MORGONLYCKA.

jag älskar hur min phlutt kommer in med frukosten i rummet och sätter sig bredvid mig, matar mig, stoppar om mig under täcket, bygger upp ett fort omkring mig med täcken och kuddar för jag ska ha det skönt hur jag än vänder mig och pussar mig godmorgon innan han går till jobbet...

SLUTSPURTEN.

fortfarande inga bilder tyvärr.
sitter och äter på pizzan som phlutt köpte åt mig igår efter sin träning.

"älskling, köpte pizza till dig för jag antog du skulle vara hungrig..."
"åååh, vad för pizza?"
"vad vill du ha för pizza?" (helt självsäker)
"ehm....kebabpizza!...eller vänta jag skojar bara...
"nej vänta, skoja inte!"


:)

om några timmar ska jag gå fika med min (troligen och förhoppningsvis) framtida arbetsgivare. om allt går enligt planerna så börjar jag jobba nästa måndag. håll tummarna nu folks! om två timmar får jag reda på om jag kan lämna min position som arbetslös.

efter vår fika blir det raka vägen till flygplatsen! har min sista tenta imorgon och gissa om jag kunnat plugga något alls i helgen? precis. in other words, i'm screwed for this one. perfekt start på sommarlovet alltså.

DAGS ATT TA TUMMEN UR.

helgen var planerad till att gå åt pluggandet. mmrajt. får berätta mer om helgen efter min tenta på tisdag då jag ska se om jag kan få tag på några bilder från igår. min kamera har nämligen valt att lägga sig ner och dö.
skickade iväg älskling på tae kwon do träning med gänget så nu har jag några timmar att sitta och plugga. better use em efficiently innan älskling kommer hem igen.
ok, måste lägga på ett kol nu. fai di fai di!

NU SKA JAG...

på bröllop! bättre uppdatering kommer efter helgen!

puss!

SYSTEM OVERLOAD.

känner mig helt slut och klockan är bara 18.oo vilket betyder att jag ska sitta 15 timmar till. halva klassen sitter här i bibblan och råpluggar inför morgondagens Marketing tenta. jag älskar marketing! det gör jag men min hjärna klarar inte av att lagra så mycket information. not to mention the fact att jag blir mer koko ju mer jag läser. jag tror jag överanalyserar saker för mycket. man är ju trots allt samhällare.

blev en snabblunch med O innan och sitter nu och samlar information till uppsatsen vi ska skriva imorgon. system overload säger jag bara. ska bli såååå skönt att åka hem över helgen trots att böckerna ska med. i värsta fall har jag i alla fall phlutt som sitter och masserar mig, klappar mig på huvudet och säger "du fixar det, älskling". if he says so, it is so!

BACK.

blev ingen uppdatering igår då jag är fattig på internet just nu. valde att stanna hemma och plugga efter min tre timmars nap jag hade efter translation tentan som gick OK. inte bra, inte dåligt. OK. fan alltså, kändes som om jag satt och slog upp vartannat ord. literally. tentan var inget att leka med alltså. men godkänt blir det med störst sannolikhet. efter tentan blev det lunch på umami (noodle bar) med Nils, Naiomi och Susanne. det var inte gott men trevligt sällskap iaf.

somnade vid fem inatt och däckade så hårt att jag vaknade av ett mail som påbörjades med "älskling, fick inget godnatt mail av dig igår" yea, däckade so badly att jag bröt vår tradition. blev i alla fall fem timmars sömn och är ni åter i business bibblan, redo att ge järnet inför marketing tentan imorgon.

funtar på om jag ska gå och handla lite proviant så jag överlever de kommande 24 timmarna.

YOU CAN NEVER BE TOO READY.

sitter i vårt nyrenoverade bibliotek á la John Ryland. har ställt in mig på att det blir en allnighter ikväll. sa till mig själv att translation kursen "bara" är värd 10 credits så inget att oroa sig för, bara ta det som det kommer. därmed planerade jag inte att plugga till den. citerar min lärare "As for the exam preparation, there isn't much you can do" perfect! det sa mig mycket. planen var att gå hem efter chinese business tentan och soooova. vilket jag gjorde.

vad hände sen undrar ni.

jo, jag fick ångest. plugghästen i mig caused some major headache så jag tog mitt pick och pack och gick till biblioteket ändå. det går alltid att förbereda sig. på ett eller annat sätt! så sitter nu och pluggar översättningsstrategier då vi kommer behöva skriva en kortare text om en översatt text. samt några glosor. you can never learn too much säger man ju!

har köpt kaffe som jag sitter och smuttar på. ska sitta sex timmar till, sen har jag suttit och nördat mig på bibblan i tolv timmar. should be enough to nail this one.

now, back to work.


I DID IT.

sköööönt! chinese business tentan är avklarad. enkelt och smärtfritt. okej enkelt kan man inte riktigt påstå men nailade nog den. fick plats nummer 1 vilket skrämde mig lite, sitta längst fram i hörnet? men det visade sig vara det bästa ever. slapp se någon annan i ögonvrån sitta och skriva som hardcorepluggisar och tar slut på bläck efter bläck. idag kunde jag mind my own business och inte bli uppstressad och voila, det gick ju bra. känns bra iaf.

anywho, one down. two to go innan jag får se plutt och sen väntar alla studenters mardrömstenta: firms and management in comparative perspective. great.

nu blir det grocery shopping och sen hemma och kriga inför morgondagens translation tenta. yihaa!

