DU LÄR INTE BLI FÖRVÅNAD.

HUR DUM ÄR DU?

[x] Tuggummi har ramlat ur munnen på dig när du har pratat. 5 sekunders regeln visst?
[x] Tuggummi har ramlat ur munnen på dig när du inte har pratat. brukar införa regeln här också så det är lugnt.
[x] Du har sprungit in i en glasdörr/fönster. värre, har sprungit in i garderobsdörren flertal gånger. den syns!
[ ] Du har hoppat ut ur ett rullande fordon. räknas ICA vagnar?
[x] Du har trott något var roligt och skrattat, sen har människor gett dig konstiga blickar. händer dagligen. oftast handlar det om mina egna skämt som är för avancerade för folk att fatta.

[ ] Du har sprunigt in i ett träd. räknas järnstolpe?
[x] Det är FAKTISKT omöjligt att slicka dig på armbågen.
[x] Du provade precis att slicka dig på armbågen. fan ta dig!
[x] Du har aldrig vetat att Alfabetssången och Blinka Lilla Stjärna var samma melodi.
[x] Du provade precis att sjunga dom. fan ta dig igen!

[x] Du har snubblat på ditt skosnöre och ramlat. därför har jag slutat med skosnöre-skor.
[x] Du har klökts av ditt eget saliv.
[x] Du fattar fortfarade inte Matrix-filmerna.
[x] Du är/eller har varit blond. många säger att det var blont men faktum är att det var ljusbrunt. punkt slut.
[x] Människor har kallat dig trög. oooom?!

[ ] Du har råkat tända eld på saker.
[x] Du har somnat på lektion. men hej macroecnomics lektioner!
[ ] Om någon säger "PRUTT" så skrattar du. nej okej, så lågt sjunker nog inte min humor...tror jag iaf.

[x] Ibland slutar du bara tänka. väldigt svårt för samhällsbarn men har faktiskt lyckats ett fåtal gånger...
[x] Ibland berättar du något och glömmer vad det handlade om från början. snarare att personen jag berättar det för hinner glömma "the point" innan jag mikroskopdetaljerat berättat klart något.
[ ] Människor skakar ofta på huvudet när du pratar och går ifrån. vill du ha en smäll eller!
[x] Du får ofta höra att du ska använda din "inside voice". den är nog inte lika läskig som min riktiga...
[x] Du räknar enkel matte på fingrarna. ibland tar jag till tårna om inte fingrarna räcker.

[ ] Du har ätit en insekt med mening. har den här frågan någon mening?
[x] Du gör detta när du egentligen hade något viktigare att göra. har slösat minst 5 minuter av min sömn so far...
[x] Du har använt dina kläder ut-och in utan att tänka på det. ut och in, bak och fram. när man halvsover kan allt hända.
[x] Du har letat överallt efter något, och sedan kommit på att det låg i din ficka. inte lika tokigt som när folk letar efter sina brillor när de sitter på huvudet.

[  ] Du tar sönder mycket saker. min lillebror tar nog priset i detta...
[  ] Dina vänner vet att dom inte ska använda svåra ord i närheten av dig. dom flesta allafall. händer det så slänger jag ut mig en mening på polska (unless det är en polack) så står vi där som dumma fånar båda två. fair enough isnt it.
[x] Du har ramlat av stolen någon gång. trust me, ville inget hellre än att sjunka igenom jorden.

[x] När du ligger i sängen försöker du hitta mönster i taket. mitt tak är ganska plain, dock händer det att jag letar mönster i tapetern.
[x] Du använder frasen "hmmm" väldigt mycket. min historia lärare sa "öööhmmm..." 72 gånger på en 40 minuters lektion. (jaaa! jag hade tråkigt!)

Totalt : 24

0-11: du är inte alltför dum
12-22: du ligger på gränsen till att vara helt borta!
23-32: du är helt enkelt dum i hela huvudet.

oh well, det var väl ingen nyhet...

EVERY TWO HOURS.

home now after a long day running around in town with Tash looking for a flat to rent for next year.
saw a few amazing ones, and a few...less amazing ones. some literally looked like a haunted house. not a good place for a coward like me to stay at in other words.
today i think i'll gain at least 5 kg. HALELUJAH!
had lunch at the oxfords, dim sum at taiwu two hours later, heading down to the dining hall for dinner with Jess now and at 8, Paul's birthday dinner in town.
4 meals in 8 hours. damn this is life!

one of the amazing ones we saw. at an amazing price. ME LIKE!

