WHY I DON'T NEED A MAN.

in lack of a bottle opener, i had to bring out my masculine side and do some improvisation. voila!

då kvalitén på byggnaden inte är det bästa är det nu en massa hack i väggen, trappan, fönsterräcket. i jakt på en vass kant fick jag ta mig ner två våningar, beskriver standarden på huset doesnt it?

WHY I SHOULD LIVE IN SWEDEN.

Hong Kong's underground system:London's undergroundsystem:swedens undergroundsystem:speaking of undergroundsystems, I HATE GRAPHS! MATH! NUMBERS! GAAARGH!


ANOTHER WAY OF EXPLAINING THINGS.

in the middle of our very intense macro-studying, Lyn is trying her best to explain something very logical to someone like me who never seem to quite get logic. however, i think this is why i tend to NOT understand "logic" sometimes.

Lyn - here's demand, and here's supply...and when they intercourse, they bla bla bla. and then bla bla bla. get it?
Vic - .....intercourse...
Lyn - HA HA HA HA! intersect! intersect!
Vic - hrmpf... intercourse....


SLUTET ÄR NÄRA.

3 dagar kvar tills makroekonomitentan.
procrastination har varit igång i full fart de senaste dagarna så nu isolerar jag mig tills tentan är skriven.
smell ya later alligator!

LITEN FUNDERARE.

har tänkt lite på en sak.
tänkt och tänkt, en liten fundering bara. alltså inte så att jag gått runt och, äh vafan. jag har tänkt på en grej!

hur kommer det sig att det är lättare för killar att skaffa tjej än tjejer att skaffa kille?
visst, it takes two to tango men det jag menar är.
en ful tjej har väldigt svårt att haffa en snubbe medans en ful snubbe har alla chanser i världen, bara han kan dansa, har en snygg mangafrilla och kan sjunga. voila. tjejer kryper efter som små hundar. why? om han dessutom är en gentleman så är han all set. men det spelar ingen roll hur gentlewoman-ish en ful tjej. she's out of the market.
nu drar vi inte alla över en kam men i många fall stämmer detta.

som samhällsbarn är jag medveten om att jag behöver evidence. vi tar det senaste nytt som ett case study.
kvinnan som gifte sig med världens tjockaste man. väldigt impressive. han har säkert världens största hjärta också men frågan är, hur stor är sannolikheten att världens tjockaste kvinna blir bortgift? även om hon har världens näst största hjärta. life's unfair sometimes.

som sagt, en liten fundering bara.

NOTE TO SELF.


never, ever look back.

never.


MAN U vs BARCA.

so, as we're all familiar with by now, Barca kicked the asses of Man U. sad sad.
considering the fact that i'm a mancunian now i should be supporting Man U. which i am! until the second they actually lose. cause desite the fact that i'm living here, i cant forget the fantabulous trip to barca in 2007, and the uh-maaaazing camp nou. damn it's good to be neutral sometimes. (snubben bredvid mig är helt lack och har svårigheter att koncentrera sig på studierna mahaha) guess i've got some swedish in me after all.för kallt för att bada men posa kan man göra i alla väder!röj med spanjorerna!jag var äckligt vit på den tiden. urk.att jag alltid måste överdriva när folk säger "vi tar hopp bilder!" suck.amazing.and now here we go. BARCA!

Barca's tekniker. kanske kan sälja bilden till motståndarlaget...ronaldinhos bajshörna.segerbad med grabbarna i denna.tanken att de sparkar på mig är inge vidare men damn this is cool.

väldigt svårt att se men snubben bredvid mig i vit tröja var den snyggaste filur jag sett på länge! killen som har sina äckliga tassar på mig var merivans "husband" så ja, vi stalkade dessa två hunkar igenom hela camp nou but oh it was worth it. de ville nämligen ha en varsin hejdåpuss (kinden okej! vill de ha mer än så får de pröjsa! ok skämtåsido). italienaren ni vet. oh well, nu var sagan slut.
back to work!

3 DOWN.

kinesiska provet gick uber......friggingood! tror jag i alla fall. det kändes rätt i magen.
blev till och med klar innan tiden var ute, dessutom hann jag powernappa en kvart. YES I DID. ofrivilligt dock. med noll timmars sömn i bagaget var det inte mer än rätt att ögonlocken strejkade. mitt under tentan. den kunde inte kommit innan eller efter. nej. mitt på pannkaka! att jag hade sittplats 3 och att den var placerad MITT framför lärarens kateder var ju verkligen grädde på moset. men som sagt, det gick prima ballerina. so, as a conclusion:

3 down, 3 more to go. 2 more weeks of torture.

VILKEN UNDERBAR MORGON...ERRR...

för att ha suttit uppe hela natten utan sömn så är jag rätt så pigg. konstigt nog.
antar att kroppen lagt av och bara följer agendan. näst på tur är slutprovet i kinesiska. om ca 1 timma.
har spenderat natten till att lära mig två uppsatser utantill. vet inte om läraren är schysst eller jävlas med oss när hon ger oss TVÅ rubriker och säger att det får bli en överraskning vilket som kommer på provet. tur nog är dessa två rubriker relativt lika så med mina skills (min lathet) har jag skrivit EN uppsats som otroligt nog funkar till båda mahahaha. sen är det  bara att byta ut orden. eventuellt några småmeningar men thats it. damn! nu får vi hoppas att det sitter.
ska ringa Lyn nu och dra med henne ner till frukosten. sen bär det iväg.

tenta # 3.

just det, jag klämde mina fingrar (tre av dem) och nu är de svullna och nagellacket har åkt av. borde inte säga hur det gick till för om jag berättar att ja klämde de i papperskorgen när jag skulle slänga en soppåse så lär ni tycka att jag är helt bäng. så jag avslutar här och pyser iväg.

tjingeling.


EFTERLYSNING.

elementet i mitt rum funkar lika bra som ett paraply i blåsväder. detta resulterar i det faktum att det är, ursäkta ordvalet, SVINkallt. har inte så mycket val än att ta på mig lager på lager. det senaste nytt är att sova med strumpor på. imorse (igår) vaknade jag och möttes av denna syn:har vänt uppochner på hela sängen without success. härmed efterlyser jag min försvunna Hello Kitty strumpa. hittelön ges!

