BUNKRAT UPP MED GODSAKER.nu bannemej ska jag plugga tills jag spyr!

SAGAN OM VICKY.

17.00: deadline
16.30: vicky lämnar huset
16.45: vicky kommer fram och tänker "damn i'm good! inget last minute shit inte."

- "is this one or two copies?"
- "er...one? how many do you need?"
- "two."


16.50: vicky springer (thank god i was wearing converse today!) till biblioteket för att kopiera.
16.52: vicky fattar nada av hur man "encode-ar" the card, stoppar i pengar ELLER använder mackapär jäveln.
16.53: vicky ringer gary som inte har papper hemma.
16.54: vicky panickerar en stund.
16.55: vicky bestämmer sig för att anta utmaningen och sätter igång med armar och ben flaxande över hela biblioteket.
16.57: vicky är klar och stolt.
16.58: vicky springer och puttar ner alla som kommer i hennes väg.
16.59: vicky lämnar in uppsatsen.

conclusion: i'm still the same old me.

DAGS ATT GÅ I IDE.

i've made up my mind and i've come down to the decision that i'll from tomorrow on, isolate myself from the rest of the world. yea, you heard me. i'm pretty determined this time. less facebooking, less msn and absolutely NO SOCIAL LIFE!
so between 30th of April - 9th of June i'll be a very anti-social prick. hopefully i'll still have a few friends left by the end of this project. ok, i admit it. im a sucker when it comes to multitasking. i cannot study my ass off and be social at the same time. so folks, bye for now. (i'll still update from time to time... it'll mostly be BS though, BS about how much i hate studying, how close i am to going nuts etc so if ya'll stop reading my blog for the next month, you won't be missing anything out, just to let you know, i dont like wasting other people's time)

why?this is why! feel me now?

MATSÄCK IS THE SHIT!

gissa vad.
har under de senaste timmarna inte bidragit med ett SKIT till min historia uppsats. deadlinen är i övermorgon.
har ca 1000 ord i kassen, dvs ytterligare 2000 krävs för att ens få godkänt. är inte så kick ass confident just nu men imorgon när jag spottat ut 1000 ord till så kan vi höja ribban lite.

har precis avnjutit en macka som pappa förberedde till mig innan jag skulle flyga så att jag kunde ha något att underhålla mig med på flygplatsen (folk som känner mig vet att ätbara saker håller mig tyst längst och mest effektivt) fast nu var det så att han hade förberett 4 stora mackor... no way att jag skulle proppa i mig dessa innan tullen. så jag körde ner 3 av de långt ner i väskan i hopp om att de inte skulle hitta mina mackor och antingen tvinga mig att äta upp allt på plats eller slänga. skulle antagligen ha valt det första alternativet, hur pinsamt det än skulle vara att stå där bland resenärerna och tugga i mig allt. de hittade inte dem.
en macka åt jag på planet, en för fem minuter sen så nu har jag en kvar att ha som frukost imorgon bitti.

är han inte för underbar? det är min pappa det.

BACK TO SCHOOL.

ögonlocken är tunga som bly, gäspar var mikrodels sekund och tredje världskriget håller på i full gång i mitt huvud.
kanske beror det på att jag inte fick i mig mycket sömn inatt. lektionen kl nio imorse gick jag på. enbart för att jag tidigare i veckan kämpat med att skriva klart uppgiften som skulle göras idag under lektion. no energy wasted in other words.

efter lektionen drog jag med Alex till Lime café på vår traditionella breakfast club som vi har varje tisdag. hans sarkastiska sätt att uttrycka sig på får mig att vilja ta stryptag om honom tills han slutar andas. dels för att jag är likadan. bara för det är vi den perfekta duon varje gång vi har muntligt prov i kinesiska. sist kacklade vi på tills vi stod på varsin stol, redo att brotta ner den andre vilken minut som helst, tråkigt nog hann vi inte utan avbröts av detta:

"ok, provet är slut!!!! ni får fortsätta bråka utanför! hallå!? jätte bra men det räcker nu! hallå!! vi har satt era betyg! gå ut!!"

ja, så kan det gå. har redan förvarnat läraren så att hon hinner försäkra eventuella möbler i klassrummet.

mötte upp Massimo och Gary för lunch på Happiness Café. Spicy Dumplings Soup! M drog vidare på lektion och det var tänkt att jag skulle attend-a G's Accounting lektion men vi hamnade hemma hos honom istället. tömde hans lager med ätbara ting samtidigt som vi youtube-ade och sjöng. (läs: gapskrek)

är nu hemma, redo att skriva klart min uppsats. så från och med nu säger jag so long till både msn OCH facebook...
ha, nä nu drev jag. det blir multitasking istället.


NERBÄDDAD I SÄNGEN.

efter att jag landat och tagit mig till manchester med bussen mötte Tash och Wing upp mig för lite nattkäk. där gick vi, alla tre och släpade på mitt pick och pack.
ligger äntligen i sängen, fan vad jag är stolt över mig själv som tvättade alla mina kläder och lakan innan jag skulle åka tillbaka till sverige. som resultat får jag nu ligga i en citrondoftande säng. i so love myself right now.

okej, nu räcker det. nu är jag tillbaks i ruta ett. välkomnades av ett brev som innehöll en påminnelse på att jag inte lämnat tillbaka en bok. tydligen är det den tredje lappen de skickar ut. vafan? den boken är sen länge återlämnad. får ta ett rejält snack med bibliotekarien imorgon för nu snackar vi inte om några fjuttpengar utan om 52 pund!

sen blir det ännu ett rejält snack med ryanairs personal som tagit sönder min favoritresväska! faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

nu ska jag sova i min citrondoftande säng.

HEJ SÅ LÄNGE.

om exakt en timma är det tänkt att jag ska stå på busshållsplatsen, redo att stiga på bussen. som eftersläp har jag min resväska som ännu inte är stängd och en handväska som fortfarande står halvtom, redo att behöva släppa in fler saker som inte får plats i resväskan som högst får innehålla 15kg.

håret är fortfarande invirat i handduken, strumporna är ej på än och passet har ännu ej hittats.
förstår inte varför jag sitter här och tror att ni alla är så jädrans intresserade av vad jag håller på med. jag vet i alla fall att lillebrorsan läser. MITT STÖRSTA FAN.

hursomhelst så är det nog dags för mig att trycka på superwoman-knappen och avsluta det sista innan jag ger mig av.
hörs förmodligen ikväll, då sitter jag i mitt studentrum och äter köttbullar som jag packat med mig! woho!


GULING I STORSTADEN.

kass uppdatering. beror helt enkelt på att jag som vanligt skjutit upp saker och ting till sista minuten så dagen har spenderats till diverse ärenden som egentligen skulle tagits itu med för längesen. hann dock med en liten, om man nu kan kalla det för fika på Arigatou med Marie. som vanligt, när man går på ching chong restaurang så hälsar man på de man känner (föräldrarna känner) innan man slår sig ner. sen hör man:

"vems dotter är det?"

och sen en massa tissel och tassel. sen hör jag pappas namn.
ett av anledningarna till att jag älskar manchesters chinatown, INGEN UNDRAR VILKEN RESTAURANG MAN ÄR IFRÅN!

anyways, resten av dagen spenderades med föräldrarna. pappa lagade extra mycket gott idag då jag flyger tillbaka till england imorgon. ska bli skönt att sätta igång med studierna på heltid, utan att distraheras av diverse aktiviteter som aldrig tycks ta slut när man är hemma. självklart ser jag fram emot mina 6 tentor som är på ingång. wish me luck folks since my brain isnt big enough to store the knowledge needed to pass SIX friggin exams! fan.