SUGET EFTER DET SOM INTE FINNS.

på senaste tiden har jag glupskat i mig en hel del sött. (finns det inga eyecandies så får man kompensera med ätbara godisar)
detta har lett till det faktum att jag inte kan gå en dag utan sötsaker. det har blivit som en vana där jag måste få i mig en daglig dos av kakor, glass, tårta, du fattar.
tyvärr har dessa saker (och allt som möjligen skulle kunnat hoppa in som vikarie) tagit slut hos mig. munnen vattnas när jag sneglar över högen med böcker och får en pytteliten syn på den gamla glasslådan och det finns ingenting jag kan göra. visserligen har jag en påse Doritos som ligger där, but it's not the same! i need sugar!

ögonlocken har vid det här laget samlat på sig ca 5 ton med vikter. känns som att jag borde ta och sussa nu men magen vill annat. den vill ut till köket och rota bland grannens del av frysen. kanske hittar jag något som kan bidra till en fridfull mage resten av natten. nej jag orkar inte. chansen är nämligen inte stor att jag hittar något då mina grannar får i sig den dagliga näringen från mikromaten de köper och sedan med hela sin kroppsvikt knuffar in den i den alltför lilla frysen. gud vad jag längtar tills jag flyttar ut och får ett EGET kylskåp! Gud vad jag ska ta hand om den väl, mata den med en massa mat, frukt, glass, exotiska juicer och nej, inga snabbmatslådor.

ska ut och leta lägenhet imorgon så nu ska samla på mig ytterligare 3 kg på vardera ögonlock genom att titta på "Full house" innan jag går på dejt med John. John Blund.

jag får be till de högre makterna att jag överlever natten utan min fruit cheesecake lagrad i magen sådär lagom innan läggdags.How can I not get tempted?

MJ.

home from playing MJ with the girls.
just cooked/ate some food. and now, bedtime.


STUDENTLIFE.

damn. it's been a long day.
attended EVERY single lecture. creds to me? hells yea. especially when you got 500 kazillion lectures/day.
came across this "learn Korean" book so now i'll try to pick up where i left off last time I studied Korean. another creds to me for being this ambitious (though I really should expand my chinese vocab instead, learning simplified chinese is killing me. feels like I need to start all over again. sigh)

now. DINNERTIME!

dramas i'm watching atm:

Boys over flowers - Korean version of Meteor Garden with a F4 87243 bazillion times hotter than taiwanese one.
ToGether (Rainie Yang and Jiro Wang)
Full House (Song Hye Guo and Rain)

VINNARE VA!

där satt jag, uttråkad och surfandes på nätet och råkade komma över ingen mindre än Katrin Zytomierskas blogg och ser att hon har en utlottning av korthållare/iphone fodral från Mondiablo på G. why noooooot tänker den uttråkade jag som faktiskt inte hade något bättre för mig. och VOILA!
vad kan man säga, har man otur på både kärlek och ekonomi fronten så är det nästan olagligt om man skulle ha otur i spel också. hursomhaver, kul! nu kanske jag slipper flera repor på min lur.


MAT FÖRE SÖMN.

ååååååååh. hur mycket jag än försöker vara ordningsam och lägga mig i tid så går det inte.
gick och la mig halv elva, för en gångs skull. på senaste tiden har jag inte lagt mig förrän halv fyra så idag var det 5 timmar tidigare än vanligt. men icke. eller jo, jag somnade ca en timma senare men blev väckt av Gary's samtal. hur jävla perfekt som helst ju. not.
tittade på några avsnitt av "full house" och visst är de inte bara tvungna att äta pao mian. så ligger här nu och är megatempted att gå ut till köket och laga mat. hur fanken ska jag kunna vakna imorgon bitti?!

jag ger upp. det här funkar inte.
nu ska jag tröstäta.

ISTÄLLET FÖR ATT PLUGGA.


OSCARSGALAN.

 


missade oscarsgalan tyvärr så tittade in på hemsidan och dessa är röda mattan favoriterna iår. Jolie's väldigt enkla men oh so stunning klänning från Elie Saab som gör henne gudomligt vacker. Sen hade jag nog hellre velat se Miss Portmans Rodarte klänning lila istället för rosa. Och sist men verkligen inte minst, Marissa Tomei strålade i Versaces verk.

annat att applådera för:

vår älskade Heath Ledger fick ett postumt pris för sin roll som Jokern i the dark knight. men det visste vi redan!
slumdog millionaire fick en hel drös (läs: 8) med statyetter, har faktiskt bara hunnit se halva filmen men so far so good.
nu ska jag se den andra halvan och se om den är värd 4 statyetter till.

