MIDDAG PÅ STAN.

jobb jobb jobb. dagen var kaotisk. full rulle från öppning till stängning.
skyndade mig hem till älskling efter jobbet för att tillsammans åka till stan och käka med hans brorsa. blev en massa gott att jag i princip rullade hem sen efter maten.
imorgon blir det lite sovmorgon för min del men ska alldeles strax lägga mig då jag har en hel del sömn att ta igen. precis pratat med älskling som ringde för en stund sen så nu ska göra mig iordning inför dejten med john blund.

nitey folks.


MYSDAG MED PHLUTTEN.

återigen en superhärlig dag! gargh, vill inte att helgen ska ta slut!
åkte över till älskling imorse och när vi insåg att det var slut på bröd till frukosten bestämde vi oss för att baka eget. nom nom nom. gick sedan ut och lekte med Aylin (O's bebis) i någon timma som för övrigt var superblyg men fortfarande lika sockersöt. nästa gång ska jag kidnappa henne :)

sen gick jag och älskling till stortorp där vi solade på en klippa med perfekt utsikt. så härligt att bara ligga där med musik i bakgrunden. lyckades till och med somna ett tag där. älskling snarkade. så mycket njöt han av det.
efter två timmar promenerade vi hemåt, hand i hand. så som det ska vara!

This is life.

tog inga bilder men här är några från igår.







ÅRETS FÖRSTA DOPP.

vilken härlig dag! åkte över till älskling tidigt imorse och tillsammans åt vi frulle innan vi mötte upp P-Y, Peter och Tommy för att ta oss ut till Ingarö där Micke bor. J, L och Anna joinade i efterhand. Då vi alla var utsvultna började vi med en varsin baguette innan vi gick till tenninsplanen, spelade i några och timmar och sen...håll i er, tog jag mitt första dopp för iår! efter en massa om och men lyckades killarna till slut övertala mig och vi sprang in i en rad bredvid varandra. jag dog. det var svinkallt men I friggin did it!

lyckades få lite färg också och efter några timmar tog vi världens omväg tillbaka hem till Micke, igenom skogen, klättrandes över berg och igenom stigar med sniglar vartannat steg. mysigt var det iaf.

sen åkte jag och älskling hemåt för att snabbt duscha av oss och åka in till stan för vår efterlängtade sushibuffé på Arigatou. jag förlorade battlen med 24½ när älskling gamade i sig 44½. mitt rekord som jag satte för två år sen var på 32. åt inte sushi på ca ett halvår efter den gången. anywho...

hemma nu, imorgon blir det återigen en heldags äventyr! :D damn, vilken midsommarhelg! me likey!

jag - ska du spela i piké?
phlutt - de gör det på tv ju...
jag - ...

sötnöt.

MIDSOMMARMIDDAG.

nyss hemkommen från ett trevligt midsommarfirande hos älsklingens släktingar. det blev grill, tårta och kortspel. solen sken och det var hur mysigt som helst där ute på balkongen. alla krigade efter maten.
imorgon blir det en heldag ute på ingarö hos Micke där det blir tennis, bad och grillning. på kvällen blir det en dejt med baby då sushibuffé skall avnjutas!

Hoppas ni har en lika trevlig midsommarhelg som jag!

MIDSOMMAR.

förra årets midsommarafton "firades" med en första dejt med le boy som visade sig bli min alldeles egna phlutt. iår ska vi iväg på middag hos hans släktingar. hade velat ta mig ut till djurgården och grilla lite med gänget men så seg som jag är hinner jag självklart inte. har istället legat och tittat på prisonbreak med mamma som för en gång skull är ledig. ska strax hoppa in i duschen och fixa mig iordning innan jag åker in och möter älskling.

solen skiner which is absolutely awesome. tänkte köra på långklänning men då jag behöver få lite mer färg på benen blir det nog ett par shorts, ballerina och någon söt topp.

nej, nu måste jag rappa på.

"kom liiiite sent idag.."
"vaaa??? vad hände med mr jag-kommer-aldrig-sent-till-något?"
"han träffade dig..."
"..."



LIFE'S GOOD RIGHT NOW!

