Lista.

Vet ni vad, imorgon är det en ny månad så jag tänkte att vi kör igång med en rolig grej här på bloggen! Samtidigt som jag slipper babbla på om mina studier så får ni lära känna mig lite bättre. Kommer försöka svara så personligt som möjligt och...gud, ångrar mig redan. Nämen, det här ska bli kul!
#1 Jag har aldrig...
#2 Jag vill åka till...
#3 Tre pinsamma saker jag varit med om.
#4 Det kan jag inte leva utan.
#5 Det här drömmer jag om.
#6 Det här gör mig knäsvag.
#7 Tre dåliga egenskaper.
#8 Det här gör jag när ingen ser.
#9 Saker jag hatar.
#10 Mitt liv när jag är 30 år.
#11 Personer jag beundrar.
#12 Det här visste ni inte om mig.
#13 Saker jag vill kunna.
#14 Jag är rädd för...
#15 Sådan flickvän är jag.

Jag börjar med 15 stycken, de resterande 15 läggs upp i mitten av månaden så kom gärna med förslag (om någon törs :P) annars blir det 15 random som jag väljer själv.
Hörs imorgon gott folk!

Förresten!

Har märkt att jag har en del läsare från södra delen av Sverige, jättekul att ni hittat hit! Hade varit ännu roligare om ni hojtade till ibland men ja, alla vet hur det där funkar :p äsch, ni är välkomna hursomhelst!


Procrastinating...

Hej!

Sitter och försöker arbeta på min uppsats, går sisådär. Istället svävar tankarna iväg till helgen som varit. Inget plugg, inga obligationer och en underbar pojkvän vid min sida. På tal om det hörrni! Vi åkte ju till cheshire oaks och i princip tömde våra plånböcker. Fick bland annat med mig två par Levis jeans varav ett par invigdes idag faktiskt. Låg midja, dragkedja vi foten och så sitter den som smäck! Har redan hoppat i mina PJs så ni får se de på bild en annan dag.

Bäst att jag återgår till uppsatsen nu.


I'm on fire!

Sedan mottagandet av de goda nyheterna igår (betygen) har någon sorts übermotivated inställning emerged så efter dagens alla lektioner var det raka vägen hem för att få lite plugg gjort. Har suttit och pluggat Kinesiska och ska senare försöka få några hundra ord nerkladdat på uppsatsen för "Tools and Techniques for enterprise"-kursen.
Have to keep up this good work!
Just det, hör och häpna! Jag tror att jag, Victoria, börjat få dålig syn! NO! Detta händer inte mig! Har alltid haft perfekt syn men nu måste jag anstränga mig för att se tavlan i föreläsningssalen om jag sitter mer än fem rader bort. Not good. Jag kisar med ögonen och får huvudvärk om jag anstränger mig alltför länge... måste kolla upp det där när jag åker hem nästa gång. Kommer se hur fånig ut som helst i glasögon. Kommer få skaffa linser och där kommer nästa problem, har aldrig testat linser och kommer freak out när någon (läs: Pojkvännen) pillar mig i ögonen (jag tänker inte göra det själv iaf...)

Uppdatering.

Oj, vet inte varför hela texten försvann från förgående inlägg. inte meningen att lämna en cliffhanger sådär.
Anledningen i alla fall till varför jag är överlycklig är att jag klarat alla tentor från första terminen! Det betyder alltså att jag är steget närmare examen. Har fasat över resultaten sen jag skrev tentorna i slutet av Januari, kände en klump i magen igår natt när jag insåg att betygen var ute på intranätet. But I nailed it! Känns så relieving.
Nu återstår fyra tentor och två inlämningar för den här terminen, Focus Victoria! Focus!
Dags för HRM lektion!

Överlycklig!


Pimp My laptop!

Som rubriken lyder så håller jag på att pimpa min laptop, flyttar över lite bilder/dokument från min gamla dator och gör den lite personlig. Älskling har redan proppat den full med filmer och serier, oh I love him! Det som återstår är att hitta ett passande fodral då jag använder babys 15tums fodral just nu. But it's cool, ett steg i taget...


Helg med Kärleken.