MAT MAT MAT.unnade oss thai take away från "Thai Banana" anledningen har lite med att göra med vår lathet och mitt tomma kylskåp.
på menyn: Thai banana steak (låt inte namnet lura er, det fanns inga bananer. thank god), Chicken green curry, Corn cake AND the most fantabulous papayasalad.mätta och belåtna, redo att...se på "around the world in 80 days" med Jackie Chan som följdes av Britains got talent.och vad vore plugg utan junks?!


UNFORGETTABLE.那是我们都会不去的从前。。。

summer 2004
summer 2007

forever in my heart.

16 DAYS.

you can tell you're in the middle of an exam period when the library AND the 2 common rooms are packed. luckily, we... hittade en undangömd datasal (för säkerhetens skull tar jag det på svenska så ingen annan snor vårt ställe).
Macroeconomic is slowly but surely eating my brain inside out. no joking, it's tearing my brain into pieces. another 16 days to go before i'm free like a bird. need to add some more oil. ran out of it loooooong time ago. my pre-exam look is back. and i'm not very proud of it. with this look now, i really don't wanna imagine how i'll look like the day i graduate. anywho, back to work.THE WAY YOU'VE NEVER SEEN ME BEFORE.

Promised earlier to show you all the naked truth.
a before and after make up pic of myself. and well...
hold your breaths folks!

i thought this was shocking...in fact, i am no better...


FINN ETT FEL.jag menar... okej om någon har glömt ett par dojjor i biblioteket. händer ju vem som helst. men två olika?
den människan kan inte ha haft det lätt den dagen. misstänker att han/hon inte ens vaknade upp på fel sida av sängen utan under sängen.

DON'T WE ALL LOVE MAKE UP!might post a before and after pic of me later, mahahaha. and scare the shit out of you all!

SNÄLLA SNÄLLA?

behöver bekräftelse.
en stor en. måste veta att det jag gör är det rätta. att jag inte slösar en massa tid.
vem det nu är som härskar över oss alla däruppe. pls. just one sign?

VÄRSTA KAPET.

sneakpeak på min klänning jag budade hem.skojar bara. det är min apfula gardin som jag literally cant stand! gargh!


ONT, DET GÖR ONT.

blev inte så mycket plugg idag, satt mest och fjantade runt med Lyn nere i biblioteket då det var tomt på folk idag. så vi passade på. tänkte försöka plugga lite nu när jag är tillbaka på rummet men fan vad jag har ont i magen! (nej, inte "jag-måste-bajja" - typ av ont) utan ont. som kramp typ. misstänker att det är de två koppar kaffe jag druckit idag. tänker nu ge upp kaffe drickandet för gott. har försökt att spela vuxen och sitta och smuttra på kaffe men det går inte. min mage godkänner helt enkelt inte nykomlingen. så ingen mer kaffe. ever again. im back to hot chocolate!

kan knappt bärga mig tills allt detta är över. tentaperioder är inget att leka med måste jag säga. vann förresten ett bud på tradera nyss. fan. jag som inte ens vill ha klänningen. budade bara för att. ni vet, när man vet att någon annan sitter på andra sidan skärmen och budar för fullt så kommer den envisa, väldigt tävlingsinriktade åsnan inom sig ut och börjar buda hejvilt bara för att inte förlora. fan. aja, 57kr bara. men ändå, hade hellre spenderat det på en donken måltid. bummer!


2 DOWN. 4 MORE TO GO.

provet idag gick längre än helvetet. jag hatar att få hundra miljoner ämnen att välja bland. ge mig två så skriver jag. spenderade ca 15 minuter av tentatiden av att ole-dole-doffa bland rubrikerna. smartass. sen när det var 30 minuter kvar av tiden kom jag på att jag valt en tråkig och börjar skriva på en ny, med 30 minuter kvar speedade jag upp som satan men gav upp, rev ut pappret och ägnade de sista minutrarna åt att finslipa de redan färdigskrivna uppsatserna. fan att beslutsångest-sjukdomen ska screw-a upp en hel tenta för gissa om jag inte fick världens blackout sen?! mmh.

oh well. nu läger vi historia bakom oss och tutar och kör på...KINESISKA och MACROECONOMICS! åh, nu ska jag läsa lite i bruksanvisningen om hur man använder miniräknaren.

Lyn - bor det bara killar på den här delen?
Vic - njä, det tror jag inte...
Lyn - nä just det, det finns ju människor här också...

.....

vic - för killar tillhör ju verkligen inte människoarten...


som ni ser kan för lite sömn ibland ha en väldigt stor inverkan på ens IQ.

NÄR MAN INTE VET.

vad gör man när man inte vet om man drömmer eller inte?
inte kul kan jag säga. somnade för ca en halvtimma sen efter att ha läst om the post mao era reform. sömnen varade inte länge kan jag försäkra. istället flyger jag upp ur sängen, tänder lampan och står där panikartad. hade jag precis haft en mardröm eller såg jag verkligen en spindel hänga på sin lilla tråd ovanför mitt huvud?! om det var en dröm så whatever, var det inte en dröm så måste jag ju leta reda på spindeljäveln! vem vet vart den hade tänkt ta vägen annars. jag har redan haft mitt nattkäk, tack.

anyways, jag kan inte fastställa om jag drömde eller inte. det som är det jobbigaste. antingen eller, inget mitt emellan. fan. hur ska jag somna om nu? jag som precis lärt mig att sova med nattdukslampan släckt! fan.

UNDRAR OM JÄVELN FÖRVANDLAS TILL SPIDERMAN OM JAG PUSSAR PÅ DEN?

fyfan! var nog ett hårsmån från att skita på mig. grannarna fick nog tinnitus flera gånger om.
här sitter jag, helt fridfult och youtubar (tog en paus från pluggandet). plötsligt ser jag någonting ramla ner mitt framför nyllet på mig. har håret uppsatt i en knut så trodde att det var ett hårstrå. sen börjar jäveln röra på sig! jag tittar ner på boken och ser en spindeljävel lika stor som en femtioöring. gissa om jag flög upp i taket. jag sitter med nyllet ca 15 cm ifrån en reptiljävel som var två cm ifrån att ramla ner på mitt huvud och fastna i min hårboll. skulle förmodligen aldrig hittat den då. ibland önskar man att brorsan var här.

kan ju passa på att bjussa på denna så kanske ni hajjar vilken nivå min reptil-fobi ligger på. (ursäkta röran, var mitt uppe i att slänga ut brorsan ur rummet vi delade i många år när vi var små, därav två skrivbord så ja... huller om buller but then again, thats not the point of this video, enjoy)ibland vill man bara strypa sönder lillskiten till brorsa...