DEN LATA VIC TAR ÖVER.

hur tar man sig lättast igenom den jobbigaste dagen på veckan?
jo, man sover sig igenom den.
tyvärr, har varit a "bad girl" idag. så mycket som jag försökte så orkade jag inte ta mig ur sängen.
kändes dock inte helt och hållet "värt" att stanna hemma och skippa morgonens lektioner så jag bestämde mig för att i alla fall gå ner och använda min frukostkupong och äte en storslagen frukost. då kändes det genast mycket bättre kan jag säga. eftermiddagens lektioner är som en viss person säger "skippable" så ja... ni vet ju vart ni hittar mig resten av dagen.
dock känner jag världens skam i kroppen så tänkte kompensera med ett ambitiöst beteende genom att sätta mig vid skrivbordet och plugga lite kinesiska och macroeconomics.
då är det väl kvitt?

OUTSIDER?

har varit uppe i snart 9 timmar. sitter och gamar på mitt tredje mål. mina vänner här har börjat bli vana vid det faktum att jag äter var tredje timma. om inte oftare. en rolig grej jag kom på när jag stod i köket och slängde ihop lite käk..

det var någon kväll då vi var ute och röjde, dansgolvet var så proppat att det fanns risk för blodstopp, så som man klämdes bland folket. så vi röjde ute på terrassen/uteserveringen/vad det nu var. jag märker att alla som står där ute står och röker. men jag kör mitt eget race jag. då kommer en bekant fram till mig:

bekanten - here...
jag - oh, i dont smoke, thanks...
bekanten - what? you dont smoke?!
jag - nah...
bekanten - after all the time you've spent here in manchester? wow, impressive.


för det första. lilla gumman, jag har spenderat 20 år i sverige där det faktiskt OCKSÅ finns cigaretter utan att ha känt det minsta tempted och för det andra, jag om någon är nog den sista på jorden som skulle falla för grupptrycket. i do my own thing, the right thing! (i alla fall i denna situation) mwaha.


PLUGGKVÄLL.

fick i mig 12 timmars sömn igår natt. det gillar vi!
har nu skype-at ett tag med brorsan som mestadels av tiden satt och sjöng (läs: gapskrek)
nu blir det två timmars plugg innan jag går och lägger mig.

brorsan: VA?!! DU VAKNADE NYSS JU!

har nämligen lektion kl 9 imorgon. en liten reminder, den mest avskydda veckodagen är på ingång. gargh!
nu ska jag bunkra upp med chocolate-brownie ice cream, strawberry ice cream OCH cheesecake! det älskar vi!

just det, tänkte påminna om denna ubermaffiga hemsida där man alltså samlar pengar till att handla för på ICA, hemköp eller Willys. hur jädrans bra som helst! så bli medlem där och sedan är det bara att tuta och kööööra!

FÖRSÖKER ATT STÅ EMOT.

har ännu en gång lyckats vända uppochner på dygnet.
ligger här och försöker somna men det enda jag tänker på är den där cheesecaken som ligger i min frys.
men jag orkar inte röra på mig! känner på mig att det kommer bli en lång natt.
birthday kiddo and my lil bro.me and Hikari.the three oldies.

IM REALLY CHANGING.

på alla hjärtans dag såg jag ut såhär. inget speciellt FÖRUTOM det faktum att jag hade på mig kjol. händer aldrig. klänningar okej, kjolar? njee. aldrig riktigt varit min grej. har liksom aldrig fattat the point med kjolar. antingen så har man på sig en klänning eller ingen klänning alls, what's up med halva klänningar?


GIRLS NIGHT.