GIVE ME A FRIGGIN BREAK.

ringde precis vakten som kom och slängde ut fjortisungarna som inte verkar fatta innebörden med universitet, tentor och klockan jävla fyra på morgonen! festa gärna tjugofyra sju men ge fan i att stå utanför min dörr och gapskrika med era sångröster som knappt vet vad "att sätta en ton" betyder.
tenta om tio timmar och här sitter jag och försöker dunka i mig info i min redan så overloaded brain, sen har vi människor med no respect whatsoever som spelar hög musik, "sjunger", skriker och smäller dörrar. fine om jag ligger och sover (är ändå död och hör ingenting då) men jag sitter fan och pluggar era frickinlickin biiiiip!

har översett detta beteende sen jag flyttade in då jag really dont mind med dunka dunka musik, pluggar ändå med musik i bakgrunden men pls cut the giggles era fjantiga brudar som obviously flörtar med killarna ni har med er. pls, thats so freshers behaviour. oh wait, you are freshers! FAN.

nu är det tyst iaf så ska läsa klart resten av del 2 av 4 anteckningar innan jag powernappar i två timmar. personal wakey wakey är beställd från ingen mindre än min älsklingsplutt som jag saknar mucho mucho.

so, back to work.

2 KOMMANDE VECKOR.

23 maj 10 months ♥
24 maj chinese business tenta
25 maj translation tenta
26 maj plugga
27 maj marketing tenta, köpa klänning
28 maj hem till sverige
29 maj bröllop
30 maj plugga
31 maj tillbaka till UK
1 juni firms tenta
2 juni andas
3 juni andas
4 juni hem till sverige
5 juni träffa folk
6 juni EJ planerad shoppa med brorsan
7 juni börja jobba?

ALLA BILJETTER BOKADE!

vilket kap! sju pund kostade biljetterna hem till sverige som tidigare kostat 22 (exkl skatt) klart man slår till! nästan så att man vill köpa två, tre biljetter och få en hel rad! skulle ändå inte kostat mer än vad jag hade planerat att betala. ryanair alltså, förstår mig inte på dem. but meee like! totalt gick biljetten på tolv pund. sweet potato!

jag är så nära sommarlovet nu att det inte är sant. helt sjukt vad snabbt tiden går. om sex dagar är jag i phluttens famn igen. om exakt en vecka ska A&K gifta sig. which reminds me, phlutten är på K's svensexa just nu och med sig har han en av mina klänningar, gud vet vad de ska göra med den.

elva dagar kvar. sen är jag fri som en fågel. måste bita ihop sista biten nu. i've got a hella rawkin summer right ahead of me!

det bästa är, nästa biljetter jag bokar är biljetter till BEI-FRICKIN-JING!FB TAGS.

bild från Amba, taggad av peter one-minute hansen på fb.

shake it baby.


21 MAJ.

tredje dagen i rad som jag är uppe med tuppen. allt detta tack vare min helt briljanta idé att låna med mig en bok som MÅSTE återlämnas kl tio morgonen därpå. unless i wanna be fined of course. så sitter nu återigen i business bibblan (ännu en fördel med att komma tidigt, det finns platser!) och ska köra hårt i två timmar innan jag får avnjuta min matlåda. nio timmar till efter det. fan ta allt och lite till om jag inte klarar tentan nu.

solen skiner iaf och efter gårdagens svettpartaj skippade jag jackan helt idag. istället åkte blazern från miss selfridges på. hade gärnat skippat strumpbyxorna från primark också men då jag blir kvar tills sent ikväll fick de åka på ändå.oh well, försöker få mer diciplin i mig så tanken är att jag kommer hålla mig borta från fb, bloggen, mailen och allt annat men det lär ju faila redan om några timmar så blir nog ett par inlägg om det inte sker något mirakel som gör att jag verkligen sitter och nördar mig dagen ut.

peace.

INTE HELT HOPPLOS.

fyra timmars plugg innan jag borjade springa pa diverse arenden. sitter ner for att andas lite. blir en svang till bibblan om en stund innan jag gar hem och fixar matlador.

natten var lite dramatisk. mina flatmates (tva av de) bestamde sig for att ta med sig halva manchester hem till lagenheten sa det var dunka dunka musik och allt annat man kan tanka sig. jag markte ingenting. L gick upp flera ganger for att saga at dem. jag markte ingenting. helt plotsligt hor jag hur det bankas ute pa dorrarna. L hade ringt security som skickades ut for att kick some ass. tva mikrodelssekunder senare sover jag igen.

jag tror jag ar den personen som skulle fortsatta sova om varlden nu gick under darute. vettefan om det ar for jag inte hor eller for att jag har en kraftig ignoreringsformaga. tror pa det sistnamnda.
hursomhaver, har markt att detta bara galler nar jag sover ensam. har jag lillkusinerna eller phlutt bredvid mig sa sover jag med ena ogat oppet. tacket ska fixas flera ganger under natten sa mitt sovsallskap inte fryser, dregglet ska torkas sa mitt sovsallskap inte drunknar (sovsallskapets dreggel saklart) osv. har lange oroat mig for den dagen jag skaffar unge att jag ska rulla over krabaten, sparka ner den ur sangen och dranka den i mitt dreggel. kanns skont att veta att jag ocksa kan bli mamma en vacker dag. bra fakta. for future reference alltsa.

VARDAGENS MENINGFULLA TING.

veckans:

V - "Barbara då?"
L - "barbara? hellre barbeque då."


D -"ehm... ligger korea i kina?"

V -"I love you more than a fat kid loves cookies"
P -"I love you more than the fat kid loves his bacon"
V -"I love you more than you love me"
P -"va? så kan du inte säga!"

S - "jag kan vara din secret lover"
V - "äh, du är inte så secret wifey"

V - "jag är såååå sur!"
L - "här, slå mig..."

P "Tack för alla dagar då du har värmt mitt hjärta! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3... and still counting
Älskar dig."

