ONE DAY LEFT.

hade ett tre timmar långt samtal med älskling igår kväll. behövdes.
och nu vill jag inget annat än att dagen ska passera snabbt. chop chop.
om mindre än tjugofyra timmar är jag i älsklingens famn igen.

 

första bilden jag tog på älskling på vår första "date"(?) som varade i 14 timmar (no kidding) i början av sommaren...här fortfarande i chock över knasbollen som precis köpt 20 kulor ben and jerrys...


BARA FÖR ATT JAG ALDRIG ÄTER FRUKOST ANNARS.Jag vill gärna få er att tro att vi haft en frukostpartaj hos oss men nej, det här är vad som var kvar efter min och lyns frukost imorse. scrambled eggs, stekta ägg, kinesiska "man tou", toasts (med philadelphia!) och cornflakes. yes. we did it again.

BRIST PÅ LOGIK.

under veckan har vi tjänat en drös med vuxenpoäng i och med att vi lagat mat hemma istället för att invadera chinatown. enda haken är då att vi istället tömt tesco på råvaror. men stolta är vi. och att inhandla saker som fisk, kidney och selleri ger ju inget annat än vuxenpoäng (och nyttigare måltider men hellow... så ofta tänker jag på att vara nyttig..) hursomhaver, varje måltid består av mat som utan tvekan skulle kunna göda upp en familj på fem barn men trots det har jag gått ner två kilo. wtf?! i give up...


BITTER? HELL YEA.

because:

1. ensam pa var anniversary day
2. happy farm ar nere for maintenance (jag som skulle kopa land idag!)
3. jag ar hungrig (och har fortfarande en jebbla lektion kvar)

sa, idag far jag vara bitter!


♥ ♥ ♥

tre manader har gatt sen han och jag blev vi...


FIXAD.

iphonen ar ater fixad sa nu kan luren i alla fall bidra med lite internet i lagenheten (vi har fortfarande inte fixat internet)
precis genomlidit en hogst trakig lektion och ska strax masa mig hemat och laga middag.
Veetie's pojkvan kommer imorgon fran kina (ja, de kor den lite jobbigare versionen av langdistans) sa hon var inte bara uppspelt utan satt och grovflinade under hela lektionen. i feel her. snart kommer namligen alsklingen hit ocksa. om fyra dagar for att vara mer exakt.

pa tal om det sa ar det aterigen var anniversary day imorgon, den forsta vi tillbringar borta ifran varandra. antar att vi far banka oss framfor skype och fira pa varsitt hall och sedan ta igen det pa mandag. make the best out of it right.

na, nu kurrar magen i takt med the photocopy machines sa ska nog rora pa flasket.
toodles.4 days left


DUMPLINGS PA INGANG.

efter att ha slapat mig till universitetet bestammer sig lararen for att ha min tutorial i kinesiska nasta vecka istallet. gargh. not good. inte nog med att jag stressade som fasen imorse men aven att alskling ar har da. oh well, nu har jag bara kinesiska varannan vecka sa det lonar sig ju i langden.

anywho, i helgen tankte jag gora en massa dumplings och fylla frysen sa att vi overlever vara "vi-ar-sa-lata-att-vi-inte-orkar-laga-mat"- dagar. brodkavel ar inhandlat ocksa. sista gangen jag gjorde dumplings var hos alskling som "glomde" att han hade en sa efter tva timmar med en vinflaska som kavel hittar han den (inge fusk har, allting ska goras fran scratch, inkl. degen) utskallning? you bet!

dags att plugga lite kinesiska nu.


BACK TO REALITY.

tillbaka pa universitetet.
efter en mysig helg med alskling ar det dags att ta tag i plugget igen innan han kommer hit pa mandag.
blev inte sa mycket gjort i helgen utan tillbringade mestadels av tiden med att ta igen all forlorad tid. det var ju trots allt nasta tre veckor sen vi sags.

alskling ringer fran jobbet:

- Hej! jag heter samuel och ringer fran (kommer inte ihag vad han sa) och skulle vilja stalla nagra fragor, har du fem minuter over?
- ehm, nej. ska boarda strax tyvarr.
- men fem minuter bara?
- nej! jag ska pa flyget nu och har inte tid!
- eh..skulle inte du boarda sex?
- ....va?
- ja...gar inte ditt flyg kl sex?
- men vafaaaaaaaaan ALSKLING! INTE KUL!- men tank om jag skulle sagt "okej" da? vad skulle du stalla for fragor?
- tankte inte sa langt, visste att du skulle saga nej...
- vaaa, hur visste du det?
- for jag kanner dig...


hm. a lil' too well i guess.
yea, he got me there. time for revenge...