åkte ut med päronen imorse med bilen och fick därmed skjuts till jobbet, var en halvtimma tidig och hade ingen lust att gå runt och pilla mig i naveln så promenixade till älskling för att ge honom en eleven months anniversary mwah. han hade försovit sig så sicken tur att jag gick över och fick honom att rappa på lite. mötte sedan O och hans megasöta dotter A som vi lämnade på dagiset innan vi åkte till jobbet. har redan erbjudit att sitta barnvakt åt lilla tösen. såååå söt! kommer inte kunna sluta nypa hennes små runda kinder.

efter en lyckad dag på jobbet åkte jag hem och sitter nu här i min ensamhet och har tråk. brorsan är ute och grillar så lägenheten är extra tyst.
då phlutt skulle på middag med jobbet just idag fick vi skjuta upp vår anniversary middag till på lördag. då kör vi all in med sushibuffé.

på tal om helgen, blir en fullspäckad helg som jag ser übermegafram emot.

Torsdag
jobba och jogga med phlutt, LÖÖÖÖÖN! (?)
fredag middag hos älsklingens släktingar.
lördag en heldag ute på Ingarö hos Micke (utomhuspool yaaaay!) och tennis, kvällen kommer avslutas med sushibuffé.
söndag femkamp på grönan med ett gäng.

åååh ge mig helg nu nu nu!


SPYGRÖN ÄR BARA INTE MIN FÄRG.

precis innan vi ska ut och jogga tar älskling fram hans adidas jogging tisha och frågar om jag vill ha på mig den. jag säger nej och att den är ful. big mistake. han hänger läpp för att jag dissat hans goda omtanke men hämnas sedan genom att ta fram en spygrön, buttugly tisha och literally tvingar mig att ha på mig den.

"nej tack, den är ful..."
"va, vem ska du se bra ut för va va va?"
"...eh....dig?..."
"nej, ta på dig den här"


så ni som såg en bonde med regnbågens alla färger på sig från topp till tå springa två meter, vila fem minuter, ytterligare två meter och sen vila i fem minuter till. well, that was me.

sen skyndade vi oss till hans mor, middagen stod redan serverad så det blev en trevlig middag med chitchat och "Ninja fruit" spelandet där jag, älskling och P-Y försökte knäcka varandras rekord.
anywho, är hemma och ska lägga mig nu. imorgon blir det en lång dag på jobbet innan älsklingens mor och bror kommer över på middag :)

JOGGING.

jobbat hela dagen. 100% eget ansvar! känns bra. fick skjuts hem av O och sprang sedan på Jen som jag försökte prata så mycket med som möjligt för att skjuta upp på joggingen med älskling. nu sitter jag hos phlutt, han gör sig iordning inför joggingen och är probably taggad till max. själv sitter jag och hoppas tiden ska gå snabbare, ikväll blir det nämligen middag hos älsklingens mor.

nu ropar han! time to get killed...

TIME FLIES.

tiden går så himla snabbt! för exakt ett år sen satt vi på femtiofyra och spelade drinking games och "jag har aldrig" (trots att vi lärde oss ett och ett annat om killarna så kände jag och sheena oss helt exposed efter att ha avlöjat exakt allt till ett gäng "okända" grabbar haha) samtidigt som jag och sheena somnade inne på toaletten efter att ha blivit nersupta av killarna.

det var tider det... snart väntar nya äventyr! :D


LUGN SÖNDAG.

idag slog det mig att flytten till Kina bara befinner sig bakom hörnet. snart är det alltså dags. MX kom förbi idag för att hälsa på. längesen vi sågs så var kul att catch-a up lite. hon brukade jobba i restaurangen och ska hjälpa till att hitta en lägenhet i Beijing. satt och planerade lite, hon och hennes man har ett stort hus i NingXia så om situationen tillåter så blir det en weekend i NingXia någongång i oktober. längtar så oerhört just nu. Beijing, Tokyo, Taipei, Hong Kong osv... nu håller vi tummarna att allt går enligt planerna.

ligger och tittar på prisonbreak med mamma nu, tog mig två, tre år (när det nu började) att övertala henne att börja kolla. nu är hon fast. höhö.

snart blir det sängen för imorgon väntar jobb!