FOUR HOURS SHORT.

allt gick enligt planerna. blev väckt av D, mötte henne nere på gården. gick till bibblan och var redo att plugga järnet redan vid tio tiden. mot eftermiddagen dog min dator och mobil, för långt till närmaste uttag så sket i det. probably one of the best decisions ive ever made. pluggade i kanonfart. tiden gick, läste ut bok efter bok. L kom, L gick, L kom. jag pluggade på som om jag aldrig sett böcker innan. rätt som det var blev klockan nio och business bibblan stängde. ELVA timmar i streck kom jag upp i. perfa. fyra timmar kvar som jag skulle ta itu med hemma. hur gick det? åt helvete.

fan. epic fail alltså. jag som var så nära.
gör ett nytt försök imorgon.
nu ska jag sova. L sover över här också så imorgon ska vi upp med tuppen!

Godnatt.

FEM DAGAR KVAR TILL MIN FÖRSTA TENTA.

tio timmar senare är mina ögon som två streck. min hjärna är overloaded och jag har nu bestämt mig för att lägga mig. målet var 15 timmar men då jag vaknade sent, pillade mig i naveln och inte kom fram till bibblan förrän två tiden så räckte tiden inte till. hade klockan varit nio nu hade jag lätt kört på fem timmar till. despite my condition right now.

har beställt en personal wakey wakey från D imorgon bitti klockan nio. klockan tio måste jag vara i bibblan. för mitt eget bästa. egentligen för att jag måste lämna tillbaka en bok. lånade den med flit idag för att behöva vakna tidigt och gå till skolan imorn om jag inte vill betala för sen inlämning. just nu låter det inte så farligt med att betala faktiskt. speciellt när jag tänker på att jag bara kommer få i mig sex timmars sömn. oh dear. hur ska detta gå?

anywho, efter tio timmars plugg känner jag mig aningen mer confident med chinese business tentan som äger rum om fem dagar. nej det gör jag inte allt. who am i tryin to fool here?

så imorgon ska jag bannemej sätta målet. FEMTON timmars plugg.
nu KÖÖÖÖÖR sover vi!

300 DAYS OF LOVE.

elva månader sen jag träffade mannen med ett stort M för första gången. tre hundra dagar sen denne man officiellt blev min man. today, i'm happier than ever att det blev vi två. happy 300 days anniversary phlutt! ♥


JAG HAR HITTAT MIN SOSUKE!

Sosuke, lillgrabben från filmen Ponyo som för övrigt är urgullig (den slutade lite abrupt och sådär men jag gillade filmen) har en hel del likheter med min phlutt. då han inte vill erkänna var jag tvungen att lägga fram bevisen, svart på vitt. här nedan har vi resultatet. (även upplagd på fb men för er som jag inte har på fb, here you go)
jag känner mig som ponyo som hittat min sosuke! ponyo loves sosuke! ♥


LET'S DO IT!

min mardrömsvecka har officiellt börjat.
från och med imorgon till och med söndag blir det 15 timmars plugg/dag. FEMTON! detta för att jag ska hinna med allt.
nästa vecka kommer sen likadan ut, fast det tar vi då. vill inte verka alltför mobbad.
nu ska jag gå ladda energin inför veckan. klockan 12 imorgon ska jag vara i bibblan, redo att ge järnet och läsa tills mina ögon faller ur, fingrar slår knut och psyket blir helt fakkat.

90tim plugg/vecka. det går väl?
NU KÖR VI!

and i'm back in the game!


NÄR PANIK FÖRDUBBLAS.

efter en helg med älskling är min kyl fylld med en massa gott! feels good. imorgon blir det matlagning då matlådor för veckan ska fixas så jag kan campa på bibblan. tre tentor äger rum nästa vecka och jag börjar småpanika nu. yes i am.klänningsjakt måste jag klämma in också då ett bröllop väntar i slutet av månaden. gargh. panik. har ingen aning vad jag ska ha på mig, ännu mindre hur jag ska hitta det jag nu kommer på att jag ska ha på mig. yea, that didn't make any sense at all. får ta itu med tentorna först.

Cici och Thomas bröllop 080808JOBB PÅ G.

Hade telefonintervjun idag. tror jag nailade den. men hon vill ha referenser, och referenser ska hon allt få!
nu håller vi tummar och tår mina damer och herrar! I need this job. snart får ni veta vad jag krigat för den senaste månaden. måste bara kamma hem jobbet helt och skriva på kontrakt. sen får ni veta!

HE LEFT ME...

when it's usually me leaving him for uk, today he left me for sweden after a fantabulous weekend!
helgen har varit helt underbar, phlutt anlände i fredags, blev middag i chinatown innan vi promenerade hemåt för fredagsmys. i lördags blev det en skön sovmorgon innan vi åt på nandos och avslutade dagen med fyra biofilmer och mysig promenad hem i phluttens famn.
igår vaknade vi återigen sent och tog oss till stan för lunch innan vi gick till platt field park i fallowfield och satte oss vid dammen och hade en liten picnic. hur mysigt som helst med solnedgången framför oss, ankor och svanar runt omkring och sist men inte minst, min älskling tätt intill! middag på red chilli innan vi gick hem för mys och ponyo. filmen är hur söt som helst, vi dog av aaaw-ness flera gånger om.
imorse vaknade jag av att den vanligtvis ej så morgonpigga älsklingen jag har låg och pillade, pokade, försökte väcka mig. då var det bara att gå upp och göra iordning mig. lunchade på TaiWu, gick runt lite på stan innan vi gick till stationen där jag vinkade av min phlutt.

efter en helg med en massa myspys och quality time med min phlutt har jag en tio dagars nightmare att se fram emot. om tio får jag se phlutt igen. innan dess ska tre tentor vara gjorda. great!

känns lite tomt i rummet utan min älskling, tur att jag har russell som håller mig sällskap. countdown, TEN DAYS LEFT!