Jag har haft en alldeles underbar helg med min kärlek! Han kom fram i fredags och gav mig en present, en ny Laptop från ASUS! Min förra fick jag ju för två år sen på alla hjärtans dag men har nu efter två år har batteriet gått sönder så fick en ny av Baby. Den är sååå snygg! Tack!

Vi gick direkt ut och åt middag på "Samsi", ett Japanskt ställe som ska vara ett av de bästa Japanska ställena här i Manchester. Vi fick sällskap av Bella så nu fick Baby träffa en av mina närmaste vänner här. Efter middagen vinkade vi av Bella och gick sedan på en liten promenad runt stan, så mysigt att bara ha Älsklingen vid min sida. Vi köpte med oss lite dricka och snacks och gick hem och tittade på "P.s I Love You".
På lördagen tog vi en sovmorgon och gick sedan till Chinatown och åt Dim Sum på "Pacific", billigt och bra så dit kommer vi gå igen. Vi åt så mycket att vi rullade därifrån. Vi rullade hela vägen till Universitetet där vi mötte upp Maurice och Bella för att lära oss spela "San Guo Sha", väldigt kul. Ett par timmars spela ledde till hungriga magar så efteråt gick vi till det Koreanska stället "Baekdu" och proppade i oss allt från Bibimbap och Kimchi Chige till Bulgogi och Jajjangmyun (orkar inte kolla upp stavning...). Vi gick hemåt och skålade lite vin till en Romantisk Komedi.
Söndagen var nog mest proppfull med aktiviteter, Vi vaknade tidigt och tog tåget till Ellesmere Port där Cheshire Oaks ligger. Ett Designer Outlet ställe där vi gick went all in. Gick in i butik efter butik och lyckades hitta en massa skoj. Vi hade så många påsar att vi bestämde oss för att köpa en resväska som vi kunde dra hem alla saker i. Sagt och Gjort. Middagen ägde rum på Nandos, bra avslut på helgen.
Baby åkte tidigare idag men vi hann klämma in frukost på "Wong Wong Bakery" och sedan lunch på "Happy Seasons" innan jag vinkade av honom. Känns väldigt tomt utan Älskling och det tråkiga är att vi inte kommer ses på en HEL månad! Gargh...
Men to sum it up, Helgen har varit magiskt och som ni ser så höll vi inte tillbaka på ätandet den här gången heller. Nu blir det back to reality och skolbänken, in the matter of fact, sprang på två möten direkt efter att Baby åkt. Känner mig lite duktig så ska fortsätta kvällen med att skriva uppsats.
Hoppas ni också haft en bra helg!

Finbesök!

Vi hade en underbar dag igår, idag fortsätter det!


Mindre än ett dygn kvar!

Haft en sjukt produktiv dag. Efter dagens alla lektioner åkte jag till stan för att handla lite smågrejer till helgen. Väl hemma satte jag på en runda med tvätt och i väntan på tvätten passade jag på att få lite plugg gjort. Har även hunnit röja undan lite i rummet och har nu precis målat naglarna som jag förmodligen kommer klippa av imorgon ändå. Fina naglar i all ära men har man en badmintonmatch på agendan så går det före! Tävlingsmänniskan i mig skulle go bananas om mitt lag förlorade pga att några naglar stod i vägen.

Nu blir det sängen, finbesök väntar imorgon! Woho! :)


Sjukling.

Har mått lite halvdant i ett par dagar nu men tänkte att lite förkylning inte är något att whina över. Nu känner jag dock att febern börjar krypa ifatt så tänkte ta en paus från pluggandet och klämma in en eftermiddagsnap. Förhoppningsvis vaknar jag pigg och kry! Får inte bli sjuk nu när jag får finbesök på fredag, gargh! Snart!


Kurr kurr.

Är på lektion just nu, slutar om en halvtimma och då blir det raka vägen hem och slänga i mig en rejäl lunch. Magen kurrar i takt med föreläsarens röst och jag får sympatiblickar från personerna bredvid mig. Ge mig fööööda!!!


Två och en halv dag kvar!