GODMORGON! ja, du läste rätt. (se nedanstående inlägg)

Hikari smsade nyss och väckte mig, annars vet jag fan om jag skulle vakna inom de närmaste 3 timmarna.
ska hoppa in i duschen strax, ikväll ska jag och Hikari ha en tjejkväll med middag och filmer. måste balansera det hårda plugg/party livet med några sk tantkvällar. (vi är båda 20+ och kan inte riktigt mätas med 17-18 åringarna som festar tjugofyrasju) DOCK röjer vi BÄST när vi är på hugget. inget snack om saken. veteraner ju!

denna brud dricker mer än allt och alla. hon kan få i sig flera dunkar och ändå stå på två ben, utan att vingla OCH se normal ut. det ni!ALLNIGHTER.

puuuh.
äntligen hemma efter en tidigt förutsagd lång dag.
började som sagt dagen med några lektioner i global context för att sedan bli meddragen av massimo till stan för att shoppa present till gary. gick inget vidare då vi hade väldigt ont om tid. halv åtta skulle middagen börja och där sprang vi runt som galningar runt 18-tiden.
skyndade mig hem för att byta om. så mycket som jag än försökte skynda mig så vart jag en timma sen. EN TIMMA BARA FFS! skulle få sällskap av Massimo och Owain så skyllde på grabbarna. mwaha.

efterfesten skulle äga runt på TIGER TIGER men var verkligen inte på clubbing-humör så där tackade jag och tjejerna för oss för att sedan ta oss till....casinot! mahjong! och framför allt, gratis läsk och varm choklad! de har även CUP NOODLES! riktig guling ställe med andra ord.
det började dåligt för mig. Hikari var ny i mahjong gänget så hon vann flera ronder med den sk. nybörjarturen. men sen kom jag ikapp. hela FEM rundor i rad! och där satt jag och spelade med ett gäng mästaren som lärt mig spela i första hand. young padawan is becoming a PROOOOO!

så ja...blev inte så många bilder tyvärr. kanske lägger upp någon som Hikari tog imorgon. nu ska jag hoppa i säng!

GODNATT!

FATTIGA STUDENTER, TITTA HIT!

just det!
innan jag går och lägger mig tänkte jag bara rekommendera denna hemsida där man samlar poäng som sedan blir pengar som man kan handla för på ICA, HEMKÖP eller WILLYS. hur bra är inte det för oss fattiga studenter? klockrent!
man får 10kr / person man värvar. snabbaaaa cash med andra ord!

http://www.free-food.se/default.asp?Action=members_signup&memberIDX=59739

klicka in dig där och bli medlem, sen är det bara att tuta och köra! :D mat mat mat yay!

AVRUNDAR HÄR.

sådär. nu har jag skrivit klar min kinesiska uppsats på 600 ord. tack till Mamma för den mycket väl behövande hjälpen.
rätt underhållande, vi fick i oss lite skratt då och då.
tänkte strax hoppa i säng, lite tidigare än vanligt då morgondagen kommer vara extralång.
har tre lektioner innan jag springer på några ärenden och avslutar sedan med Gary's födelsedagsröj på Pizza Express och sedan Tiger Tiger all night long. vettefan om jag kommer orka hela natten ut men det är sådana smällar man får ta när ens lillebror fyller 20. han var ändå en av de som röjde med mig nonstop från början till slut när jag fyllde 20 i vintras. så imorgon blir det hardcore festande vilket i sin tur leder till en massa bilder so stay tuned!


VUXENPOÄNG?

tro det eller ej. har sakta men säkert börja acceptera och tycka om uppfinningen: kaffe.
med 3 påsar socker smakar det nästan som varm choklad ju!


MISS YOU BOOOOTH!

just got to hear the prettiful voices of my dear wifey and siz! yaaaaaaaay!
its been too long. toooooo long.
truly miss those moments back in the days when we would sit around and bullshit about all our problems, analyze things to the very extent and to get our asses into various of dramas. of course, unintentionally.
what can i say, looks like none of us have changed, at all.

had a nice convo girls. and miss you both incredibly muchoooo.
lots of love!


MISSION DOWN.

igår var jag duktig och skrev ut/ sorterade alla mina lecture notes. tog ett tag måste jag säga.
L ringde efter min begäran, awkward? yessssss! eller kanske inte. han var som vanligt. men jag kunde inte få bort den där bilden jag har i mitt huvud, så sa inte så mycket. satt och skrattade igenom middagen med Jess igår samtidigt som vi diskuterade denna situation som jag befinner mig i just nu. eller befann kanske jag ska säga. nu har jag lagt ner L projektet i alla fall.

då jag inte vet vilka som läser bloggen så avslutar jag L-snacket här och nu. mina älsklingar som jag vet håller sig uppdaterade genom bloggen, hojta till på msn så ska ni få höra på årets skämt!
OSCARVINNARE.