V♥P

TA FYRA BETALA FÖR EN.

middag, myspromenad och FYRA biofilmer senare är vi äntligen hemma. vi såg kick-ass (riktigt grym! förväntade mig ingenting av den men det var riktigt mycket action, se den!) The Date night (oh well... tål att ses, en gång) Shutter Island (för phlutt inte sett den men vi älskade den båda två) och sist Robin Hood (blev lite långtråkigt, i prefer gladiator). puh. snacka om valuta för pengarna haha. trots att nandos middagen satt som den skulle så köpte vi popcorn som phlutt så gulligt satt och matade mig med genom filmerna. tänkte det var dags för mig att mata tillbaka och då han äter både mycket och snabbt så tog jag en hel näve och körde in i käften på honom. slutade med att vi satt och tryckte i varandra nävar fulla med popcorn tills vi inte kunde stänga igen munnen. thats how romantic we are.

ooh, nu ropar phlutt! mer uppdatering efter helgen!

PHLUTT.

Nu går jag och phlutt ut och röjer stan!

IT'S A MIRACLE.

titta vem som är uppe! vaknade till redan för en timma sen trots ynka fem timmars sömn! tycker att phlutt borde komma oftare så jag blir motiverad att stiga upp på mornarna.

sitter iaf vid skrivbordet och tänkte plugga i några timmar, går eventuellt till bibblan sen då jag inte kan plugga lika effektivt hemma. i eftermiddag blir det en tripp till stan för att leta klänning till K&F's bröllop i slutet av månaden då det för övrigt blir en tripp hem till svealandet!

nu blir det plugg! yay i'm awesome.

P-HLUTT!

phlutt kommer idag! oh yea! ska städa lite nu så han slipper få hjärtklappningar i helg. höhö.

vaknade som tidigare nämnt alldeles för sent, la på ett kol och drog till business bibblan för att låna några böcker. satte mig sedan och intensivpluggade i tre timmar innan L kom och joinade. vi kände sedan för en kort paus så vi gick till international society för att pilla lite på deras instrument. sjuuuukt längesen! var en liten musiknörd när jag var yngre, spelade piano lite till och från i cirkus ett år och fiol i hela sju år! svårt att tro va. att läsa noter idag var som att läsa arabiska för mig. jag skäms.

anywho, sen fortsatte vi vårt maratonplugg på John Ryland. satt i fyra timmar innan vi bestämde oss för att röra oss hemåt. läst om Japans ekonomiska system hela dagen and i must say, it's quite interesting.

nu blir det några timmars plugg till innan jag lägger mig. har en stor dag att se fram emot imorgon!

NÄR LOGIKEN INTE ÄR LOGISK.

faktumet att man sover mindre ju äldre man blir har slagits i bitar. totally. jag sover mer och mer för var dag som går. då jag lagt mig sent och vaknat sent de senaste dagarna (logiskt...) så tänkte jag testa en annan approach inatt. lägga mig tidigt och vakna tidigt (låter minst lika logiskt...) hur fan lyckas jag då vakna ännu senare än vanligt?! holy schmoly, sov 12+ timmar inatt. tror något gick fel med min approach. eller så är jag bara så jävla retarded att jag inte kan ta mig själv i kragen och inte ignorera alarmet gång efter gång.

har packat med mig mat och snacks i all ära och sitter nu och pluggar criticism of globalization. hooray.
blir en allnighter inatt för imorgon kommer le bf!


DET STORA BESLUTET.

kommer dröja ännu ett tag innan jag får reda på det slutliga beskedet.
ett samtal och ett möte ifrån en perfekt sommar. so close but yet so far.

precis lagat middag till mig och L. även fixat två lunchlådor till oss imorgon så vi kan tälta på bibblan från morgon till kväll. seriöst, jag behöver en rejäl omgång med stryk. jag pluggar inte så som jag borde! fan fan fan. ingen diciplin whatsoever. Victoria Lin! dags att skärpa dig!


PLUGGTILLSTÅND.

recognize the nerdy me.


THERE'S AN EINSTEIN IN ME!

när man pluggar flera timmar i streck så som jag gör dag efter dag är det lätt att man spårar ut och kommer på de mest intressanta grejerna som får en att tro att man en vacker dag kommer få nobelpriset.

ta fram papper och penna (blyertspenna) och sudd.
skriv ditt namn eller något annat, jag gjorde en krumelur bara.
sudda.
voila, gone!


ok, that's the first step. dagisnivå.

nästa steg är att göra exakt som du gjorde nyss. stanna vid krumeluren.
nu highlightar du ditt namn/krumeluren med en överstrykningspenna. helst en rosa.
sudda.
voila, INTE GONE!


I think i'm awesome.

PISSED.

dagen började bra, fortsatte dåligt och förhoppningsvis slutar det bra.
fick frukost serverat av L innan hon gick till universitetet, satt och pillade mig i naveln en stund innan jag tog mitt pick och pack och begav mig till biblioteket.

DÄR sjönk mitt humör med femtontusen meter. ett giant bibliotek och inte en enda ledig sittplats?! vi har olika avdelningar som är döpt efter olika färger och FEM våningar. jag letar igenom alla färger, alla våningar och då mitt lokalsinne inte är något att skryta om märkte jag inte att jag gått runt på samma avdelningar flera gånger innan jag inser att jag sett den några personer tre gånger redan?! (är bra på att komma ihåg ansikten, ibland) fifäään. det var inte kul. med en väska proppat med böcker och laptop gick jag runt där som en svettig gris och det var någonstans där jag nådde gränsen. jag satte mig ner på trappen och surade och väntade på att L skulle komma och möta upp mig.

där försvann en timma av mitt liv. bara sådär. i ett jävla bibliotek!