Haft lektioner hela dagen, känns bra att vara tillbaka vid skolbänken så jag får ordning på allt igen. Hatar att inte ha koll på vad som försiggår. Sitter just nu och pluggar lite kinesiska med "revenge" i bakgrunden. Har spelat flera rundor "bejeweled" men kommer bara inte över 600k, baby messade en bild på sina nära 700k poäng så det lär inte bli någon sömn för mig inatt. Kommer ihåg när vi spelade "fruit ninja" i Peking, han slog alltid mitt rekord precis innan vi skulle sova vilket resulterade i att jag låg där till klockan fyra på morgonen och krigade för att slå han rekord. Om jag gjorde det så slog han mitt rekord nästa kväll, innan läggdags. Den jäveln! Fan att jag ska vara så tävlingsinriktad också.

Just det, det är vår här i Manchester! Vädret är så himla härligt att jag springer runt i min skinnjacka, skönt att slippa le ginormous winter jacket.

Ska återgå till plugget nu.

Ps. Fan vad skönt det ska bli när alla slutar kackla om semlor hit och dit. Äckligt och uttjatat. Urk!


Tillbaka i Manchester.

Tio härliga dagar hemma led mot sitt slut, är tillbaka i UK och har en drös med saker att ta itu med. Så mycket plugg att jag kommer få campa på bibblan varje dag fram till fredag för då får jag finbesök! :) längtar! Resan gick bra och var betydligt mycket roligare än vanligt då jag fick sällskap av W som skulle tillbaka till bham.
Men nu är det back to reality! Study-mode on!

Förresten, igår var vi och käkade dim sum med gänget, längesen vi alla sågs så mycket trevligt var det. Sen åkte vi direkt hem till mamma där P-Hs mamma var och avnjöt en dundermiddag som mamma lagat. En massa taiwanesiska rätter, nom nom nom! Trots att vi precis dim-summat så stoppade vi oss det ena och det andra. Till efterrätt åt de alla en varsin semla, jag tog en tugga och ville spy. Som det ser ut nu så kommer jag aldrig gilla semlor igen :(


Disneymarathon.

Haft en slapp dag igen. Satt hemma hela dagen, färgade min äckliga utväxt och tittade på några avsnitt av top model Sverige. Betydligt bättre än första säsongen då de knappt hade någon budget kändes det som. När baby slutade åkte vi över till trånkan för middag à la P-Y och såg på Disneyfilmer med några vänner, hann med en och en halv innan baby somnade i mitt knä, plutten. Det var en mysig kväll iaf och imorgon måste jag ta tag i plugget!


I'm still here!

Bokade om biljetterna så åker inte förrän på måndag, oh yea! Tidigare idag kom mamma över på lunch. Lagade korv stroganoff och fixade lite tang yuan så det blev lite mor-och-dotter mys. Passade på att städa och Fixa matlådor åt älskling så har känt mig som en hemmafru haha. Baby kom hem för en stund sen och lyste upp som en sol när han såg att jag var kvar så nu får vi ännu en helg ihop!


:)

Imorse kom baby in med frukost till mig på sängen. Sen fick han lite bråttom så det blev ett snabbt hejdå. Idag är det ju dags för mig att åka tillbaka till UK efter fem underbara dagar här hemma. Alltid lika tråkigt att lämna baby men idag har jag en liten överraskning. Kika in lite senare så får ni veta.

Ska upp och vika lite kläder och röja undan lite för snart kommer mamma över och lunchar med mig innan vi åker mot centralen.


Alla hjärtans dag.

Hade en mysig alla hjärtans dag igår med min kärlek. Åkte hem till mamma en sväng på dagen och möttes sedan av en stor rosbukett på dörren när jag kom hem igen. Mötte upp baby efter jobbet och tog sedan en mysig promenad igenom gamla stan till restaurangen där han bokat bord. På kvällen myste vi med snacks och "Notting Hill". Detta var vårt tredje valentine's tillsammans. Första gången firades i England, förra året i Kina och nu i Sverige, undrar vart nästa valentine's tar oss?


Familjemiddag.

Idag bjöd som sagt vi över våra mammor och bröder på middag. Det blev gratinerad lax på gränsaksbädd och en massa frukt till efterrätt. Längesen vi alla sågs så det var mysigt. Perfekt avslut på veckan!