NOSTALGI.ONE STEP CLOSER.

so ive been procrastinating way too much lately. exam is taking place tomorrow afternoon and i can proudly announce that im nowhere near confident. oh well. i'm coupled with a self dicipline and a will to succeed so all i gotta do is turn the bullshit-button on and hope for the best outcome.
also, i better start reading that Fairbank book i purchased the other day making a huge damage to my wallet. how pathetic wouldnt it be if it ended up being totally useless considering the fact that i only got it 5 days before the actual exam. im such a planner! and determined, determined to gain increase in my lifetime earnings potential by more than enough to repay all my debts and worthless purchases of lecture books!

watch me.


I NEED A JOB.

sådär. nu har jag skickat iväg CVn till några jobb som kräver mer än glamourutseende och bra körsbärshantering. (läs tidigare om jobbsökandet) bara att börja hålla tummarna. för sommarjobb, det ska jag bannemej ha. jag menar, har man varken semester, plugg eller pojkvän som alla kräver ens tid så kan man lika gärna ha ett bra betalt jobb så man inte sitter hemma och ugglar en hel sommar. yes, thats the plan. work work work!

ska ta fram mina chocolate brownies nu och fortsätta historia pluggandet. so long folks.

OCH DE LEVDE LYCKLIGA I ALLA SINA DAR...

grattis till L som ska gifta sig idag!
L var min första och enda manchester "crush"  haha. och nu står han vid altaret och säger "I do". kan inget annat än att önska de lyckliga i alla sina dagar! undrar om han har någon brorsa...

nej, nu ska jag på middag med Lyn.
tjingeling.


MORSNING MORSNING.

det är fest nu på söndag! gissa om jag kommer närvara på den! nej. det kommer jag inte.
däckade vid halv sex tiden imorse, vaknade för en halvtimma sen. lite efter i planeringen så idag blir det trots det fina vädret en isolerings dag. och imorgon. och i övermorgon och... jag, dagarna kommer vara sig lika fram tills den 9e juni. woop woop.

har inte snackat med mamma på två dagar nu, om inte tre. känner hur abstinensen stiger. hon fungerar som en terapeut till mig, jag dumpar mina mentala avfall, hon mumlar något, jag mår prima ballerina igen. även om vi bara sitter med skype på så känns det bra att hon sitter och glor på mig medans jag pluggar. sen brukar denna lugna image avbrytas av pappa som hoppar fram bakom webkameran och viskar "sitter hon och äter igen...?" jag hör varje gång men låtsas att jag inte gör det. istället tar jag fram min senast inköpta sainsbury kasse och börjar visa mamma all junk jag köpt. hon ler. pappa suckar. jag fortsätter äta. ååh, jag saknar min familj! jag vill hem! pappa lagar alltid en extralyxig välkommen-hem måltid till mig. känner redan hur det vattnas i munnen...

nä nu ska jag knalla iväg till köket och koka ihop en lite mindre lyxig lunch innan jag sätter igång med tortyren.

I JUST CANT STOP.

i hate waiting.
especially for things i know i shouldnt be waiting for.VÅLDTÄCKSKVINNA.

sitter och proppar i mig chocolate brownies samtidigt som jag copy and paste-ar lite fler datum och namn in i hjärnan. varför måste kineserna ha en så jävla komplicerad historia?! jag som hatar historia, jag som försöker glömma min egen historia sitter här och lär mig allt om någon annans liv.
planen var att pull an allnighter, trodde att browniesen skulle hjälpa men icke sa nicke. lika mycket påverkan som kaffe har på mig. det vill säga, nada. två dagar kvar tills tentan. har försökt att inte våldta historia boken för den tänker jag sälja!
så försöker ha kvar den i så gott skick som möjligt. angående mitt ordval där, jo. jag tenderar att våldta mina böcker vilket gör de svårare att sälja till ett hyfsat bra pris. ingen gillar ju left overs. oh well.

ibland får man ta till våld för att informationen ska fastna.

NÅGOT JAG ÄR BRA PÅ.

kan nu stolt säga att jag råpluggat modern historia sen nio imorse. med eventuella matkonsumerings-breaks ja men ändå. historia boken har jag haft med mig hela dagen med undantag för mina toalettbesök. så nu vet ni det.
känner mig relativt laddad att ordbajsa ut två uppsatser om Mao, Sun yat sen, kulturrevolutionen, the boxer rebellion, opium kriget etc etc. det enda positiva med att plugga historia, finns inget rätt eller fel för skriver jag att Mao var vänsterhänt kan INGEN bevisa motsatsen, skriver jag att Zhou en lai var färgblind kan ingen käfta emot heller. exactly. i historia uppsatser kan man bullshitta om precis allt mellan himmel och jord. sen att man måste bajsa ut några extra top notch argument som styrker det som sagts är en annan femma. äh, det fixar sig.

har hunnit tvätta kläder också. 50 spänn fattigare. om jag haft tid så skulle jag lätt tvättat min kläder för hand. nej okej, nu blev det ett sent aprilskämt. men förstår ni, har whinat om detta innan men man blir ju fattig av att tvätta kläder. 50 jävla spänn. med andra ord blir man en donken måltid fattigare. fan.

nu ska jag plugga vidare. blir nog en allnighter.
fatta hur stenhårt jag ska röja efter min sista tenta!
(brukar låta så...slutar alltid med att jag sover i en vecka istället, och äter allt som kommer i min väg)


IT FOUND ME!wow. used to be addicted to this song. you know, one of those songs you get stuck on and put on repeat in the car making the person next to you go nuts. think it was track number 11. or was it 13? doesnt matter, point is, never really knew who sang it or the title of it. it's been almost 6 months since i sat in that car for the last time, and now i found it. never thought i'd hear it again. funny thing is, it's not as good as i remembered it to be. i guess things change. wow.

NÅGON SOM VILL HA ETT JOBB?

är inne på arbetsförmedlingens hemsida och hittade nog det klockrena jobbet för mig i sommar! eller...