PASSPORT PICS? I PASS.

taking new pass/ id pictures must be one of the most depressing things to do. at least for me. sitting there, in the photo booth, trying to look not even hot but just normal while pressing all those buttons. one-two-three-say-cheese.
like always, you look like someone who just escaped from the prison (you should see my student id card in which i was wearing a black and white striped sweater, bad choice) as if this wouldn't be enough, in my case the shape of my face always gets deformed. the diameter expands with about 5 centimetres and i look like a chubby 5 years old kid. looking at my ID card people always ask me "damn, how old were you when this was taken?" "er... it was 2 months ago?"  yea, you get the picture. anyone out there who managed to look smoking hawt on their photos, congrats! i'm stuck with this fugly thing for at least 4 years.


PURE ENTERTAINMENT.

was cleaning my computer from old crap and came across these videos which perfectly shows the level of my maturity and my wicked sense of humour. the ugly retard in the clips is my adorable brother and the background soundeffect á la retarded laughter is unfortunately coming from me. enjoy folks.

 


ENSAM ÄR STARKAST.


JUST NOT STRONG ENOUGH.

i left physically, he left emotionally...

fair enough.

EN DAG PÅ STAN.

gårdagen var rent ut sagt kaotisk. fick i mig mer motion än jag är van vid.
denna motion började vid fyra tiden då jag mötte upp Mariam som följde med mig på några ärenden.

"vart kan jag ta passbilder?"
"gå till photoquick..."
"er... jag tänkte mer på sånna där lådor man sitter i..."
"men de är jättebra där, förstående om man vill ta om..."
"alltså nej, jag vill göra det här lite diskret....ensam i ett hörn...i en sån där låda...så ingen annan ser..."

(konversation mellan mig och Jinn)

eftersom jag återigen skjutit fram saker och ting till sista sekunden så fick jag skicka ett express brev, springa runt som en galning för att skaffa fram en tio punds check OCH sedan som ett fint avslut på projektet, springa runt, återigen som en galning för att leta efter en brevlåda vars hämtningstid av brev inte hade passerat. allt som allt slösade jag 3 timmar och 300 kr. checken är bara en deposit så allt som allt kommer detta prov att kosta mig 600+ att skriva. förstår ni vilken press jag har på att kamma hem ett betyg som är tillräcklig att kunna skryta med?!

mötte sedan Sheena som var räddaren i nöden (thanks wifey!) och till sist unnade jag mig en fika på Dubbelw med farbror Kai som faktiskt överraskade med ett kinderägg (internt skämt) för att få tyst på mitt babbel. (egentligen ville han bara rub it in my face och påminna mig om att jag för några dagar sen inte hade råd med ett själv...)

oh well. sen bar det av till Tjabba Thai och nu sitter jag på restaurangen, redo att skriva så mycket på min uppsats att fingrarna slår knut, laptopen börjar ryka och hjärnan får tvärstopp.

VECKANS CITAT:

"..blah blah blah och en gång när jag löpte..."
"fniss fniss..."
"vadå?"
"nä inget..."
"vadå...alltså när jag löpte...?"
"jag fattar, men alltså... du vet..."
"vadå?"
"alltså...som fd hundägare så tänker jag ju på andra saker. löpte... haha"
"ja, löpte... att löpa..."
"du vet, tikar löper när de har mens..."
".......!@X?½=!#&......när jag joggade....."


farbror Kai, du är för rolig.

KÖP EN TILL BILJETT ELLER LÄMNA NÅGON KROPPSDEL.

Här kan du läsa om hur lågprisjätten Ryanair desperat försöker införa en rad avgifter. vissa mer patetiska än andra.
högst uppe på agendan står det att överviktiga människor snart kan komma att behöva betala för två flygbiljetter för att få resa med Ryanair. va? riktigt förnedrande om jag får uttala mig.

"välkommen...du måste tyvärr köpa två biljetter för att få med hela dig på planet"

Give me a friggin break.
vill de köra med folk på det viset så ska de fan köra hela vägen ut. Jag som underviktig tänker endast betala för en halv biljett från och med att denna avgift införs.