Bilder från myskvällen hos M.


Ensam hemma.

Gårdagen var mys och slapp från morgon till kväll. Vaknade, brunchade, nappade, åt osv och allt med min kärlek bredvid mig. En slappsöndag som behövdes. På kvällen gick vi till centrum och storhandlade inför dagen.

Vaknade till imorse av att baby pussade mig hejdå för att åka till jobbet, sov vidare och vaknade nyss av solen som sken in genom persennier-springorna. Lika bra det, ikväll har vi nämligen bjudit över våra mammor på middag så har lite förberedelser att göra. Myyys!

Och sist men inte minst, imorgon är det Valentine's! Blir ingen stor grej för oss då baby jobbar men en mysig middag ska vi ändå klämma in :)




Ladie's night.

Igår var vi ett gammalt tjejgäng från 2007/2008 som hade en liten reunion hos Monica. En massa tjejsnack, vin och cider och karaoke! Åkte sedan vid halv fyra tiden och köpte med mig mat från donken med Mari och rui och möttes sedan av dina älskling på stationen med min giant-ass halsduk. mysig kväll indeed!


Back in baby's arms.

Tre veckor har gått sen vi sågs sist, alldeles för länge! Baby mötte upp mig på centralen och tog mig direkt till bröderna Olssons där vi gamade i oss en rejäl middag, satt riktigt bra efter en halv dags resande. Vi har precis tittat på "tower heist" så nu är det dags att krypa till sängs, sååå trött!


Last night.

Det här hade jag för mig innan jag la mig igår, GTA... gosh, jag sög hårt. Haha. Avslutade med fruit ninja för att få upp självförtroendet igen.


Life's Good.

Nu känns det verkligen som att livet flyter på. Jag har mina up-and-downs men just i detta tillfälle känns allting superb. Betyget för en kurs kom ut idag, inte nog med att jag klarade den, det gick betydligt bättre än jag hade förväntat mig. Nu återstår betygen från tre kurser som förhoppningsvis släpps nu på fredag.
På fredag åker jag hem och kan knappt bärga mig, lite resfeber sådär. Det var trots allt tre veckor sen jag var hemma och pussade på min Plutt. Morgondagen kommer ägnas åt att få plugget ur vägen, skriva assignments, uppsatser, läxor osv så jag slipper pilla på de under tiden jag är hemma.
Nu blir det sängen, har sex timmars lektioner att se fram emot imorgon. Bring it!
.
[ Bild från vår 2årsdag ♥ ]

Chillkväll.

Hemlagat är bäst! Jag och Bella kokade ihop ett par rätter, fixade lite dumplings och till efterrätt, "Tang Yuan", det var ju "Yuan Xiao Jie" igår (en högtid då man äter Tang Yuan som är ehm, hur ska man förklara detta... klibbiga bollar med fyllning i? Antingen jordnötter eller black sesame, sååå gott!) så stoppade i mig en massa idag som kompensation för att jag inte åt några igår. Till det körde vi en flaska Pinot Grigrio från Italien. Perfekt chillkväll.

Wedges from New Look.

Här är Kilklackarna jag köpte häromdagen, de är från New Look och kostade knappt 20 pund, på det fick jag 20% rabatt så yea! Älskar att de har studentrabatter i varannan butik här i UK. Lär dröja ett tag innan jag kan använda dem, tror jag får vänta med invigningen tills vi åker till Spanien under påsk. Oh well, när man väntar på något gott...

HRM.

Live från human resource management lektionen.


Fyra dagar kvar!

På fredag är det dags för hemfärd, can't wait! Denna gång är jag hemma i fem dagar och  detkänns som om alla dagar är fullspäckade med planer redan. catch up med familjen, vänner och framförallt le boyfriend. På lördag blir det dessutom Utgång! Det ni. Det ryktas även om att fredag är dagen då betygen släpps, oh dear. Håller tummarna för goda nyheter så jag kan släppa loss och njuta till max under hemvistelsen.
Anywho, nu blir det sängen!

Nytt i garderoben.

