oh well, litet äventyr sådär mitt i tentakaoset. precis vad vi behövde!

är hemma nu, L är ute och köper sin uppblåsbara madrass, vi kom fram till att det finns ingen chans att vi båda får plats i min tinysäng. speciellt när vi båda är som akrobater när vi sover. (jag överdriver inte, min säng är för en dvärg) så hon ska sova här tills fredag då älskling kommer!

sällskapssjuk? jag? nääädå...










Kommentarer
Postat av: Caroline

Ser de inte på datorn hur många ord du har? Fast, ni kanske lämnar in det på papper?

2010-05-10 @ 21:24:47
URL: http://oreokex.blogspot.com
Postat av: Victoria

Thank God att vi lämnar in på papper! ändrade lite på text-storleken också to be on the safe side ;)

2010-05-10 @ 21:40:03
URL: http://victory.webblogg.se/
Postat av: Anonym

jaha!

2010-05-11 @ 04:04:42
Postat av: Victoria

LAUREN 快看書!

2010-05-11 @ 13:21:41
URL: http://victory.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0