ATT GÅ EMOT STRÖMMEN.

jag befinner mig i ett rum med fyra väggar.
väggar med varken färg eller mönster.
väldigt enformigt med andra ord. och det stör mig.
lika mycket som när jag märker att jag har en krona för lite för att genomgå ett köp,
när jag beställer en varm choklad som till min besvikelse smakar antingen för mycket choklad eller för lite,
eller när killar kommer fram i nattklubben och vill prata när musiken är på högsta nivå. ni fattar vinkeln.
det stör mig alltså.
istället för att vänta på bättre tider så tar jag saken i egna händer.
jag börjar måla.
rött. gult. mycket bättre. men efter ett tag övergår tillfredsställelsen till en strävan efter något mer.
jag målar dit grönt och blått och känner välbehagen inom mig stiga.
men jag nöjer mig inte med fyra färger. det är alltför vanligt. inte tillräckligt unikt.
jag fortsätter med lila.
jag stannar till med jämna mellanrum för att noggrant iakkta mitt verk.
var det det här jag strävade efter?
kan dessa färgglada väggar på något sätt få mig lyckligare?

dessa färger hade sitt pris. för varje färg jag fick, fick jag ge upp något annat i mitt liv. något som i framtiden kanske betyder mer än den röda färgen. vad vet jag.
men att sitta och stirra på en blank yta idag är inget alternativ.
om färgerna används som ett bildligt uttryck, en metafor för min karriär så är jag nog rädd att det enda jag har i framtiden är mina målarfärger. satsar jag helhjärtat så kommer jag, om jag känner mig rätt, aldrig att släppa taget om mina färgdunkar. en gång i mina händer, alltid i mina händer. sen har jag ju bara ett par händer vilket gör att allt annat kommer att komma och gå då jag inte har en tredje hand att hålla ett stadigt grepp om dem.

man säger ju att less is more.
kanske vore livet enklare om jag valt att leva ett Svensson liv.
kanske vore jag lyckligare om jag inte gett upp allt jag en gång hade.
kanske skulle jag lyckas mer än många andra om jag stannat kvar i sverige.
kanske räcker dock inte för mig.
jag ska leva ett Svensson liv De Luxe.
jag ska bli lycklig tack vare mitt beslut att ge upp det jag en gång trodde var allt.
jag ska bland mer och tuffare konkurrens lyckas i livet.
jag ska bevisa det faktum att less is not always more.

jag fortsätter att måla tills regnbågens alla färger täcker mina väggar.
skiter allt sig så öppnar jag dörren och går ut ur rummet. då får ni som vill hånle, hånle. men tills dess tar jag denna risk och mina 50% chans att lyckas motbevisa det gamla talesättet.

under these circumstances, less is not more. less is cowardly plain.

MIN FAR SKÄMS ÖVER MIG.

idag hann jag med en snabbfika med Monica och Mimi, det var inte igår vi sågs sist så vi hade en hel del att catch up with. girltalk på hög nivå med andra ord. sen tog jag mig hela vägen till värmdö för att tömma köket på restaurangen.

pappa: "skäms du inte när folk kommer in och ser dig sitta där med fem tallrikar mat?"

slutade tugga i en sekund, tänkte efter... och fortsatte äta. kan inte förneka att jag älskar mat så why hide it? har fått höra "vilken gris", "du äter som en flodhäst", "papperskorg" alldeles för många gånger att det inte biter på mig längre. är nog immun. sen att jag inte har tid att sitta och skämmas är en annan femma.

JA! jag äter mer än de flesta killar, inklusive min pappa, kan jämföras med en gris och brukar ge mina middagssällskap en chockerande syn, so yea...skenet bedrar. never, ever underestimate me.

en ko har 4 magar, jag lär nog ha 6... råder nog ingen tvivel om det.