Okej. detta tar priset.
har under den senaste timmen varit under ett enormt chocktillstånd.
vet fortfarande inte om jag bör skratta eller gråta. om allt detta är sant så tar det som sagt priset. en hel oscarstaty. kanske två till och med. no joke. varfööööööör händer detta mig?
detta var nog det absolut värsta som kunde hända. ja. det tror jag. inget snack om saken.
HURJÄVLAFANKEN kunde saker och ting end up like this? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!
HUR HUR HUR?! känns som att jag blivit inslängd i en hollywood rulle i genren DRAMA med STORA bokstäver!

dock lite skrattretande måste jag säga. (läs: ubermegaMYCKET)

ÅÅH!

vad ska jag göra vad ska jag göra vad ska jag göra???
desperationen expanderar sakta men förjävla säkert inom mig.
ge mig ett teckeeeeen!!!

nu blir det i alla fall donken med Paul.

SÖTNÖT OCH JAG.


VARNING FÖR DEPRIMERANDE EFFEKT.

tillbaka i rummet nu efter en jädrans massa lektioner.
nämnde jag att jag praktiskt taget hatar måndagar? lektioner från 09-17 med en tim lunchrast.
vad gör man inte för att få njuta resten av veckan?
ska strax ner och äta middag.

tänkte bara whina lite till om den där "bollen" jag nämnde tidigare som vägrar lugna ner sig.
jag måste dock säga att jag förändrats rätt så mycket på sistone.
den gamla jag skulle aldrig dela med mig av mina problem. oavsett vad det är så är jag typen som håller saker och ting för mig själv. ego? nej. omtänksam skulle jag vilja säga. gillar inte att bother others with my shit. på sistone har jag dock delat med mig av nästintill allt. alla omkring mig vet allt om mig. allt som händer i mitt liv. eller inte, bara på having-a-crush fronten. den mest privata fronten som den gamla jag aldrig delade med mig av. i alla fall inte frivilligt.
jag? ta första steget? HA. not in a million years. jag? visa intresse? HA. not in two million years. jag? köpa valentine's choklad? HAHAHA not in a kazillion friggin years. TRODDE JAG! did i mention i've changed?

hursomhaver, den senaste veckan har varit katastrofal. okej, jag överdriver. men jämfört med de två veckorna innan så kan humöret jämföras med då man befinner sig på den allra högsta punkten på berg och dal banan och två sekunder senare är man på den lägsta punkten. där är jag nu. i väntan på att vagnen ska börja röra sig uppåt igen.

åh, vad jag hatar att vänta! det är nog bland det värsta som finns. att vänta på maten, att vänta på bussen, att vänta på att lektionen ska sluta, att vänta på att han ska ringa, att vänta på att någonting ska hända, YOU NAME IT! allt som har med att vänta att göra är en riktig mardröm för mig just nu. to wait equals to waste time. and i can't afford to waste any of my precious time right now. gaaaargh!!! where is the turning point?

och en grej till.
har slut på instant noodles och cheesecake. hur ska jag överleva kvällen?


SLUTA STUDSA!

tre timmars lektion i kinesiska avklarade.
ska strax iväg på ytterligare tre lektioner. två timmars ekonomi och sedan historia.
känner verkligen inte för att gå ut i kylan.
by the way, humöret är meganere. lååångt under markytan.
känns som om jag inte har koll på saker och ting längre.
bollen studsar fram och tillbaka, ibland i mina händer men mestadels i andras,
vilket betyder att jag varken har någon påverkan eller kontroll över den.
kan liksom inte få ett bra och fast grepp om bolljäveln.
sen när jag väl har den så uppstår nästa frågetecken,
mot vilken riktning ska jag kasta den?

har tagit ytterligare ett initiative step. dock är återigen en tredje part inblandad.
vilket i sin tur betyder att jag är beroende av denne person, if he screwes me over, im screwed.
så vi får hoppas att han gör sitt jobb och så håller vi tummarna för "the outcome".
finns det ingen genväg så vill jag helst ta den normala vägen och ingen jävla omväg vilket jag fått göra en gång för mycket nu. i'm losing myself. or? is this the new me?

jadu, this might not make any sense. ta det jag skriver med en nypa salt så slipper ni slösa på en massa hjärnceller.
now, off to lecture.


CIRCLE CLUB.