HOW TO KILL 15 MINUTES OF TIME.

var nere i tvättstugan med L nyss. vettefan hur vi räknade tiden men vi kom 15 minuter för tidigt. vad gör man då? det står en vending machine där med en massa gott i, självklart har ingen av oss med oss pengar. bara så det räcker till tvätten. oh well, stor yta, inge folk och femton minuter att döda: vi leker.

scheisse vad det knakade till i ärthjärnan när jag försökte komma ihåg alla lekar som man lekte som liten. det var inte igår direkt. vi började med "gröna röda lyktan stopp" (eller ett-två-tre stjärna som man också kunde säga) det gick inte så bra, slutade med att vi vek oss av skratt.

nästa lek var ehm, vettefan vad den leken hette (blackout) men ni vet när man binder för ögonen och sen försöker "fånga" den andra. typ som kull, fast med ögonbindel. så här såg det ut ett tag:
sen gick hon in i le vending machine och vi dog av skratt igen.
vid det här laget var det ynka tre minuter kvar men inte hängde vi läpp för det, man hinner med mycket på tre minuter! så vi ställde oss på en linje på golvet och började putta på varandra, personen som "faller" av linjen först förlorar. jag har små ballerina på mig, hon har gigantiska uggs. orättvist? nädå. att mitt balanssinne suger stortå gjorde ju inte saken bättre direkt. men jag vann. cuz i'm cool like that.

nu var tvätten klar. tror ni inte vi först DÅ ser att det finns en övervakningskamera pekandes rakt i våra ansikten? ja men perfekt, får nog skriva autografer när vi går förbi receptionen imorgon. alternativt bli utslängda.

skit samma, det var värt det!

ATT VÄNTA SLUTADE VARA EXCITING FÖR TVÅ DAGAR SEN.

oj. idag slår ni läsarrekord. nowhere near storbloggarnas läsarantal men för att vara min blogg är ni många idag! welcome welcome!

sitter i bibblan och grovläser firms and management. så in i biip tråkigt och jobbigt. speciellt när man inte vet vart man ska börja eller sluta. jag måste be er läsare att hålla tummar, tår och ögonfransar (pluttens inventions, dont ask) att jag klarar tentan som äger rum och tre veckor.

ska strax röra oss hemåt, ska försöka hinna tvätta lite kläder och lakan inför helgen.

för övrigt, inget svar än! (syftar på förgående inlägg) så återigen en sleepless night...

VÄNTAR MED SPÄNNING.

på ett besked som kommer påverka både min och älsklings framtid...
väntat konstant i tre dagar nu, idag smäller det!

GOOD MORNING FOLKS!

somnade strax efter fyra imorse. så blir det när man har någon som övernattar. en massa chitchat. lyckades få lite plugg gjort men har mycket att ta igen idag. för om TRE dagar kommer älskling.

L är på lektion så passar på att uppdatera lite, ska upp och laga lite lunch strax innan hon kommer hem. sen blir det marsch till biblioteket.

nu ska jag lägga mig ner och "vila ögonen" lite till. gaaargh jag är såååå trött, seg och allt annat som kan relateras till de orden. hörs senare gott folk.

ONE DOWN. FOUR TO GO.

vid tolvtiden känner jag hur någon tar tag i mina ben, drar och sen hör jag kadunk kadunk. det var L som under den senaste timmen försökt att väcka mig. till slut tar hon sakerna i egna händer men backar in i bordet och faller omkull. så ja, min morgon började med skratt och tårar.

egentligen var jag uppe redan vid tio tiden då pluttens godmorgonmail kom. men somnade direkt efter att jag svarat på mailet. när jag väl vaknade satt jag och cuttade le crap från min uppsats och landade till slut på 3188 ord. skrev att det var 3008. i dont tell, you dont tell.

anywho, igår när vi var på väg till L's lägenhet så följde en hund efter oss. han sprang runt där helt lost men gick sedan med bestämda steg uppför trapporna och sen stod och väntade på oss vid portdörren. folk som kom ut trodde det var vår hund så det slutade med att vi alla stod och ba "is it your dog? no? is it yours? what? it's not?" ungefär sådär. hunden sprang iaf in i porten och ställde sig vid hissen och väntade som om han visste vart han var på väg. omöjligt att få ut honom ur hissen så han åkte upp med oss. alla stack och lämnade hunden till oss. wtf? så där stod vi, händerna fulla med kassar och en hund bakom oss.

vi letade i alla fall efter hussen/matten i ca en timma efter det. träffade på securitysnubben som sett hunden förut och visste vilken byggnad hans ägare bodde i. inget spår av henne. tydligen hade hon kommit in i gården, lämnat hunden och sagt till securitysnubben att hon kommer tillbaka om 15 minuter. my ass! så jävla oansvarig.

vi lyckades catcha en snubbe som bodde i samma byggnad som ägaren som för övrigt var hur hjälpsam som helst. vi övertalade honom att ta in hunden som inneboende tills ägaren dyker upp så hunden slipper springa runt ensam. han gick med på det. jackpot!

oh well, litet äventyr sådär mitt i tentakaoset. precis vad vi behövde!

är hemma nu, L är ute och köper sin uppblåsbara madrass, vi kom fram till att det finns ingen chans att vi båda får plats i min tinysäng. speciellt när vi båda är som akrobater när vi sover. (jag överdriver inte, min säng är för en dvärg) så hon ska sova här tills fredag då älskling kommer!

sällskapssjuk? jag? nääädå...