A LIL FAMILY STORY...

my mom often says "you dont act like you're turning 21..."

what can i say, sometimes you need to adjust your behaviour to the people around you... my bro has been my tail for the past 14, almost 15 years. do i have a choice?so...he's in this age (14 turning 15 ) where he keeps trying to look and seem all mature and sophisticated...he thinks his sis is a childish retard who embarrasses him, obviously he soesnt dare to admit it cause he knows she'd make life harder for him.what he doesnt know is that in my eyes, he'll always be the little babyboy in the family. i dont care about the fact that he's fatter, taller and stronger than me now. he'll never be older than me. older > younger.ive been tortured for almost 15 years with him as my tail and the day he stops being that tail....i'll cry my ass off.

so, is this love or hate?

PLEASURE VS BUSINESS.

yesterday i met up with Jinn, the plan was to combine business with pleasure. with handbags á la 20kg each containing books we went to settle down our asses at the café above SOUK before we were kicked out (hate sundays...) so we continued our agenda at Bolero.
we ended up with about 90% pleasure and 10% business. at least thats something.
then i crashed Kai's "boy's night" (mwaha) at his place cause i had nothing to do for the coming hour while waiting for my parents to finish working and to pick me up.

heading to the restaurant now (starving like hell...) a shitload of things that has to be taken care of.

- chinese essay x 7864823643
- history essay á la 3000 words.

yepp, thats the plan of the day.

smell ya peeps later.


OTURSDAG.

siffrorna på antal bloggbesökare stiger och jag kan inte låta bli att vara nyfiken vilka det är som läser min blogg som tidsfördrift. hursomhelst, lär nog aldrig få veta då folk tenderar att vara för blyga för att lämna en kommentar. its ok, ni får förbli anonyma.

idag mötte jag Mariam på stan, planen var att vara ambitiösa genom att sätta oss på något fik och plugga micro/macro economy. vi åker upp till åhléns cafét. det blir en latte. och en kladdkaka. tänker vi. som fattiga studenter börjar genast hjulen i huvudet att snurra. med knappt existerande matte skills börjar vi kalkylera hur mycket notan kommer att gå på. 64kr. i samma veva börjar vår förnuftiga och smarta sida skrika "kebab!" "kebab!" "mera mat för pengarna!"
innan vi vet ordet av det har vi slängt iväg brickorna ställt oss i rulltrappan i färd mot kungshallen. another good business deal.

wifey sheena kommer och joinar oss ett tag innan det blir dags för hemfärd.
jag åker till restaurangen, tänkte jag. sekunden jag sätter mig på bussen ringer jag mamma som låter helt upprörd. hon säger att brorsan gjort illa sig. IGEN! nu pratar vi inte om små skrapsår, inte när det gäller brorsan. förra gången han orsakade kaos i huset var när han ramlat och skrapat upp låret med nycklarna som låg i fickan. 16 stygn. då satt jag i biosalongen kommer jag ihåg. kommer inte ens ihåg vad sista halvan av filmen handlade om.
idag var det inte lika farligt men två stygn fick sys. måste medge att jag är riktigt stolt över lilla skiten. han hade ringt mamma, berättat vad som hänt och frågat henne om hon tyckte att han skulle åka in på akuten. så han hade tagit sig dit i en taxi, betalat, tagit sig till receptionen, berättat om incidenten och till slut lagt sig ner för att få smalbenet ompysslad. helt ensam då päronen jobbade och inte hann dit, jag var fast i centralen i en halvtimma för att vänta på jävla pendeltåget. innan tåget ens hade kommit ringde han och sa "jag är klar nu...jag kommer till stan"

han fick det att låta som om han bara hade varit på något tandläkarbesök. den lilla skiten alltså.

dagens otur började dock långt innan dess. jag inser att jag glömt min plånbok hemma och fick livnära mig på mariams plånbok under dagen. var en riktig golddigger daughter. senare på centralen när jag väntar brorsan samtidigt som jag snackade med farbror kai för att fördriva tiden kommer jag på att jag har en tia i fickan. en tia! jag går in i pressbyrån och tänker att jag köper ett kinderägg. då kan jag fördriva en längre tidsperiod med att först äta chokladen och sedan bygga ihop the surprise. 12kr. FUCK!
jag sneglar över på hyllan ovanför, mentos. 10kr. ahmen, det funkar väl. jag går till kassan, sträcker över mentosen.