VALENTINES DAY.

had a nice valentines day with three lovely girls.
started off by going all the way to trafford centre to have a nice (not thanks to the food but to the company) dinner at Potter's. after dinner we basically turned selfridges upside down with our childishness before heading back to the casino to play a few rounds of Mahjong (and to have some free hot chocolate!) and lastly, night meal at Taiwu where we had several laughing attacks. thanks to Jan, Karin and Tasha for a wonderful day!self explanatory.

tasha's valentine.karin's valentine.jan's valentine.my valentine.

picking up my candy i dropped. no waste of food here.


JAHAPP.

nu ska jag ut och tycka synd om mig själv på alla hjärtans dag! puss till er!


VALENTINES DAY.

tonight's party was such a waste of not only money but time. sigh.
the circle club sucked some major fat ass. tiny and stinky. why on earth would you choose such a place for a chinese event?
anywho, after 1½ hours we bounced to Taiwu. weird. very weird. something just...didnt seem to be right and not as it usually is. oh well, got back home and got to and still talkin to my dearest wifey Sheena whom i misses tons tons tons!

all i can do now is wish you all a happy valentines day! i'll try to enjoy mine as well... sigh.

in the middle of everything ppl started to get full, tired and all that jazz. slowly but surely, all the dishes moved from the spinning table to my seat. what can i say, DONT WASTE FOOD!

BACK TO KINDERGARDEN.

Had an oral exam in chinese today with Alex. think we did good. we were supposed to have a debate and we started off calmly and very formally but ended up almost killing each other. ok not really. but it did turn into a debate full of action. 10 minutes debate turned out to be a 30 minutes debate. creds to us. dont we all love debating?! :D

Alex "victoria you just have to go against everyone all the time dont you? you just love arguing huh"

what can i say, you say A. i say B! that's just how i like to bring some action into our daily lives :)after oral exam in chinese me and alex spent around 1 hour in this tent with loads of activities right outside alexander building. free massage, free learning of sign language, getting our own caricature etc. BONUS: we got loads of chocolate mwaha.i must say im very impressed. AND give me her touchscreen computer!what do you think? Victoria in about...10 years? (with 10 extra kilos on my face)blurry pic but i was doing situps after losing the game.
(me, massimo and alex were playing cards at the oxfords instead of going to class)

GIRLS NIGHT OUT AGAIN.

gårdagen var minst sagt kaos.
lektioner från 9-17 tär verkligen på ens energi.
som salt på såret sprang jag på ett flertal ärenden i kylan. fram emot kvällen lättades saker och ting dock.
kvällen var egentligen planerad till att sjunga Karaoke på Ocean med tjejerna men blev tempted till att käka en liten tjejmiddag (nattkäk) på Taiwu istället.

- "whoaa... du har inte varit här på...ett...två...tre...5 dagar nu" söta L hade hållt räkningen. det han måste inse nu är att jag är en fattig student! restaurang besök varje dag rullar liksom inte.

vid halv två skyndade jag iväg till ocean för att hinna med att sjunga några låtar med brudarna innan stället stängde vid 2. samtidigt hade L slutat så han ringde för att sedan skjutsa hem mig från chinatown.

fick choklad av sötaste Jan som jag ska mumsa på direkt efter middagen.

WHAT A RIP OFF!

okej. nu har jag lagt ut FEM hela pund som motsvarar ca 60 riksdaler på...tvättstuga!
hajjar ni varför jag tvättar kläder EN gång i månaden? om ens det.
förra terminen hade vi så många lov att jag kunde klara mig precis till att det var dags att åka hem igen, vilket innebar att packa in all skit, släpa med allt tillbaka till sverige och tvätta GRATIS! hur många gånger som helst!

men här är allt annorlunda. 60 kronor för EN tunna med kläder. SEXTIO KRONOR?!
en HEL kebabmåltid på kungshallen förfanken!
nej, det var inte värt det någonstans.
men vad gör man, running out of clothes.

nu ska jag trösta mig med lite nattkäk på Taiwu med Jan och Karin. YAY!