Vill du ha sommarens roligaste säljobb? (självklart...)
Swedish Asian Import är ett svenskt import/export företag med hela Asien som arbetsfält. (låter ju hippt...kanske innebär att man får resa runt lite?)
Vi söker Sveriges trevligaste och gladaste personal som ska jobba under Juni & Juli månad med att bedriva säljverksamhet utanför ett antal IKEA varuhus. (hm, so far so good...)
Produkten ni kommer att sälja är..... körsbär. (hahahahaha hejdå) Ni kommer att arbeta i ett roligt och fartfyllt gäng, samtidigt som ni får träffa en hel del nya människor. (...en del nya människor som verkligen åkte till IKEA för att köpa körsbär...tack men nej tack)

Vi ser helst att ni har lätt för att skapa kontakt och brinner för att jobba med människor, är serviceinriktade och motiverade samt att ni bär på ett gott leende. (ok lägg ner...)

Om ni känner att ni passar in på denna beskrivning, tveka inte att höra av er med CV och personligt brev (foto är en fördel). (för man måste ju ha värsta glamourlooken för att sälja körsbär)


BARA FÖR ATT.halsduk: H&M
kavaj: GT (ja, jag använder den 24/7. även när jag sover)
oversize tröja á la strl 42: Primark
tights: mango
stövlar: bianco

DAGS ATT SLUTA LURA MIG SJÄLV...förra terminen köpte jag denna, kostade mig endast 2 pund och smarta jag trodde ju att jag överlever på den. tji fick jag!idag köpte jag denna. förstår mig på ca 5 knappar utöver siffrorna. dock kan jag räkna ut hur mycket fattigare jag blivit pga denna inköp. jäääpplllaaa finans!

RIP OFF.

blev en tidig kväll igår, däckade redan innan midnatt vilket bidrog till det faktum att jag inte fick en massa självmordstankar när alarmet gick imorse. kilade ner och fick i mig en riktig engelsk frulle bestående av bönor, ägg och bacon och hela fadderuttan. still dont like it. tur att de har fil och flingor.

sen åkte jag till universitetet och hämtade ut min uppsats om the cultural revolution. helt okej med tanke på att jag la ner ca 2½ dag på den. "belönade" mig själv med lite shopping. i bokaffärn. 200 spänn på en onödig jävla historia bok. när jag ändå var på g var det lika bra att inhandla lite annat tjafs också. för att vara ärlig så tycker jag att det är riktigt kul att shoppa pennor, pärmar och dylikt. gör att man... ser fram emot att plugga...typ.

oh well, dags att sätta igång!SYSKONEN LIN KOMMUNICERAR.

vet inte om följande bör tolkas som att jag och brorsan känner varandra alltför väl eller att vi lider av någon sorts lathets-sjukdom som vårt sätt att kommunicera härstammar ifrån. ibland kan jag dock tycka att det går lite över gränsen när våra msn konversationer låter såhär:

brorsan - tja...
jag - tja, e m o p h?
brorsan - j d ä h...
jag - ok, v g m?
brorsan - h ä i r o t p t t j.
jag - ok...
h s.
brorsan - ok.

för er som fattade det där, välkommen in i syskonskaran. ni andra, här får ni:

brorsan - tja...
jag - tja, e mamma och pappa hemma?
brorsan - ja det är dem.
jag - ok, vad gör mamma?
brorsan - hon är i rummet och tittar på tv tror jag.
jag - ok...hörs sen.
brorsan - ok.

TECKEN PÅ ATT MAN LEGAT I IDE FÖR LÄNGE.

vad jobbigt när ens dag blir helt mupp när man plötsligt inser att det inte är den veckodag man gått och trott att det är. har varit bombsäker på att det var lördag idag, vilket ger mig ännu en dag att ägna åt finanspluggandet. men nej. helgen är finito. undrar om det finns någon ekvationsformula för att räkna ut vilken veckodag det är för sitter man instängd tjugofyrasju som jag är det jädrans svårt att hålla koll.

men det är lika bra det. för imorgon får jag checka läget i civilisationen då jag har en del ärenden att springa på.
börjar nämligen känna några symptomer av klaustrofobi efter den senaste veckan. tre veckor kvar så nu biter vi ihop, tutar och köööööööööööööööör!
min "back to school" party outfit från förra året.

PROBLEM EFTER PROBLEM.

tror nog jag överreagerade igår natt. eller nej, det gjorde jag faktiskt inte. var helt bergis på att en vagel var på ingång men vet ni vad, it's gone baby gone! sömnen var nog välbehövd. dock lider jag av något annat idag, tror nog jag legat i någon konstig ställning för min ena axel känns ur led. ok, cut the exaggeration men nästan. ont gör det i alla fall. från axeln upp till halsen. kanske går bort om jag går och lägger mig igen? funkade ju sist.

eller inte. har verkligen inte råd att slösa en enda minut till att snarka. nu blir det finans. men först, fram med sötsakerna!
så... nu ska jag nog kunna överleva kvällens plugg.

ATT PLUGGA MED ETT ÖGA.

mitt ena ögonlock är svullet.
vet inte vad som har hänt men istället för dubbla ögonlock så har jag nu något som kan misstänkas för fem ögonlock. i alla fall om man går efter storleken. hoppas innerligt att det inte är en vagel som är en inflammation i talgkörteln vid ögonlocket. googlade upp skiten och fick reda på att dessa uppkommer när körteln eller någon hårsäck (ögonfranssäck) kommit i kontakt med bakterier. de bildas väldigt snabbt och kan förekomma både på över eller underlocket. no shit?! jag märkte inget förrän jag kom på mig själv köra in fingrarna i ögat. and for your record, min vagel liknande grej sitter på det övre locket.

står även att det kan ta upp till tio dagar innan infektionen försvinner av sig själv, kan dock förvärras och då blir det läkarn på direkten gott folk. att skriva tentor med ett öga kan jag pull off men att plugga till en tenta med ett öga?! kommer ju ta dubbelt så lång tid!

artikeln avslutar med att berätta att vageln "spricker" av sig själv med tiden och då rinner varet ut tillsammans med lite blod. VA?! alltså... jag trodde vi snackade om en liten oskyldig finne på ögat. nu snackar vi blod och hela köret?

HEJ SOLGLAJJOR RESTEN AV MÅNADEN!
inte mitt öga men så ser det ungefär ut...

