NY BLOGG!

NU LÄGGER JAG DENNA BLOGG PÅ HYLLAN (I ETT ÅR IAF) SÅ ISTÄLLET KOMMER JAG FORTSÄTTA BLOGGA PÅ MIN OCH BABY'S GEMENSAMMA BLOGG phicky.blogg.se SÅ TITTA GÄRNA IN DÄR OCH FÖLJ VÅRA ÄVENTYR HÄR I RISPLOCKARLANDET!

BYE FOR NOW FOLKS.

XOXO

BEIJING BABY!

framme! safe and sound. resan gick bra, snabbt och smärtfritt. satt bredvid en gubbe som superhype på att prata helatiden, söt gammal man. vi har precis checkat in på hotellet, ska strax börja fixa iordning och sen väntar lägenhetsvisning. hoppas verkligen vi hittar något vi båda faller för. så håll tummarna käraste vänner!

anywho, har inte skrivit något om vår avskedsfest men det får bli någon annan gång, nu väntar duschen!

NEKO.

tidigt igår åkte jag till ambassaden för att hämta ut våra visum. ett steg närmare! åkte sedan förbi baby med lite BK mat och sen snabbt igen in till stan för att ta en snabbfika på John Chris med Merivan. nice catch up talk.
vid sextiden kom phlutt och mötte upp mig och tillsammans gick vi till Neko där kvällens karaokekväll hölls. en massa människor, kända som okända men trevligt var det iaf.

idag åkte vi in till centralen där vi mötte upp Tram för att ta oss ut till bushen för att hämta hans bil. och spriten som blev över från sist. åkte sedan och handlade så imorgon blir det tacos, olika snacks OCH en massa massa sprit till folket. det är helt galet hur mycket dricka det blev till slut.

åkte förbi trångsund en sväng för att flytta över lite grejer, möblerade sedan om phluttens lägenhet lite för att mer folk ska få plats imorgon. imagine folks, ca 40 pers i hans lilla 44kvadratmetare. exklusive alla upptagna ytor så innebär det att det blir 1kvm/huvud. oh my lord, hur skall detta gå?

äääh, det löser sig!


RSS 2.0