åååh en grej till, jag skolkade inte en enda lektion idag!!! (tisdagar är min värsta dag, lektioner från 9-5 med en timmas mellanrum efter varje lektion. de gillar att driva med oss på det här stället)

DINO.

kom och tänka på Dino. gårdagen var minst sagt jobbig för inte bara mig men hela familjen. önskar att jag kunde varit vid hans sida för att viska "godnatt, sov gott" en sista gång. han finns i mina tankar. inte bara som vår hund utan som vår familjemedlem som varit där för oss i vått och torrt.

minns när jag och brorsan fortfarande var små, när vi fortfarande tyckte att det var jobbigt att vara hemma ensamma på kvällarna. då brukade vi ropa "Dino?!" och sekunden efter står han där bredvid oss och håller oss sällskap.
han brukade sova utanför vårt rum och låta oss känna lugnet, låta oss kunna somna om, låta oss känna oss trygga.
han var en riktig vän.

jag kan inte föreställa mig vad pappa och mamma fick gå igenom när de stod där och tittade på när veterinären förberedde inför det stora beslutet. att avliva Dino. mamma var vid hans sida ända in till sekunden han somnade in. han måste ha känt sig trygg där i mammas famn. det måste han ha gjort. hon berättade hur han sakta men säkert slöt sina vackra, mörkbruna ögon, hur andningen blev tyngre och tyngre, och till slut hur han lämnade oss. lämnade familjen.

Dino var en busig, stilig och framför allt unik hund. han hade egenskaper som gjorde honom till den finaste hunden i hela världen. en morgon när vi var ute och rastade honom fick han syn på en grabb som stod och trixade med portfönstret som hade gått sönder natten innan. grabben såg misstänksam ut i Dinos ögon så han springer fram och biter tag i grabbens förkläde och börjar dra iväg honom från porten i tron om att han var en inbrottstjuv. förtjänar han inte en guldmedalj för det?

andra egenskaper som gjorde Dino unik:

- han älskade dammsugaren. och att bli dammsugad.
- han var en trogen köttätare. grönsaker eller annat onödigt spottade han ut.
- han hade en vit svanstipp.
- han hade stora och vackra öron efter sin mamma, en Collie.
- han förstod Kinesiska, svenska och polska.
- han älskade att leka. så fort man sa "wan ju lei?" (var är din leksak på kinesiska) så sprang han efter den.
- han hade en lång och vacker nos, återigen efter sin mamma.
- han var kittlig under fötterna.


och sist men inte minst, han var familjens älskling och kommer alltid att vara det.

Dino brändes igår morse tillsammans med andra hundar, vi fick frågan om vi ville att han skulle brännas ensam eller med andra hundar och vi insåg att vi inte ville att han skulle känna sig ensam så det fick bli tillsammans med andra hundar. askan ville vi inte heller ta med hem. han skall inte mer vara fången i huset, nu ska han få vara fri. mamma tog med kopplet hem enbart för att Dino ska veta att han aldrig mer ska behöver gå i koppel. nu kan han springa hur mycket han vill och vart han än vill. nu finns det inga gränser längre.

Dino, du är fri nu.
men kommer för alltid att vara älskad och ihågkommen.
RIP Dino. SÖTSUGET.

Jess ringde precis, hon ville meddela mig om att hon var på väg till Taiwu för att se L.
roligt att alla vill godkänna honom trots att vi bara är vänner. jo, mina brudar tenderar att vara lite... speciella på det sättet haha.
hursomhaver, jag hade precis lyckats somna efter att ha kämpat emot suget efter cheesecaken som jag köpte häromdagen. nu när jag blev väckt återkom suget och innan jag visste ordet av det stod jag och skar upp en bit. nu har den avnjutits så nu kan jag somna om igen.
RIP DINO.

dad just called.
i could tell by his voice,
he was struggling not to cry.
mom was crying in the background.
Dino is very sick.
more sick than we thought.
he's got cancer.
the veterinary surgeon said he has to be put down,
he's suffering,
and has been suffering for quite a while,
so by the time i'm writing this,
he's leaving us,
and there's nothing i can do.
not even say goodbye.he was with us for around 10 years. and i appreciate every single day.
RIP DINO.

ARKITEKT? JAG? HM...

igår var det vuxenpoäng, idag är det en jädrans massa kompispoäng.
V som läser arkitektur hade i uppdrag att göra sånna sk. pop up books. ni vet, böcker som man öppnar, och sedan poppar det ut grejer, lite 3D aktigt sådär. så efter att ha fått i mig en big mac och company på donken så spenderades hela eftermiddagen hemma hos V för att experimentera med en massa papper, lim och ah...allt möjligt. damn i'm good.
han ville till Taiwu, men då jag redan varit och storhandlat för helgen så åkte jag hem och lagade mat istället.
see, jag stod emot det faktum att taiwu betydde att jag skulle få se L igen och istället kom min logiska OCH sparsamma sida ut. tycker jag förtjänar några vuxenpoäng där. tack.