THE END.

just saw the last episode of Prisonbreak. to you who follows it and dont want things to get revealed, stop reading here.
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! omfg! i can't believe that was the last episode of the last season. no more running, no more escaping and no more scofield. kind of predictable but still, yes, he died. damn, this last episode caused me crying like a baby. screw desperate housewives, heroes and gilmore girls, prisonbreak is the shit! be the change you want to see in the world.
now, back to finance.


I REALIZED...

不是每一个人都有勇气去爱...·"就怕你忽然说要放弃..."

RUMPKRAMP.

seriöst... jag måste gå upp lite mer i vikt!
det gör fan ont att sitta på rumpan flera timmar i streck!
varje gång jag rör på mig lite så låter det som när trä slår i trä. kul.
tänk vad händigt det skulle vara att ha en unge nu som jag kan låna blöjor av och använda som sittkudde...

vilket tror ni händer först?

att jag skaffar unge eller att jag går upp i vikt?
sannolikheten att något av dessa händer är ju minimal så gissa på ni.

PROJECT "GET FAT"

innan sommaren ska jag ha gått upp 5kg! vi börjar med denna...inte för att 500 sådana skulle hjälpa men fan... om någon där ute har förslag på hur man går upp i vikt, holla at me!

obs.
1. äta som en gris gör jag redan.
2. träna gör jag inte.
3. bli gravid, kommer inte på fråga.

any other suggestions?
and FYI. jag är nöjd med min kropp men några kilon till skulle inte skada.

PROBLEM SOLVER.

fyfabian vilken oproduktiv dag det har varit. började med en rejäl sovmorgon. lunch. några avsnitt av prisonbreak. some random surfing. och vips närmar det sig middagstid. är väldigt besviken på mig själv idag. just det, målade naglarna också. både tår och fingrar. det förstnämnda kanske var lite onödigt då jag inte har några skor där tårna syns. hm...vid närmare eftertanke... i know what to do! :)


brorsan - vet du! jag har några magrutor nu...
jag - ...hahahaha.
brorsan - .... vadå det är sant!
jag - ok...
brorsan - ska du skriva det i din blogg nu eller?!

bara för att han sa så.

TICKETS BOOKED!

sekunden efter att jag bokade mina biljetter hem (skiter i london denna gång pga svininfluensan, kan inte riskera att bli smittad EFTER att jag slavat mig igenom 7 tentor) så gick priset upp med flera hundra. snacka om ett bra kap! 300 spänn går hembiljetterna på vilket betyder, mer pengar över till annat. nackdelen är... landar vid midnatt på svensk mark. skavstas mark! är framme i gullmars låt säga, 02.30...hemma i min säng 03.00. men jippi. i sommar ska jag fan ta det där jävla körkortet!

guess its worth it. 300 spänn! halelujah.home sweet home.

KAFFE ÄR INGET FÖR MIG.

ringde och väckte Lyn imorse för att tvinga ner henne till frukosten med mig. lika bra, annars skulle hon inte vaknat förrän 3tiden och därmed slösat bort en hel dag. god gärning nummer 1!
hällde upp en kopp svart kaffe (har alltid haft socker i) och koppen står kvar här. innehållet likaså. fyfan! inte nog med att det inte gör mig piggare, dessutom gör den mig illammående. nej, jag lägger ner projektet "lära-mig-att-dricka-kaffe".


dagens dilemma:

ska jag eller ska jag inte åka till London några dagar efter mina jädrans tentor? alternativet är att åka direkt hem till sverige. beslutsångest på mount everest-nivå. riktig funderare det där...solglajjor: åhléns
kavaj: GT
oversize tee: cubus?
Jeans: G star
skor: Vagabond
Väska: Fjortis märket FRIIIIS&COMPANY
!

TE RECENSION.

det är förmodligen jag som hjärntvättat mig själv eller så har alla finansformler gjort mig yr i bollen men jag tror faktiskt att clarity teet funkar! hade svårt att plugga ett tag, hur mycket jag än läste så fastnade det inte. en mening jag läser nu glöms bort 2.5 sekund senare. så illa var det. nu däremot har jag faktiskt lagrat en hel del formler, allt sitter som klister. det vill jag tro i alla fall.

hursomhelst, jag tycker att det är teets förtjänst. bara för att "skylla" min nyfunna begåvning på något.

ska läsa några sidor till innan jag hit the bed. ska upp med tuppen imorgon igen.
the victory is back! or more like...the brain is back...

IPHONE'S DISADVANTAGE.

satt och hade megatråkigt, hittade denna och genast lyste dagen upp! innan jag kom på att jag använder iphone nu... går liksom inte att "bläddra" igenom inkorgen. fan. så nu drog jag fram min svenska mobil. så, nu kör vi!

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
ok.

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
hämta vatten tack.

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
vill hem.

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
kl e fem! sommar tid!

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
var är du?

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Omg i just overslept! im just gonna shower real quick and come out.

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
haha...förstår inte.

8.
Vad vill du höra mest av allt?
jag är redan här, ring när du är framme.

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
i dont know what is going on today, make ur mind clear and tell me what you want cause i dont want you to be unhappy.

10.
Din romantiska replik?
ring.

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
någon som har lust att spela mahjong på söndag? vi kan vara hemma hos mig...fan vad tråkigt det där var... ångrar att jag slösade 7 minuter av min tid. fan.

JAG BLEV PRECIS KÄR...

i en klasskompis! han kunde inte ha kommit med bättre nyheter, so perfectly on time också!
här sitter jag och stoppar i mig finance formulas i tron om att vi behöver 60% för att klara tentan. vanligtvis ligger det på 40%. och nu sa han att 60% krävs för de som tänker fortsätta läsa finans nästa år (idiots...) men för oss dödliga behövs endast 40%.

det är utan tvekan sådana vänner som jag diggar mest just nu! sådana som gör mitt liv femtioelva gånger enklare, sådana som håller mina självmords-tankar borta och sådana som vet att jag är handikappad i matte!  TACK!
så, nu vet ni vad som krävs för mig att falla för någon....

IT'S A MIRACLE.