"11 kr tack..."
"......."
"......."
".......det står faktiskt 10 kr på skylten..."
"det är lugnt.. ta den"

vadå det är lugnt? nu fick hon det att låta som om jag ville smöra till mig kronan. den kostade bannemej 10! rätt ska v ara rätt. (i alla fall när jag glömt plånboken hemma...) hursomhelst så kunde inte kai sluta mobba mig. bjussar på den.

nu blev det ett maratoninlägg. har ni läst igenom allt, creds. ni andra, smartasses! ändå bara massa bullshit.

WINNER IN THE END.

the best decision i have ever made was not to let you go but to leave myself...
right now i am the victim of that decision, but in the future, you will be,
because i did not lose you, you lost me...


ska strax in till stan för att möta Mariam för lite plugg.
kul att vädret sviker en igen.
letade förresten flygbiljetter igår. slut. överallt. eller inte slut direkt men mer än vad jag är villig att lägga ut. finns det bara enkelbiljetter till manchester för 4000+ ja då säger jag att biljetterna är slut. rip off? men biljetterna är bokade nu. 27e april. en vecka till med andra ord. can't believe i've spent over a month here. och nu snackar vi om påsklov.
ska hoppa in i duschen nu och sen göra stan osäker.SLAPP DAG.

efter en liten och efterlängtad sovmorgon klev jag ur sängen, gjorde mig iordning och mötte sedan tjejerna för en 4 timmars fika på JC. många diskussioner om allt mellan himmel och jord, och lite utanför där.
sedan gick vi med gapskrikande magar till kungshallen för att sluka i oss en varsin kebabtallrik. där spenderades ytterligare 3 timmar. vid 19 möter vi upp TingTing och Kai för att sedan åka till hans lya för att lira lite Mahjong. 4 timmar passerar som vinden. hur ska man sammanfatta detta då? jo, sammanlagt har vi suttit i 11 timmar och min bak har inget annat än domnat bort. dock har det varit en högst trevlig dag och imorgon väntar jobb så nu blir det hopp i säng.

FOR HOW LONG WILL THIS KEEP HAUNTING ME?

nu är det inget kul att sova längre.
har drömt mardrömmar två nätter i streck. egentligen är det inga mardrömmar men de inkluderar människor (egentligen är det singular, människa) jag helst vill ha ursuddat ur minnet. någon som har någon form av tappa-minnet-piller så köper jag gärna en, eller två.

ska strax hoppa in i duschen och fixa iordning mig för en mysig lunch med brudarna. såg precis på termometern, 4 grader? vafan. det var ingen höjdare. hursomhelst, blir eventuellt mahjong ikväll hos Kai. får se om jag lyckas dra med mig några brudar.

nu ska jag leta flygbiljetter!

BRIST PÅ SÖMN.

efter att ha festat två dagar i streck har jag jobbat tre dagar i streck. vet inte vilket som är värst.
vakna vid sju, åka iväg vid åtta. so different from my usual lifestyle. tidsrytm stämmer liksom...inte alls.
imorgon blir det i alla fall en lunch med hela tjejgänget. mycket att ta igen så det ser jag fram emot.
ser att solen tittat fram också, får hålla tummarna att det håller sig veckan ut så jag får njuta av de sista dagarna på hemmaplan. annars får jag hoppas att manchester har mer att erbjuda.

nu kallar plikten!