sen hade jag ju fått min dagliga dos av L redan då han ringde precis innan han skulle börja jobba. cutiepie. håller tummarna att han ringer inatt :D tveksamt dock då han jobbar det senaste passet. blä.

oh well, "boys before flowers" nu! (花样男子)


LÅT MIG VAAAAARA!

ok...thats it.
nu har V ringt, smsat, msnat mig sen 8 idag och stört min beautysleep.
han vill ut och shoppa. jag vill inget annat än att fortsätta sova.
det ruttnaste är, varje gång han ringer hoppar jag upp av glädje i tron om att det är L. suck.
oh well, efter 6 timmars tjatande får jag väl ge med mig. måste ändå köpa lite block till terminen. (har baxat från whoever sits next to me den senaste veckan) ok, upp och hoppa. jävla V!

MOVIENIGHT.

nu har jag varit och samlat till mig lite vuxenpoäng.
storhandlat nere på sainsburys. det var på tiden. har sedan jag kom tillbaka från Sverige överlevt på att antingen äta ute eller billiga MEN goda instant noodles. och så självklart har vi matsalen också. men den ska vi inte hurra åt.
så nu har min del av kylskåpet återfått sin gamla look. fullproppat.
hej 5 extrakilon!

ikväll kommer Simona över på filmkväll. 花样男子all the way! (korean version of meteor garden)
skillnaden är, den koreanska versionen har såååååå mycket snyggare F4 än den taiwanesiska. där har ALLA medlemmar en hotness på 10+. har förberett med lite cheesecake och andra sockerbomber.

nu ska jag slänga iväg ett sms till L som jobbar till halv fyra inatt :(


HAPPIER THAN EVER.

tjejerna drog till Taiwu idag igen.
hur söta (läs: galna) som helst försökte de få ett bra kort på L åt mig.
efter 60 bad attempts lyckades dem. fick en video på köpet haha.
så länge har jag bara en bild på hans rygg haha. och nej, det var inte jag som bad de göra det.
som de så fint la ut det så ville de ändra på det faktum att jag har en bild på en klubba under hans nummer i mobilen. (klubban jag fick som efterrätt)
anyways, L slutade tidigare än vanligt så efter jobbet ringde han. totally sweet as usual.

"vad sa han då?"
"han frågade vart du var nånstans..."
"sa ni inte att jag tagit en dag ledig från att stalka honom? haha"
"jaaaa, och att du anställt oss som hemliga spioner"
"haha.."


obsessed? inte riktigt...eller okej, kanske lite. okej fine, im busted. haha.

:D:D:D

HAPPY BIRTHDAY CARRIE BABY!!!

BABYYYY! äntligen slipper jag jaga runt efter ett legg till dig! nu kan vi äntligen röja stan uppochner som victoria och carrie och inte victoria och nån random person :)

carrie, du inser att du nu får ta och skaffa dig tid för att komma över till uk och explore the party world with me here huh ;)

MISS YOU LOTSSSS! sorry sorry sorry att jag inte kan vara där och fira med dig! :( men nu har vi ju all tid i världen!

THOUSAND KISSES!!!

HA DEN BÄSTASTE BÄSTASTE DAGEN PLUTTEN! :D

NICE EVENING WITH THE GIRLS.

back from Font bar, taiwu and the casino.
mood is still on top :)
really did not see this coming.
2009 might turn out to be a spectacular year after all :)

GIRL'S NIGHT OUT.

got woken up by L's call today.
had one lecture in finance, as usual didn't get much of what the lecturer said.
tonights' plan:

probably FONT bar with the girls before heading to Taiwu.

:)

XIAO YE.

L called after work asking if i was hungry. he wanted to have xiao ye.

V "taiwu bu shi you xiao ye ma?"
L "wo ke yi bu chi a..."
V "bei ni lao ban zhi dao ni jiu can le la.."
L "bu hui la, er qie wo you ren pei wo chi a..."

instead he wanted to come to fallowfield so after work he came and picked me up. went to curry mile and ended up talking for 3 hours. sweet. he just left so now, bedtime!

MARTIN'S BDAY.
afterparty at TaiWu of course. L drove me home. and i havent been able to stop smiling since then.CAN'T STOP SMILING.


ONE WORD: AWESOMENESS.more on facebook.

by the way, today has been one of those shitty days you have from time to time, everything has just gone wrong, everything! lectures seems to never end and it has been snowing like i dont know what. but despite that, i've still been smiling all day :) happy happy mood!

RSS 2.0