är uppe med tuppen idag. lite innan till och med. återigen, med 5 timmars sömn i bagaget tvingade jag mig själv upp ur sängen för att äta frulle med Lyn. sitter nu i biblioteket med SVART KAFFE! kan ni tänka er? jag, victoria, dricker svart kaffe. trodde jag aldrig skulle hända. not this lifetime i alla fall. see where i ended up? manchester har nog satt sina spår i mig.

hursomhelst, tittade igenom de gamla finansproven... fattar ca 0.000035 men fan, detta ska jag nail-a!ett hav av svartskallar... och min hårboll som är större än de flestas huvuden. (heter det flestas? fan... min svenska håller utan tvekan på att ruttna bort)

JUST CHILLIN...FLERSPRÅKIG FOR REAL.

det känns som om jag precis lärt mig ett nytt språk. alien språket. låter ungefär såhär:

the quick acid test ratio is similar to the current ratio which is when you divide the current assets with the current liabilities but instead you add receivables to the cash and divide it by the current liabilities.

eller denna:

Pο = ∑xDο(1+g¹)t/(1+r¹) +((Dο(1+g¹)n(1+g²)/r²-g²))/(1+r¹)n...jag orkar inte mer.

and this is just the beginning.
seriöst, jag vill kunna behärska tio språk men det här var inte inräknat. FINANS ÄR SÅ JÄPPPPLAAA BIIIIP!
har lärt mig 4/34728432 formler. hur skall detta gå?

som grädde på moset sitter jag här och crave-ar efter cola. men the vending machine är för långt bort och kylskåpet är tomt. JAG VILL HA COLA! (känner ni bitterheten i mig...?)

efterlyser härmed en privatlärare i matte för jag SKA bannemej visa folket att jag är en riktig guling! anyone?


TUR ATT JAG INTE ÄR KÄNSLIG.

bara för att vi alla har svårt att komma ifrån kiss-och-bajs-åldern.

en konversation mellan min bordsgranne och mig. (notis: det var första gången jag träffade henne)

hon - jag måste bajja...
jag - okej...gå då.
hon - ok..kommer strax.


X antal minuter senare...

hon - fan vad jobbigt...
jag - vadå?
hon - det gick inte...
jag - erm..okej, vadådå?
hon - har högklackat på mig.
jag - för du skiter ju med fötterna också.
hon - nej men det är jobbigt att bajsa med högklackat på.
jag - ta av dig dem...
hon - .... fan vilken bra idé! kommer strax!


sen kom hon tillbaka och berättade hur lyckat det var. i'll spare you the details cause im cool like that men denna var klockren:

hon - efter ett tag blev det så kallt att sitta där barfota så jag la toapapper över mina fötter...
jag - ...

UTKASTAD.

det muntliga provet imorse gick som smort. som vanligt blev vi utkastade ur klassrummet då vi vägrade sluta argumentera emot varandra. antar att det är för att lärarna inte hunnit försäkra möblerna i rummet. hursomhelst, det gick bra. fördrev de kommande 3 timmarna med att plugga finans. det däremot, gick lite sämre.
hade sedan ett möte med min tutor... hur man nu säger det på svenska...handledare? kurator? nej inte kurator. tutor.
vi gick igenom vilka kurser jag kan tänka mig att läsa nästa år, då jag läser steg 3/4 i kinesiska just nu så finns det inget för mig att göra nästa år då steg 4/4 läses under mitt sista år efter utbytesåret. lutar mot att jag läser en översättningskurs där jag lär mig översätta business och politiskt material. high tech stuff där med andra ord.

ska unna mig några avsnitt av prisonbreak innan jag möter upp Lyn för middag och biblioteksbesök.

GODNATT.när humöret är på topp!

PICS.

fler bilder från gårdagen.jag, lisa och anitaVas, jag och lisaförsöker gömma mig för kameran. skumt...händer aldrig ju!


BRA ELLER DALIGA NYHETER?

med endast 2 timmars somn tog jag mig till lektionen imorse vid 9. tidig som aldrig forr. lararens forsta kommentar:

"err.... how come youre this early today?" mm, helt chockad var hon ocksa for det har aldrig hant att jag varit i klassrummet en minut innan. annu mindre 10 minuter innan! 
hursomhelst, vi hade lite chit chat medans vi invantade resten av folket och jag fick veta att det finns en chans for mig att slippa utbytesaret i kina om jag vill da mina kunskaper racker. det vill saga att jag kan bli klar med universitetet om tva ar! ett ar tidigare an planerat. fragan ar nu, vill jag verkligen ge upp ett ars festande och shoppande i kina?! mwahaha. 
far analysera lite mer pa de saken efter mina tentor. tills dess vet jag i alla fall att mojligheten finns. 

att jag kanske inte behover vara en gammal tant nar jag tar examen! 
sitter hos G nu som tar hundra ar pa sig att pumpa musklerna, duscha och gud vet vad. jag vill ju bara ha en lunchdejt! har mote om en timma och magen kurrar som sjutton. gaaargh!

MIDDAG OCH MAHJONG.

kom precis hem från scarlett's surprise party. vi började med att samlas hos Katy för att invänta födelsedagsbarnet. när hon ovetandes äntligen hade kommit fram blev det sång och skrik och party poppers över hela rummet.
vi tog oss till Don Giovannis för middag och avslutade med...MAH-FRIGGING-JONG!
har lektion om 6 timmar, ska upp om 5. funderar på om det verkligen är någon vits att gå och lägga mig... risken finns då att jag skiter i att ta mig till uni. fan, får inte hända! inatt blir det en allnighter!me and sis aka the birthday kiddo.me and laopo.sis and the gigantic and superyummy cake.

BELÖNING.

nedanstående inlägg var lite seg med att laddas upp men den var postad vid lunchtid för nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för Scarlett's överraskningsfest. bäst att jag lägger på ett kol så jag inte kommer fram senare än födelsedagsbarnet och förstör hela skiten.

fick förresten en hel del gjort där nere i bibblan. high five to me!

så ikväll förtjänar jag att äta tills jag spricker!

PLUGGTIPS.

när jag ändå pluggar så mycket att jag knappt har något annat att skriva om så kan jag lika bra dela med mig av mina pluggtips, det vill säga hur jag brukar gå till väga för att visa böckerna att det är jag som bestämmer här.

1. bunkra upp med antingen sötsaker, frukt om du är den nyttiga typen och gärna en kopp te. jag är en sucker för choklad så det brukar bli en massa chocolate bars, kakor och eventuellt frukt. och så en kopp clarity te.