ska bara berätta om en incident som inträffade häromdagen vilket orsakade ett flertal hjärtattack.
efter jobbet går vi mot bilen som står parkerad emot en vägg. när jag är på väg att öppna dörren ser jag en stor fet bajsklump precis där jag två sekunder senare hade tänkt ställa ner foten. phew tänker jag. nära. in your face bajsklump, mig lurar du inte. jag ställer ner foten bredvid klumpen... och den börjar hoppa. WTF! eloge för modighet till den som inte skulle kissat på sig. som sagt, den börjar hoppa. jag börjar hoppa. jag börjar skrika. jag klättrar upp på bakluckan och sekunden efter springer föräldrarna fram med oro som snart övergår till en skrattattack och säger att det är en groda. trust me, den var gigantisk! och ful med tanke på att jag förväxlade den med skit.
tio minuter efter då jag fått det bekräftat att den var utom synhåll klättrade jag ner från bakluckan och hoppade in i bilen.

EASTER PARTY.

igår blev det röj på GK. mötte tjejerna utanför och tillsammans intog vi dansgolvet.
it was fantabulous.
sen att jag och siz hade lite kurragömma-spel på G är en helt annan sak. för att inte tala om våra "BIIIP i ansiktet" och "BIIIP - avgift här men gratis i Israel" diskussioner (please don't ask) på GK's GOLV! lite skäll av vakten fick vi också ta emot. men som sagt, inte vårt fel att de tagit bort den mycket välbehövda soffan vid ingången.
anyways, jag hade skoj. tack för en fin kväll tjejer! (och ni andra också!) älska älska älska!PICTURES.

from Trang's party at KAOS last night.
PARTY PÅ INGÅNG.

the weather is improving, BIG TIME.
åkte en sväng till Haninge Centrum för att springa på några ärenden, självklart åkte solglajjorna på.
nu blir det några timmars jobb innan Trangs bday and graduation dinner and party tonight.
bilder kommer förmodligen upp inatt.

ha en trevlig dag gott folk!


STUCK INDOOR.

vaknade av att Jinn ringde tidigt imorse, med betoning på "tidigt" såhär lät det ungefär:

J - hej, det är jinn... bla bla bla...
V - heej...
J - sover du?
V - mm...
J - oj, du jag tänkte bara fråga vad man använder för elkontakt i england.
V - ... O2...
J - va?
V - vänta? vad frågade du?

inte så lyckat med andra ord. O2 är ju som bekant englands motsvarighet på Comviq. mitt svar sa nog inte henne så mycket med andra ord. TREVLIG RESA BABE! <3

anyways, Kai ringde senare och undrade om jag ville komma förbi på Mahjong. OM??? här sitter jag och spelar online MJ och har så jävla tråkigt. men tyvärr agerar jag snäll dotter idag. disken är avklarad, tvätten är nästintill klar och sedan är det bara dammsugningen kvar. så ingen MJ. däremot sitter jag och spelar med mamma som är på restaurangen.
allt detta  när det är wunderbaurt väder ute! fyfan. fick även tacka nej till fika med Awesome Foursome. sigh. life's unfair sometimes. BIG TIME!

laundry's calling!

BIBBLAN + MJ

ouf. helt slut.
började dagen med att tvinga mig själv att pallra mig till stadsbibblan där jag satt tills Hien messade på kvällen och vi tillsammans köpte med oss lite snacks till farbror Kai's lya. där bjöds det på god middag á la Kai och till för och efterrätt blev det mahjong. beroendeframkallande det där så kom hem för inte så längesen. blev en och en annan skrattattack i alla fall. nästa utmaning blir att vakna vid 8 för att gräva ner mig i böckerna.

extra creds till Kai som lagade mat åt FYRA tjejer! yay för jämställdhet! :D

EIGHT HOURS.