19 JUNI 2010.

igår slog vi vår allra första dejt på 14 timmar med en halvtimma. en mysig heldag på stan med prinsessbröllop i bakgrunden, middag på jensens och glass på Ben&jerry's.

jag: "varför springer alla dit?"
älskling: "jag vet inte, ska vi också springa?"
jag: "okej, kom!"

jag: "aha... man ser gästerna gå ut från kyrkan...kom vi går"
älskling: "fan...jag som trodde de delade ut gratis korv eller något..."


tänk att det gått ett helt år sen vi träffades för första gången. snart firar vi ett år! ♥
idag blir det en mysig dag med familjen!

MISSION IMPOSSIBLE.

två paket hårfärg förbrukades i lördags, ännu ett paket idag. Nina gjorde ett superjobb men när mamma min bad mig färga hennes hår idag kunde jag inte låta bli att drömma mig bort till en mer brunare nyans. då jag har hår tillräckligt för två personer räckte ju knappast två paket sist så det blev mest att jämna ut färgen lite med paketet jag köpte idag. på rea dessutom! riktigt kap. at least that was the plan. blev det någon skillnad tror ni? nä precis. mitt hår låter sig inte kontrolleras. crap. jag ger upp. sen vågar man inte färga med alltför "blond/ljus" färg heller då det löper stor risk att det blir en sån där snuskig orange/gul färg som många asiater har (been there done that i admit but never again) so oh well, jag får nöja mig med mitt mörkbruna helt enkelt. ser iaf brunt ut i solen.

nu blir det sängen!

SO FAR SO GOOD.

det börjar sätta sig nu. saker blir klarare och klarare för var dag på jobbet, kollegorna är fortfarande ett gäng härliga människor! känns faktiskt riktigt bra nu. i helg har jag en massa att se fram emot. bland annat Shui's birthday party, eventuellt en träff med mariam OCH en dejt med älskling. på lördag har det gått exakt ETT ÅR sen vi träffades för första gången, då han överröste mig med tjugo kulor Ben&Jerry's i en Vermonster, vi satt och pratade vid hamnen i gamla stan, åt middag på jensens, spelade biljard och sedan tittade på film hemma hos honom. allt detta inom 14 timmar. our first "date" alltså. får se vad vi hittar på iår :)

mamma och jag har precis färgat håret på varandra och strax blir det filmmys med mor och dotter. gargh, i've missed her!


STAY IN MED FILM OCH TJÖT.

väcktes av Ninas mess imorse. hon var på väg. då var det bara att hoppa ur sängen och börja fixa iordning mig inför hennes ankomst. blev en riktig myskväll med film, hårfärgning, köttbullsrullande och en massa girltalk. vi såg "she's out of my league" och "premonition". den sistnämnda är väldigt sevärd, en mycket vacker film med Sandra Bullock. my advice to you, see it!

Vi kom precis hem efter att ha gått med Nina till tunnelbanan. nu blir det duschen och sen sängen. imorgon väntar återigen jobb!

conclusion: supertrevliga TOLV timmar med sötis Nina. lite sad att vi inte kommer ses på två månader nu när hon åker söderut och lämnar sin roll som stockholmare över sommaren. miss you already girl ♥

HELG!

en hel vecka avklarad på nya jobbet. system overload på information redan första dagen men kul är det!
hursomhaver, skönt med helg. fanns planer på att bowla med gänget men nee, vi valde att ha en mysig stay in med folk över istället. (blir ytterligare en mysig stay in imorgon med miss Nina)
Jag och älskling var på väg till affären för att handla mat när vi inser att vi inte orkar så vi svänger in på lilla pastaköket här in the neighbourhood. beställde en scampi och lax pasta och phlutt en frutti di mare. Jonathan kom och joinade också. maten, helt okej men väldigt små portioner. me don't like. senare kom sheena och tillsammans gick vi till affären och köpte kakao till vår kärleksmums som vi skulle baka.

sheena: har du receptet med dig?
jag: nä, men vi har allt hemma. behöver bara kakao...
sheena: .... och du behöver en korg till det??!!


P-Y kom förbi också så medans killarna hade boys talk chitchattade jag och Sheena i köket samtidigt som vi bakade kärleksmums och gräddade pannkakor åt oss alla.
overall, mysig kväll med en massa girltalk.