6 dagar kvar


MYS.

efter nästan tre veckor ifrån varandra sitter jag äntligen i älsklingens famn igen.
så helgen blir fullspäckad med mys och grisande framför tvn.
redan hunnit ta oss igenom "the ugly truth" och "yes man" får se vad resten av helgen bjuder på.

so long folks.

LOST AND FOUND.

led precis av ett 20 minuters hjartattack.
med vanan att alltid lagga mobilen pa databordet slog jag mig ner, knappade in namn och losenord. datorn ar kaputt. jag tar mitt pick och pack och byter dator. observera att mitt pick och pack ej inkluderar min mobil som blivit kvarglomd pa bordet.
nagra hemsidor senare marker jag att luren ar borta. panik! kaos! far inte handa!
jag letar samtidigt som jag stirrar misstanksamt pa grabben som sitter bredvid mig. han tittar tillbaka med stora, morka puppy eyes. nej. det kan inte vara han. det kan bara inte. jag fortsatter att leta. Lauren ringer min mobil. ingen svarar. sjalvklart inte! eller?

tva sekunder senare ringer nagon tillbaka, det ar damen fran receptionen. en godhjartad sjal har lamnat in en borttappad mobil. jag springer dit och inkasserar vinsten. eller snarare forlusten jag haft 20 minuter innan.

conclusion, the baby's back och ska snart mota sitt ode som fastkedjad till min vaska.

NYTTAN AV ETT NEDFALLT TOALETTLOCK.

star pa toalettsitsen och tar bort gammalt nagellack nar Lyn kommer in och utbrister:

Lyn: eh...varfor star du pa toale...shit det ar vatten over hela golvet! aha...jag fattar.

sen gar hon ut igen.

mm, har man oversvamning i badrummet far man hitta nya ytor att stalla sig pa. toalettlocket funkar utmarkt!


1.

presentationen ar avklarad. gick bra trots att jag bokstavligen talat gaspade mig igenom hela min speech. satt trots allt till 2 inatt for att fiffla med var powerpoint for nagot jag ar lite anti mot ar fula powerpointslides. helt cp med tanke pa att presentationen bara utgor 10% av vart betyg men oh well, ska man ga ska man ga heeeela vagen.

imorgon har jag nagra lektioner att "se fram emot" pa morgonen och sen bar det av till flygplatsen. har en underbar helg med alsklingen att se fram emot.

bjussar pa en helt normal konversation som kan uppsta mellan mig och Lyn:

vic: tror du alexander building har wifi?
lyn: vet inte, star det "hot pot" pa dorren?
vic: ...nej det tror jag inte. men "hot SPOT" kanske...
lyn: hot spot? men vad ar hot pot da? just det...huo guo...!


yes, ALLT gar att relatera till mat! i alla fall i var varld.

ÄLSKLING HÄLSAR PÅ.

på väg till lektionen idag fick jag syn på älskling något som påminner om
älskling... :)
[tre dagar kvar]


PLUGG.

Firms and management tutorial äger rum om ca en timma därav det faktum att jag sitter i ett hörn här i biblioteket och grovläser ur Greg Bambers bok om international and comparative employment relations. har gått sisådär. istället har det gått prima med att titta klart på det senaste avsnittet av "svenska hollywoodfruar". Maria Montazami (spelling?) måste ju vara helt pantad. de andra två säger i alla fall en aning vettigare saker men miss maria, oh em gee.

nä, nu gräver jag ner mig boken igen.


VIDRIGT VAR ORDET.