SO TRUE.

L: du spenderar två dagar till att skriva uppsatsen och tre dagar till att korta ner den.

från 3900 till 3447 ord som ska bli 3000 inom tre timmar. fan.

HUR SKA JAG ANNARS LÄSA DET?

L: åååh, hjälp mig med min japanska!
jag: sure thing, jag har läst japanska innan, bring it.
L: ooh, vad bra. här!
jag: ...va? finns det ingen pinyin?
L: ...

I VÄNTAN PÅ ATT DUSCHEN SKA BLI LEDIG.

L: när jag bråkar med men pojkvän så brukar jag slå händerna i bordet!
jag: sen då?
L: sen ställer jag mig upp såklart!
Jag: okej... och sen?
L: sen sätter jag mig ner igen...


klockrent. tror min bf skulle love it om jag också bråkade på det sättet. I'd be a piece of cake.

SOVSÄLLSKAP!

är hos L nu efter en timmas äventyr ute med en vilsen hund (berättar imorgon) ska övernatta här inatt så bättre uppdatering kommer imorgon då jag även ska lämna in min uppsats á la 3000 ord (som för tillfället ligger på 3900. vad fan håller jag på med?!)

så ha en trevlig kväll folks så hörs vi imorgon!
förresten, måste bara skryta lite (brukar inte ha mycket att skryta om på sistone) FEM timmar tillbringades på bibblan idag. intensivplugg timmarna ut. oh yea baby!

NU BLIR DET SÄNGEN!

pyjamasen är på, tänderna är borstade, nu blir det marsch i säng!


ÄR DET FÖR TIDIGT ATT SKRIVA TILL JULTOMTEN NU?

jag vill ha en french bulldog! (äääälskling...?)


VILL MAN VARA FIN, FÅR MAN SITTA STILL!

har kommit på en bra lösning till att få mig själv att sitta still och fastklistrad på baken och läsa i min bok och bara i min bok, måla naglarna! då kan man varken sitta och randomsurfa, sitta och äta ELLER pilla sig i naveln! har läst ut ett helt kapitel nu. Great Success!

köpte ju ett nytt lack med Mariam för ett tag sen, här har ni den! Isa Dora's "Creamy Nude 601" me like.


INGET FÖR KÄNSLIGA LÄSAREN.

väcktes av L's sms imorse. (läs: vid ett tiden)
dagens pluggdejt blir inte av då vi båda vaknades alldeles för sent plus att vädret suger apa så har ingen som helst lust att gå ut. DÄREMOT har jag bestämt mig att det ska bli rikligt med plugg idag. om sex dagar kommer plutt så för att få njuta av en hel helg så gäller det att jag får mina saker gjort innan han anländer.

så, ni som är överkänsliga kan sluta läsa nu.

i alla fall, L ringde ju imorse. hon ville berätta om vad hon läste om igår. hon varnade mig att det var gross men då det inte funkar att berätta A och inte B till mig med en enorm nyfikenhet så sa jag att jag ville veta. O M G.
slutade med att jag lyssnade med halva örat lite då och då men det jag hann uppfatta var i alla fall att i Japan, så äter de bajs. yea, you heard me. tydligen ska det vara extremt dyrt och klassas som en delikatess. nu pratar jag inte om att de går runt på gatan och plockar upp första bästa korv utan det är korvar från kvinnor (som måste vara oskuld) som sen barnsben ätit "bra" och "hälsosam" mat så det ska tydligen...äh jag vet inte. men vad de gör är i alla fall att de friterar korven och sedan äter det. i vissa fall doppar de korven i guld (?) aja, ni som inte blivit tillräckligt äcklade. here you go.

ja men halelujah, då skippar vi middagen idag då. fan att jag ska vara så nyfiken.

SILLY SILLY ME.

jag kan lugnt konstatera att jag inte kan plugga i mitt rum! helt omöjligt. svälte mig själv i fyra timmar när jag satt och hardcorepluggade på business bibblan efter föreläsningen. gick sedan hem och guess what, gjorde inte ett skit. planen var att fortsätta i samma riktning med pluggandan i behåll men tji fick jag.

blev ungefär två timmars godnattprat med älskling iaf. så känns lite bättre. satt och planerade nästa helg som vi kommer tillbringa med varandra. another reason för mig att plugga my ass off nu innan plutt kommer.
har stämt träff med L imorgon, tillsammans ska vi rape our books på JR library. om vi lyckas vakna i tid det vill säga. (helt fel inställning) jag SKA vakna i tid.

nu ska jag pusha mig själv att skriva klart cityscape-uppsatsen innan jag får sussa nanna.
jag måste! kommer ångra mig big time imorgon annars.


TILLÖKNING I FAMILJEN?

har övertalat (var inte så svårt) plutt att vi ska skaffa en hund när vi båda får mer tid över. men så imorse, skickar han mig denna bild och gör det svårt för mig. kan nu inte bestämma mig för vilken av dessa små filurer som är sötast. så vår lösning är, vi skaffar båda! (ehm, med den ena kommer det dröja ett tag...) men åååh, jag vill ha nu nu nuuuu! (hunden alltså)


GRATTIS LILLEBROR!

idag fyller min lilla fjutt (inte så liten längre) hela TOLV ÅR! (nä, sexton egentligen men i mina ögon är han för alltid en liten prutt)
så ett STORT grattis till min favoritbroder! jag vet att du inte vågar erkänna (mamma har skvallrat) men BARA för att det är DIN födelsedag så får väl jag erkänna, JAG SAKNAR DIG LILLEBROR! (passa på att läsa det här tusen gånger för imorgon kommer jag inte erkänna det längre)

anywho, GRATTIS!