2. skaffa en pluggpartner, helst en som sitter och grovpluggar från början till slut. detta gör att när du då och då sneglar åt hennes/hans sida så känner du världens ångest och får dåligt samvete för att du precis kollat din facebook. med tiden så slutar du att göra det och känner dig mer motiverad. kan kompisen så kan du! om ni dessutom läser samma kurs så underlättar det ju en aning då ni kan hjälpa varandra.

3. använd färger men inte för många. max 3 skulle jag säga. annars blir det kaos på pappret och du har svårt att hålla koll på vad färgerna står för. brukar highlighta med rosa för det som är viktigast, kanske någon keypoint eller citat och därmed behöver min uppmärksamhet mest. gula färgen highlightas på det mindre viktiga men ändå saker som är värda att läsa. där blir det stopp för mig, den tredje pennan jag har till hans är en penna som jag stryker under saker som behövs förklaras eller som kan förkortas, drar ett streck till kanten och skriver där min egna text. (nästa gång läser jag den texten istället för hela paragrafen, smidigt) får texten inte plats så använd post its lappar.

4. var ej för uppklädd för det kommer bara påverka din koncentrationsförmåga då du tänker och hoppas att någon hunk ska få syn på dig. helst inte nu när jag inte har tid. så sitt med avslappnade kläder, håret i en knut (för att undvika att du pillar för mycket i det) och helst osminkad. när du kommit till punkten då du är ubertrött och känner för att gnugga dig i ögonen så kommer du ångra dig stort. tänk dig att sitta i ett par tighta jeans, inte bekvämt om du ska sitta i flera timmar. plugga inte bara för sakens skull, att folk ska få syn på dig och tro att du är ambitiös. lär dig något! annars kan du lika bra gå ut i solen istället för att sitta inne och slösa tid.

5. dela arbetet in i stycken och sätt upp deadlines om du märker att det går segt. tänk, när jag är klar med första stycket så får jag läsa min mail i fem minuter. eller när jag läst ut 2 kapitel så får jag vila i 10 minuter. du ska ha något att se fram emot. det underlättar och jag kan säga att vid sådana tillfällen är även de minsta belöningarna väldigt uppskattade.

6. lyssna på musik. en punkt med väldigt delade åsikter så vissa behöver 100% tystnad men för er som kan lyssna på musik samtidigt utan att bli alltför påverkade, försök att undvik låtar du kan texten på. slutar bara med att du sitter och sjunger i takt med musiken.

7. tänk positivt när motivationen känns nere. läser du inte denna stycke nu så kommer du få göra det senare ändå. bättre sen än aldrig, ja, men inte när du tänker så om varje stycke. då kommer vissa stycken falla in i kategorin "aldrig" då din tid knappt räcker till. så försök ha kvar det positiva tankesättet om att du kommer få mer tid över till annat senare.

8. nä nu hinner jag inte med några fler. ska stoppa ner dessa sju punkter i väskan och möta Lyn nere i bibblan!
hörs senare folks!


LITEN PLANERING.

solstrålarna skiner rakt igenom de gigantiska fönstren vi har här i vårt Harry Potter bibliotek, och jag sitter inne med koncentrationen på mina böcker. but i'm fine!
idag känner jag att motivationen är på topp! händer inte alltför ofta så tänkte skryta lite om det här.
längtar till sommaren oerhört mycket, inte för att jag ska resa någonstans men helt enkelt för att jag får åka hem! OCH förhoppningsvis kammar jag hem det där körkortet nu. förra gången sket det sig mitt i flytten till england och allt. men nu, nu vill jag vara lika cool som mr tokyo drift.

11e Maj - muntligt prov i kinesiska där jag ska ordkriga sönder min grupp partner.
16e Maj - HSK Prov i kinesiska (tydligen ganska så stor grej...fan)
22e Maj - Prov i modern historia
26e Maj - Prov i Kinesiska (ok nu räcker det...)
1a Juni - Prov i Makroekonomi
4e Juni - Prov i Global Ekonomi
9e Juni - Prov i Finans
10e Juni - Prov i mina PARTY SKILLS!!!
11e Juni - Brorsan kommer?
15e Juni - HOME SWEET HOME!


LIBRARIES CAN BE FUN.

as you may have noticed, last night's stay in the library went totally of the track. after being ssch-ed by several people we tried our best to remain quiet. this was more difficult than it sounds since all we wanted to do at that moment was to explore all the ancient books. so the moment everyone else left the place we couldnt keep our hans in check anymore. after 10 minutes we both found ourselves sneezing non-stop because of all the dust. oh well, we did have fun.
the first thing i'm going to do after my finals is to read another book. non-business related one though. at least i dont think it is. it's called "the golden ass".

and now, i'm pretty much waiting for Lyn to finish her brunch so we can hit the library again.


NATT PÅ MUSEET.


PB.

som i pluggblogg. fan vad intressant!
tog en liten paus från maraton- läsandet. unnar mig en chokladmuffins och twirl! (min nya favoritchoklad)
32 dagar kvar tills allt det här är över. då, då bannemej ska det firas! från morgon till kväll, en vecka i streck! cause i'm damn worth it.
helgen går till att plugga, no shit?! fast söndagkväll går faktiskt till en kompis överraskningsfest. hon fyller hela 19 år. fan vad jag känner mig gammal. mingla runt med småttingarna. yay.

nä, nu ska jag fortsätta gnugga ansiktet mot textboken. förresten! det här kommer nog som shocking news för några av er men jag tror....jag tror att...jag... att jag behöver glasögon! brukar komma på mig själv sitta 10 cm från textboken alltför ofta. jag blir yr när jag stirrat på en text för länge, ser sedan suddigt när jag tittar på något placerat mer än 10 meter ifrån mig. är min syn fucked up? jag vill inteeeeeeeeee!

TA MIG TILL VÄRMEN!

blev en sen lunch på Taiwu idag med V. hemvägen var hårt trafikerad så det tog ca 30 minuter att komma fram. kanske tur det för det hann både börja och sluta hagla under tiden. hagla?! wtf.
sitter och läser min business bok, ögonen vill bara stängas igen då jag som vanligt fick i mig för lite sömn inatt. V ligger och snarkar i min säng. riktig gris det där.
ska strax väcka honom och möta Lyn för middag och sen...sen bänkar vi oss alla tre i biblioteket, gasen i botten!