"this is a quiet area" my ass att det är quiet. grabben två säten bort sitter och bokstavligen talat knappar sönder sitt tangentbord som om det var ett kryp på varje tangent och som han desperately försöker mosa. ljudnivån kan jämföras med byggargubbarnas mackapärer här utanför. det gör inte saken bättre att han verkar ha en tendens att skriva fel var tredje ord och då, då tar han i världens kraft och nonstop trycker på delete-knappen. vad lider människan av? det finns andra sätt att roffa åt sig attention på. den enda uppmärksamheten jag vill ge honom är min vattenflaska i hans nacke.
utöver det har han varit så himmelskt gullig och tagit av sig träningsskorna och gissa vad, INGA STRUMPOR! finns det något mer gross? inte just NU när min mage kurrar i takt med hans tangentbords-våldtäckt och desperat försöker inhalera lukten av matlådan som tjej mittemot sitter och slevar i sig. nu såg jag att han är polack också, kanske ska köra en utskällning på polska *harkel harkel...

bitter? nä, bara hungrig.

älskling har skickat en massa gulliga mail som hållit motivationen uppe nu när jag sitter och pluggar och nu återstår endast fyra dagar innan vi ses igen.

nu blir det mer plugg.


JEALOUSY.

sitter i en buttfreezing study room med Lyn.
gänget har gathered up för en bak/lek-dag hos älskling. och här sitter jag på andra sidan vattnet och är avis. älskling avlägsnade sig en stund från gruppen så har fått snacka med honom ett tag. hann även webcama i ca 1 hundradels sekund (nätet är kasst här) och fick en glimt av älskling, alice och tommy. vill också sjunga singstar (där i bet sheena klart och tydligt visade alla vart skåpet ska stå) och spela mahjong! and of course, missing the crew lots.

FEM DAGAR KVAR!

7.

EN VECKA KVAR! EN VECKA KVAR! EN VECKA KVAR!
the perceived distance is slowly but surely shrinking due to the fact that i'll see my baby in seven days! SEVEN DAYS!

NEDRÄKNING.

då terminens schema är nästintill perfekt har älsklingen tagit vara på denna chans och bokat hembiljetter åt mig lite hejvilt. nästa hembesök blir redan om...TIO dagar! får en helg tillsammans med älskling så är very much excited. sen dröjer det mindre än en vecka tills han kommer på besök. välkomstpresenten står redo på hans nattduksbord. och guess what, efter en vecka här i manchester åker jag hem med älsklingen och stannar i en hel vecka. schweet. god bless the founder of ryanair!

20% discount på topshop så tittar nog in på vägen hem. utöver det, den årliga "back to school, detention" festen är ikväll. hyser inget större intresse att gå på den, men känns som om jag isolerat mig en aning från allmänheten ett bra tag nu. kanske dags att titta fram ur min ide. uhm, vi får se.


LIVET RULLAR PÅ...

fick äntligen se älsklingens tryne igår över skype. det blev inte mindre än en 4 timmars konversation så fick sova gott inatt. choc choc (vår planta) hat växt och the hidden message har tittat ut :)har precis snackat med mamma och brorsan och väntar nu på att älsklingen ska sluta jobba. fortfarande inget internet hemma så nu sitter jag och lyn med våra laptopsar och tar igen all förlorad internettid. vädret här suger apa. precis efter att vi känt oss duktiga som BÅDA tagit med oss parpalyer igår så ägde en liten incident rum. hennes gick sönder mitt itu, min blåste iväg. schweet.

med ett eget kök är jag och lyn alltid i full fart med att laga mat. 9 av 10 gånger överdriver vi och lagar alldeles för mycket. greedy bastards! varje måltid slutar alltid med att hon står och stretchar medans jag däckat på soffan.

TILLBAKA TILL SKOLBÄNKEN.

hade tva lektioner idag, managing business operations och firms and management bla bla bla.
vill knappt tanka pa hur mycket pengar jag kommer att spendera pa kurslitteratur iar igen, turligen har jag inte alltfor manga kurser.

lunchade med scarlett och tasha pa taiwu och hade en massa updates. tjejsnacka pa valdig hog niva med andra ord. ska strax mota upp med lyn for att inhandla en tredjedel av chinatown sa vi klarar oss i helgen.

kort inlagg idag, men tyvarr, chinatown is calling and obviously, i gotta answer! hors mer imorgon.


MY CRIB.

sådär, nu har jag tagit tummen ur röven och släpat med med mig laptopen till biblioteket. tänkte visa er min lya som jag och Lyn pimpat till lite.


ser ni mina SVENSKA köttbullar?! :D(notera att bilderna är tagna INNAN vi pimpade till huset...)


RSS 2.0