Heeej!

Tänkte ta en liten paus från Tentaplugget kolla läget härinne. Har klarat mig bra utan någon som helst craving för bloggandet men behövde en anledning till att ta den här pausen. Hehe.

Är mitt uppe i tentaperioden. Har haft två tentor och har tre kvar. Känner mig faktiskt ganska confident och håller tummar och tår att jag inte jinxar det hela nu. Nästa tenta är i human resource management och äger rum nästa tisdag. Känns helt okej men har fortfarande en hel del att plöja igenom.

Det är exakt tre veckor kvar tills jag flyttar hem till Sverige igen, helt sjukt! Fyra år har gått och om ni går tillbaka i arkivet så hittar ni faktiskt inlägg om när jag precis skulle flytta hit. Helt galet hur fort tiden gått. Har en massa att se fram emot i sommar så nu vill jag bara att dessa tre veckor ska passera snabbt!

Kom precis på en annan anledning till paus: middag! Vi hörs kära ni!


Home, Sweet Home.

I utkastet har jag 3-4 inlägg som jag börjat skriva på och sedan struntat i att lägga upp. Är inte helt redo än men kommer förmodligen börja blogga mindre och eventually sluta helt. Känner ingen mening med att blogga längre. Kan bero på att jag är inne i min sista tid här i Manchester och med finals runt hörnet kan man nog lugnt säga att jag är omringad av konstant stress. Så får se hur jag känner efter finals är över.

Funderar dock på att ändra om Phicky-bloggen till en reseblogg där jag och Bf kan dokumentera alla våra resor, funderar även på att lägga in kategorier på resor vi gjorde innan Kina-året. Men det får bli efter finals, until then hittar ni mig på Instagram som jag nämnt tidigare: Viqlin.
Räknade dagarna igår igen, känns som att det är det enda jag gör nuförtiden. Har inte många dagar kvar här i UK och tro det eller ej, jag är överlycklig över det. Tre år här har satt sina spår, jag är mer än redo att åka hem och börja mitt kapitel i Sverige. Från att göra vadsomhelst för att lämna Sverige efter studenten har jag hunnit med en hel del, förutom tre år i UK har jag hunnit klämma in ett år i Peking och en jädrans massa resande. I'm satisfied. It's time to go home.
Vi hörs när vi hörs folks!

RSS 2.0