- what did you do to your face?
- nothing why?
- did you do some facial?
- err no...why?
- i dunno... cause...cause you look less like a pig now.
- oh thank you, unfortunately you still look like one.


BAM!

PLUGGSÄLLSKAP.

hör hur det blåser så in i helvete utanför mitt fönster. lusten att gå ut är minimal. attans att jag måste in till stan för några ärenden samt möta upp V som slutar vid 2. ikväll ska vi plugga ihjäl oss, precis som förr. en gång satt han och jag i 24/7 datasalen från 19.00-09.00 nästa morgon innan vi drog till donken och käkade frulle. egentligen gillar jag inte att plugga med honom då han läser arkitektur och mestadels sitter där och ritar i sitt block. så är han bra på det också! FUSK! plus att han tenderar att störa mig med jämna mellanrum med sina meddelanden på post-its lappar, ignorerar jag så skickar han sms, lyckas jag ignorera det så ringer han, bara för att störa! ikväll ska jag hämnas.

ska hoppa in i duschen nu och sedan laga lite lunch and im off to town.
hörs förmodligen ikväll gott folk!SCOFIELD GOES PHOENIX TV.

while studying i came across this episode of Lu Yu You Yue 鲁豫有约 (a chinese talkshow on the Phoenix channel) in which Wentworth Miller is guesting. so for all scofield fans out there, here's a pretty interesting interview where he reveals a little bit about his new love. nah im kidding. unfortunately, one of the rules he has made is to never talk about dating. bummer huh. despite that, pretty interesting interview.

the best part comes here, he's sitting on the same sofa I was sitting on two years ago when me and the other miss china - contestants 2007 guested the show. and yes, the hostess Lu Yu is just as skinny as she looks. if not skinnier. back in the days, she revealed that she eats 13 grains of rice per day because she has this theory that cameras tend to make you look fatter than you really are, hence the struggle to remain uber skinny.

anyways, wentworth looks stunning. so have a look folks.


:)


ETT MEDDELANDE...

nej nu ljög jag!

måste för fasiken dela med mig av dagens höjdpunkt...

idag, den 7e maj har min lillebror officiellt lämnat fjortis-åldern och fyller 15!!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TJOCKIS! JAG VET ATT DU SAKNAR MIG.

jag bjuder dig på en glass som present när du kommer och hälsar på i början av juni.

och så bjussar jag er andra på denna:

Jag - vad gör du?
brorsan - asså jag är sugen på att äta något...
Jag - ok...?
brorsan - asså, typ kakor eller nåt... säg något.
Jag - asså..
brorsan - säg nåt då, inte chips eller choklad men nåt...
Jag - ok, nu låter du som en tjej som har mens.
brorsan - ....VISST ÄR HAN SNYGG?! GRATTIS BRORSAN!

CAUSE I AM SUPERWOMAN.

jävla wi-fi! bibliotekets internet strulade som fan idag vilket betydde ingen facebook, ingen msn eller skype. detta resulterade i att jag fick en hel del gjort. kanske var positivt ändå.
hursomhelst, inget har förändras... jag sitter fortfarande som en robot och försöker mata in så mycket information som möjligt. teet som jag dricker två gånger om dagen har inte visat något resultat...än. jag ger mig inte! det måste bannemej funka! kanske ska utöka till 4 gånger/ dagen?

har suttit och kladdat sönder min kalender med morgondagens planering som börjar med frukost redan 09.00 tätt följt av global business studies. blir en lång dag. 20 timmars non-stop plugg inkl. frukost, lunch, middag och 2 nattkäk.
när allt det här är över ska jag införskaffa mig en superwoman-tröja.

nu ska jag sussa.


här bor jag!

LIBRARY.

the time after last night's dinner was spent in the library with Lyn. the same is awaiting tonight so i better go make myself some magic tea...   


THERE'S HOPE!

lately, the typical chinese ethos that hard work reaps benefits hasn't really applied on me. might be because i haven't worked hard enough... anywho, by the time i had lost pretty much all my hope to succeed and my confidence AND motivation have both collapsed like the shells of rotten eggs... i got introduced to this awesome invention: CLARITY! tea with ginger, lemongrass and Gotu Kola.

YAY! I MIGHT ACTUALLY BE ABLE TO PASS MY EXAM IN CORPORATION FINANCE!

BANK HOLIDAY.

i sista minuten igår kväll gick jag med på att röja med tjejerna. birdcage och sedan bijou. nämligen bank holiday idag så inga lektioner. sov borta hos tasha inatt och mötte sedan Lauren för lunch och plugg på KRObar och sedan drog vi vidare till sainsburys för att handla lite ingredienser till middagen som vi kokade ihop hos mig. mysig tjejkväll med andra ord. hursomhelst, haft många bollar i luften på sistone så här får ni en massa bilder att ruva på.ahdu, jag undrar detsamma...vad fan gör jag?
och som vanligt så finns resten på facebook (om dessa inte räckte...)

PAYBACK TIME.

godmorgon!
(ja, godmorgon...) blev en rejäl sovmorgon trots att jag däckade vid 1-tiden igår natt. gav upp efter ett kapitel (vi har långa kapitel på 3920384 sidor)

anywho, som några av er redan vet så  hatar jag att diska. hatar med stort H. brukar försöka använda så några equipment som möjligt. men vad gör man när man har en britt till granne? (britter är ju kända för sitt "jag-sköljer-aldrig-av-diskmedlet-när-jag-diskar-style) för mitt eget bästa brukar jag precis efter att de diskat, diska om allt. och för säkerhetens skull diska igen innan användning. and i dont like it.
alltid lika hopplöst när jag ser britterna diska, idag resulterade det i att jag tappade riskorn över hela köksgolvet. DET tycker jag britterna får städa upp! för det är inget JAG stör mig på. (har långa ben, bara att hoppa över)

NOW FOCUS. NO MERCY.

dagens To Do:

betala hyran [x]
betala tuition fee [x]
läsa 2 kapitel global business [/]
skriva klart/ skicka in kinesiska läxan [x]
skriva ett klagobrev till ryanair [ ]
middag med Lyn [x]

med detta sagt så lär vi inte höras förräns seeeent ikväll, dvs om jag fortfarande är vid liv.Victoria 15 år. då livet fortfarande var en dans på rosor.

JAG GER MIG.blev inte mycket gjort. får hoppas på bättre lycka imorn. godnatt.

RSS 2.0