Lillebror, en vecka gammal.

Lillebror tar sitt första dopp.

Lillebror, börjar hänga mer med mig.

Man blir som man umgås, här nästan lika cool som mig.

Lika som bär!

:)


NÄR MAN VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT.

fin film. vacker film. en film som man blir rörd av. Dock ingen oh my god - känsla. väldigt besviken på hur den slutade också. oh well. Channing var med. that will remain the only reason I liked the movie, tyvärr.
Handlingen var okej, sommarlov, två ungdomar faller pladask för varandra, killen måste iväg to serve the country, tjejen blir kvarlämnad och kvar återstår en evighetslång väntan. väntan på att han ska komma tillbaka, väntan på att få se varandra igen. väntan kryddat med oro. att han aldrig kommer hem igen.

som sagt, fin film som går att relatera till. speciellt för oss som är i ett distansförhållande. där utgör ordet "väntan" en stor del av ens vardag. väntan och längtan till att få se den andra igen. i mitt fall, min plutt.
varje dag räknar man dagarna tills man får ses igen, tills man får somna och vakna i famnen på sin significant other.

jag räknar ner. Sju.

I'll see you soon, then.


DEAR JOHN.

fem timmar spenderades på biblioteket idag. inget att hänga i granen vanligtvis men då min motivation varit low low low den senaste tiden så kan jag inte låta bli att vara aningen stolt. trotsade min hunger och körde på.
sen blev det lite grocery shopping och nu sitter jag och tittar på "Dear John" med Channing Hottum.

har en känsla av att jag kommer sitta dränkt i mina tårar vid filmens slut så tar fram toarullarna redan nu.
berättar senare om filmen är värd att se. eller vänta, det är den, och det kommer jag med största sannolikhet fortfarande tycka efter att jag sett den. wanna guess why? just det.


PRECINCT LIBRARY.

sitter på business-bibblan med O, L lämnade oss för en stund sen. vi sitter nu och gör online-prov-övningar i Marketing som vi snart ska ha tenta i. det känns inte alltför pjåkigt då jag lyckas sätta 16-17 poäng av 20 i nästan alla delprov. trots att det var hundra år sen jag läste de fem första kapitlarna i boken. what can i say, marketing är jävligt kul!

känner dock att min mage håller att göra revolt så ska strax bege mig till affären för some grocery shopping innan jag åker hem och lagar middag och fixar matlådor till helgen.

såg klart 19e och 20e avsnittet av BBT igår kväll, och kan knappt bärga mig tills nästa avsnitt kommer ut!
now, back to the books.

KÖR BARA!

levde farligt imorse. stängde av alarmet och tänkte "jag ska bara...blunda lite" ni vet hur det slutade.
jag vaknar till igen tjugo minuter innan min lektion börjar och gör allt i multihighspeed, ni vet, allt det där man gör på morgonen. sen ser jag på klockan, fem minuter kvar. ääääh jag hinner äta två knäckemackor, tänker jag. sagt och gjort. kom tio minuter sen men oh so worth it. men det var en jädrans pain in the A hole att vakna imorse ska jag säga.

the reason: pratade med Sheena i ehm, fem timmar igår? så kom inte i säng förrän vid två tiden. oh my jesus som vi skrattade, mycket blev sagt och efter fem timmar kändes det som om vi kommit ikapp med uppdateringen hos varandra. puh. mer sånt wifey!

ska strax iväg till biblioteket och träffa Lauren, blir råplugg hela dagen ut. O kommer och joinar efter hans lektion också, idag (läs: nu) känner jag mig pluggmotiverad så idag kör vi all in för hela slanten!

VART GÅR GRÄNSEN TILL ATT FRIVILLIGT KÖA?

i ett alldeles fullsatt bibliotek säger O:

- I can't believe i'm queueing up to study. people queue up to have fun! i'm queueing up to get a seat in a computer cluster.

så jävla true. och så jävla sad, indeed.

HOPPAS.

hoppas hoppas hoppas!

PROCRASTINATION PÅ HÖG NIVÅ.

skype-ade med mamma i någon timma. alltid skönt att få prata ut mig hos henne som jag för övrigt inte pratat med på flera dagar. not good. måste få min dagliga dos av mother-daughter-talk för att function better.
kvällen har passerat bara sådär, har inte fått ett skit gjort. hur fan lyckas man att sitta i ett litet tiny låda till rum och vara sysselsatt med annat än plugg? the intial plan var ju att flytta till något litet så jag inte har något som distraherar mig. så bra gick det. allt annat i rummet är så intressant i jämförelse med böckerna som ligger och dammar på skrivbordet.

tur att jag är ledig imorgon. då blir det råplugg all day long. no mercy här inte.
ska ordbajsa lite till på min translation läxa innan jag slänger in handduken för idag. pft. jag låter som om jag gjort massor. låt er inte luras. jag har inte gjort ett skit!

som jag sa tidigare, today, i'm not cool. (bara lite, för jag tog mig igenom firms presentationen)

LIVE FRÅN KLASSRUMMET.

sitter i skrivandets stund på en seminar i firms. inte direkt the highlight of the day men presentation är gjord och kan säga att det inte var min bästa presentation direkt. inte enbart för jag inte klickar med de andra två i gruppen men även för att ämnet bara är ett stort frågetecken i mitt huvud. men, we did it! så skönt att ha det klart.

har en hel drös med saker kvar att göra innan jag börjar njuta av sommarlovet men it's moving forward.