8 timmar på universitetet.
one book down, 5 more to go.
imorgon blir det antingen stadsbiblioteket eller SU. lite beslutsångest där.
personligen föredrar jag universitetet då jag känner mig mer motiverad när man sitter där bland alla studenter som springer på föreläsningar hit och dit. just nu lutar det lite mer åt SU så förmodligen är det där ni hittar mig under morgondagen.

godnatt.

SU.

sådär. lyckades ta mig upp med tuppen. i alla fall hönan. (fortfarande inte kommit in i rutinen att vakna tidigt än)
så nu bär det av till universitetet där jag kommer sitta nördandes hela dagen med macroeconomics boken i knäet.

over and out.

STUDENT PÅ SU.

varken jag eller mariam studerar på SU. hon går på södertörn, jag går på uni of manchester, men ändå älskar vi att hänga i SU kvarter. blir påmind om den gamla goda tiden då jag studerade koreanska på SU, på den tiden brukade jag hänga dagarna långa på universitetsbiblioteket där. me like.
idag mötte jag upp Babu vid halv elva tiden (försov mig lite...) för att sedan bege oss till universitetet. blev en hel för/- och eftermiddag där med kebab från PICNIC (aka alis kebab according to dear Mariam) och en varsin 7 eleven latte och gulingpuffar.

imorgon blir det återigen SU besök. redan vid nio tiden för mig samtidigt som jag inväntar Babu som kommer och joinar mig efter hennes Macroeconomics prov. håller alla tummar och tår!

så, nu ska jag hem!

TVÅ FLUGOR I EN SMÄLL.

härliga vårsol.
den blev nästan för härlig att jag och Mariam Babu knappt kunde hålla oss inomhus.
vi var bänkade i stadsbiblioteket mellan två och fyra. sedan gav vi oss ut i solen. efter den traditionella kebabtallriken i kungshallen jagade vi solen i kungsan tillsammans med resten av befolkningen.
var som ett litet nostalgitripp tillbaka till gymnasietiden. allt kändes så fridfullt och ingen stress kände vi när vi satt där och solade. men den tanken varade inte länge. snart hade vi planerat in morgondagens pluggschema på SU.

sen mötte jag upp med farbror Kai för en liten fika och lite chit chat om allt mellan himmel och jord innan jag plockades upp från gullmars av päronen. ska strax hoppa i säng då det blir en tidig morgon imorn. kvart i tio, tcentralen. STRICTLY. sen beger vi oss ut till universitetet. så ser ni två fånar som gapskrattar med jämna mellanrum och förmodligen med en massa skräpmat runt omkring dem, ja, jag då är det jag och Babu.

BAD HOUSEWIFE?

såg precis ett avsnitt av "rent hus" one word: URK!
hur fan kan de låta det gå så långt att man inte ens kan skilja mellan ett människohem och en svinstia? no offence, jag stökar också ner som fan ibland men dp och då tar jag faktiskt tummen ur och storstädar. och nu snackar vi om en familj där mamman i huset är för lat för att röra sitt arsle och en pappa som agerar halvt handikappad. tycker extremt mycket synd om ungen som får klättra över, krypa under och väja för saker och ting som rent ut sagt är skräp. och sen till den stora frågan: VARFÖR I HELA FRIDENS NAMN ANMÄLER MAN SIG TILL ETT SÅDAN PROGRAM?! okej att man väljer att leva i en svinstia men vafan, skäms ni inte eller? nu vet hela sverige att den familjen lever i en sörja med skit överallt. hur lat kan man vara när man måste anmäla sig till "rent hus" för att få huset städat?! har inte följt programmet (och kommer aldrig göra det, blir bara mer deprimerad av att se sådana inkompetenta människor) men har någon invandrarfamilj någonsin varit med? skulle inte tro det va.

SICK.

think there's been a misunderstanding here,
what i meant by me going antisocial was not me going sick.
unfortunately yes, i've had a fever since sunday night. getting better but still not well enough to study.
damn it, i'm runnin outta time. can't afford to be sick now!!!

RSS 2.0