V&S: kärleksmumsen är klara!
P-Y: det heter snoddas... näe, det heter mockarutor!
J: nää men det är kladdkaka ju!

whatever, gott var det iaf!
fick några bilder av Anna häromdagen från A&K's bröllop so folks, enjoy!

phlutt matchade min klänning med sin slips :)


SUMMER KICK OFF.

var på summer kick off med jobbet idag. anlände tillsammans med S lite sent då vi stängde. hann spela några rundor i wii innan jag och ett tjejgäng drog till fridays för att ta en drink. trevligt trevligt. sitter nu hos älsklingens mor och håller på att somna. killarna spelar något som i mina ögon såg ut som pokemon kort... magic någonting. ska nog släpa hem min karl strax. i need my beauty sleep!

OFFICIALLY AN EMPLOYEE!

första dagen på Forex avklarad. kommer jobba med ett uberhärligt gäng i sommar! awesome!

jag: det är bara en station att åka! skitbra!
bf: va? ska du åka EN station?

bara för det tog trotsade jag min lathet och promenerade hem till phlutt efter att jag varit och handlat med M (en kollega), kom vilse. hur fan lyckas man? har gått den streckan minst tio gånger med honom innan. gick fram och tillbaka ca sjutton gånger och försökte gräva lite i the malfunctioned memory of mine, till slut ser jag trappan som jag sett innan. great success! efter en timma är jag nu hemma hos phlutt. ikväll blir det pasta bolognese! min stora favorit.


FÖRSTA DAGEN PÅ NYA JOBBET!

Lite tight på tid, snoozade till sista sekunden och måste nu lägga på ett kol.
för idag är min första dag på...Forex bank! let's rock it!


ATT HANDLA MED BRORSAN.

jag: okej, jag behöver kokosflingor...
max: okej, jag hämtar...

jag lyckas hitta resten av sakerna på inköpslistan och brorsan är fortfarande utom synhåll. jag hittar honom vid cornflakes hyllan.

jag: hallå, vad gör du?
max: flingor sa du va?


jag dog i några minuter tätt följd av brorsan som insåg vilken tabbe han just gjort.
that's my bro!

FAVORIT I REPRIS.

idag blir det grill med stora feta gänget! awesome!

Tantolunden 2009


YES YES YES!

dagens to-do ar att springa pa arenden i skolan, fixa och trixa med det sista, lamna mina 15 ton bocker, handla lite snacks och tapioka till mamma och bf. darefter flyttar jag alla mina saker till L, snabblunchar med V och sedan...

HOME SWEET HOME!
flyger hem ikvall for att njuta av mitt sommarlov! oh yea baby! andra aret pa universitet avklarat.
sweeeeet!
imorgon blir det grillfeeeeeest!

nagon mer som kanner min lycka?


INGE PLUGG PÅ SCHEMAT, DÄREMOT...

tvätta
hänga kläder på tork
titta på tv
(det här var både lätt och kul)
dammsuga (har sett hur älskling använder fem olika munstycken till olika delar i huset, jag använde EN till allt. funkade helt primaskinka!)
dammat
skura golvet

träffa brorsan

handla
baka kärleksmums (luktar himmelskt i hela lägenheten nu...)
grädda pannkakor
titta på tv
diska (hata hata hata, ska försöka postpone-a så mycket som möjligt!)
tisdagsmys och promenad runt sjön

jag antar att det finns en hemmafru innerst inne i mig ändå... men bara ibland. okej väldigt sällan men det är inte helt hopplöst! nu ska jag titta på tv skura golvet!



FINALLY IT HAPPENED.

dagen jag och säkert många av mina nära väntat på... eller snarare "förväntat" oss ska hända.
jag missade mitt plan. yes, you heard me.

Hej, jag heter Victoria och jag är en tidsoptimist. sprang och kutade för mitt liv direkt från arbetsintervjuen, älskling messade och ringde "vart är du?!" och där var jag, sweating like a pig, krigandes för mitt liv. jag kom fyra minuter i fyra. bussen skulle gå fyra. great success tänkte jag. hoppade på bussen och inget händer. den står still. befann mig på fel buss. istället för 16 bussen satt jag på 16.30 bussen. epic fail tänkte jag nu.

jag stressade chauffören, ringde och smörade för flygplatsens personal i hopp om att de skulle hålla kvar flyget EN minut åt mig. jag kom fram. sprang och armbågades igenom hela kön, in igenom tullen och igenom passkontrollen. möttes av en tom väntesal. I lost. this time, time beat me. med ynka två minuter!
faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

well, kammade hem jobbet åtminstonde. Yeah baby!

RSS 2.0