Firms presentation √
Translation läxa √
Cityscape uppsats
Chinese Business tenta
Translation tenta
Marketing tenta
Firms tenta

okej, maybe not.


update:

VAFAAAAN! är vanligtvis inte så betygskåt (inte längre iaf) men nu är jag fan pissed! har tidigare hört att andra grupper fått mellan 5-8 poäng av 10 som är max poäng i detta fall. efter presentationen kände jag hur vi sumpat hela skitet och förväntade mig ett 4 om ens det. vi fick 7.5! good news. innan hon säger "ni skulle lätt ha fått 9 om ni bara hade nämnt något om yada yada för det var en riktig grym presentation" MEN VAAAAAAA?

nu till varför jag är sur:

det som jag refererade som "yada yada" här ovan råkade vara något som jag frågade gruppen precis innan om vi skulle ha med, de tvekade och tyckte inte vi hade tid med det. då sket jag i det. varför i helvete sket jag i det? sen nääääär börjar jag bry mig om vad folk tycker och tänker? nej fyfan. nu är jag riktigt jävla sur på mig själv.
so close but yet so far! today, i'm not cool.

THAT WAS FAST.

gårdagen bestod mestadels av plugg. blev mer eller mindre klar med gruppens powerpoint presentation, har fått ihop 3000 ord på min uppsats och är knappast klar så next challenge, cut the crap. literally. precis som när jag packar, slutar alltid med att jag sitter och packar ur grejer för jag stoppat i för mycket skit.

P har åkt till jobbet och här ligger jag med världens mensvärk. gargh. ser inte fram emot att flyga tillbaka idag. speciellt inte när solen skiner så underbart här (förväntar mig dubbelt så mycket sol i Manchester) which reminds me of yesterday.

bestämde mig till slut för att sätta mig på balkongen och läsa lite, plockar fram alla stolar, täcken och kuddar jag hittar hos P och börjar bygga min mäktiga solstol. sneglar över på grannen som sitter och glor på mig. kunde inte låta bli att bli en aning avis på att hon hade en riktig stol så misstänker att hon tyckte jag var helt pucko som byggde koja mitt på ljusa dan. när jag väl är klar lägger jag mig där, och fryser! va fan. hade dragit på mig P's shorts och linne i hopp om att få lite bränna iaf och det slutar med att jag sitter med gåshud över hela kroppen för det blåste så mycket.
ville inte verka dum (som byggt min solplats i hundra år för att sedan sitta tre minuter och gå in igen) så jag biter ihop och sitter där i ca 20 minuter. sen, lagom till att min rumpa domnat bort valde jag att gå in.

jag möts av det här. hur fasiken?

det var skitkallt ju! attans att ränderna sitter så pass långt nere också (P's shorts är lite för långa) men man ska väl inte klaga i guess, nu kan jag börja jobba på årets bränna!
PUPPY EYES WON'T DO ANYMORE.

igår hade vi en diskussion om min mer dricka som han köpt till mig.

plutt: vi vet båda vad som händer imorgon om vi låter den stå kvar över natten.
jag: vadå?
plutt: du kommer säga "ääälskling...den har blivit äcklig" sen kommer jag säga "ok, men ska vi hälla ut den då?" och då säger du "aaaw, vad synd...men okej då" så drick upp den nu!

kan inte fatta att han tror så ont om mig. ännu mindre fatta att han faktiskt har rätt.

HELG MED PLUTT.

anlände i fredags, plutt väntade på mig i centralen och tillsammans åkte vi hem och i princip däckade på en gång.
var ambitiös och skrev någon paragraf innan jag la mig så jag inte skulle känna alltför mycket dåligt samvete över att ha åkt hem trots att "to-do" listan är milslång.
igår vaknade vi tidigt, jag satte igång med mina studier medan plutt lagade lunch. på kvällen var det middag med P-Y och deras far inplanerat så vi tog oss till östermalm och åt på Capri där plutt bokat bord. oh my lord vad vi åt. först beställde vi in två förrätter, ceasar sallad och carpaccio (rå oxfilé med ruccola och ost) som vi fyra delade på. sen en Fruti di mare pizza att dela på och sen, en varsin varmrätt. jag och plutt delade på en skaldjurs pasta och risotto med lammkotletter. nom nom. Då jag och P-Y tävlar i typ allt i matväg så utmanade han mig att äta upp en varsin chili (sån där skitstor en fylld med frön) självklart antar jag utmaningen. tuggade snabbt och svalde. inte så farligt. snart känner jag hur temperaturen i min mage närmar sig 374927 grader, ouf. kändes som om jag skulle explodera ett tag där but it was worth it för jag vann (han vill inte erkänna) då han drack vatten först. anywho, middagen var trevlig och sen kunde vi knappt rulla därifrån så vi fick skjuts av deras far till Heron där några i gänget väntade. vi såg Iron Man 2.
killarna (speciellt Kev) dreglade efter Scarlett Johansson so badly att jag undrar om han såg något annat av filmen ens. haha. men bra var den! inte lika mycket action som väntat, körde mer i komisk anda men who cares, den var bra!

nu har Plutt åkt iväg för att köra en Tae kwon do session med grabbarna med Tommy som lärare. planen var att jag skulle hänga med och bli söndersparkad av grabbarna men då sakerna på min "To-Do" lista inte försvinner av sig själv så drog jag mig ur i sista sekunden. ångrar mig lite nu. men äsch, ska våldta pluttens kylskåp and then I should be fine on myself for a couple of hours.

solen skiner och jag är snart klar med min uppsats, what a lovely day. Fick till och med frukost på sängen idag!
funtar på att sätta mig på balkongen och plugga tills plutt kommer hem med mat. yay! sometimes it surely is good to be me.

RSS 2.0