Hade en relativt lyckad shoppingdag idag. Efter lektionen mötte jag upp JJ och tillsammans tog vi en runda på stan, hon ville köpa en alla hjärtans dag present till sin kille så jag tog med henne till The Teddy Factory (Build-a-bear tror jag den heter) där hon fick personalise sin egna lilla björn. Man väljer ett gosedjur, pratar in ett litet meddelande i en maskin som tillsammans med ett litet hjärta sys in i gosedjuret, perfekt alla hjärtans dag present! Själv gav jag bort en sådan teddy till Baby på vår tre månadersdag och sen dess har Issmoss (som vår bebbe heter) hållt baby sällskap varje natt när jag inte är hemma. När vi ändå var där passade jag på att handla lite kläder för som Baby säger, "Issmoss är stor nu, ska inte behöva springa runt i sina kallingar". Skickade en bild till Baby som blev helt förälskad, inte riktigt oväntat :P
.
Utöver det fick jag hem ett linne och en tröja från Topshop och ett par kilklackar från New Look OCH en påse med mat från Tesco, Awesome! Visar imorgon.

Godmorgon!

Tro det eller ej men tycker det är skönt att helgen är över. Tre dagars helg är nästan för mycket för någon som blir så rastlös som jag. Vaknade av goda nyheter av älskling som bokat biljetter hit till mig! Nu slipper vi vara utan varandra alltför länge på ett tag.

Lektionen är slut om ca 45 min och då bär det av till stan med en kompis för lite ärenden.

Önskar er en trevlig dag!


Why, Oh Why?

Precis när jag tänkte krypa ner under täcket med en kopp "Varma koppen" kommer jag åt något som gör att koppen välter över, soppan forsar ut över nattduksbordet där jag har mina favoritägodelar såsom min kalender, en bok jag håller på att läsa just nu OCH mitt fotoalbum jag fick av älskling i avskedspresent när jag skulle flytta tillbaka till Uk. fml. Första reaktionen var inte att ta tag i koppen utan det första jag gjorde var att rädda fotoalbumet vilket resulterade i att soppan rann över hela golvet och nu ska ni få höra det roliga.

Jag har heltäckningsmatta. fml igen.
Så nu har jag skrubbat och torkat så gott som det går och sprutat över lite bakteriedödande i hopp om att det inte börjar växa svampar. skit i mattan, det är albumet jag oroar mig för. Har blåst på den med min hårtork så förhoppningsvis lämnas inga spår. gargh, heartbroken.
.

Happy Happy Me!

Är så megaexcited just nu! Min älskade Mariam Babu har fått klartecken att komma och hälsa på mig här i Manchester! Imorgon kväll väntas en Skype-dejt där vi kommer planera hennes besök som förhoppningsvis kommer äga rum snart. Så glad! Dessutom åker jag hem en sväng nu på fredag så är mer än redo för den kommande veckan, ska plugga ihjäl mig så jag slipper ta med böcker hem. Vill ha fredag nu nu nu!

Me and Le Babu!

Tråk-dag.

Idag har varit en sån där tråk-dag då man bara vill riva ner tapeterna för att man är så uttråkad. Dessvärre har jag inga tapeter i rummet så ni kan gissa hur rastlös jag varit hela dagen. Igår tog jag en runda i stan med Bella innan vi tryckte in oss en rejäl middag på pizza hut. Snön kom till Manchester idag så har inte velat gå ut så får skylla mig själv lite.

Baby har varit världens gulligaste och skickat serier och filmer för att underhålla mig. Han satt till och med och spelade en massa Skype spel med mig nyss, haha! Knäckte honom i fyra i rad men förlorade stort i battleship. Ska titta på "the skin I live in" nu med banderas.


Platt Field Park.

Vaknade av ett "Jogga klockan 11?" mess imorse och då var det bara att pallra mig upp ur sängen. Sprang några rundor runt vattnet i Platt field park, parken jag skulle till förra gången men kom vilse. Kondisen var usel, mina fingrar förfrös men lyckades hålla igång i ca 50 minuter så en eloge till mig för den prestationen. Kompletterade med 300 situps när jag kom hem. Har nu stoppat i mig lunch och ska strax ut och möta Bella för lite häng.

hade några åskådaren också. mys!

RSS 2.0