PAUS.

bloggen läggs ner i några dagar. måste get back on track with my life.
så lägger bloggen, facebook och msn på hyllan ett tag. dags att fokusera på mig själv.
bara en tidsfråga om när jag kommer tillbaka, but i will. måste andas, tänka och planera inför framtiden.
så på återseende gott folk. vi hörs snart igen i'm sure.

Puss

Viclatest addiction :D


IS THERE HOPE?

igår var minsann en riktig kass dag. riktig usel.
oerhört nära en oundviklig mental breakdown. allt jag vill är att åka till Kina nu nu nu! det här tär på min energi och jag har verkligen ingen överflödig energi som jag kan/vill slösa på det här. att en så liten grej kan generate till något så stort trodde jag aldrig, did not expect that no. and it still doesn't seem to be over. jag vet inte. ta mig till kina nu!

ska lägga mig och se resten av mina big bang theory avsnitt. såg hela nio avsnitt igår and YES i did indeed understand the so called science jokes (most of them) som en viss person anmärkt på att jag kanske inte kommer att göra vilket leder till att jag inte kommer att gilla serien. tsk. i did and i am. it's friggin great ju. men sheldon alltså, hade jag tvingats leva med en sådan rumskamrat hade jag förmodligen begått självmord femton gånger inom en vecka (det är här han kommer in och säger: well, scientifically speaking it is not possible to commit suicide twice because of...och så babblar han equations tills jag frågar om jag måste visa upp min sarcasm sign varje gång jag är sarkastisk och han svarar, you have a sarcasm sign? ungefär här begår jag självmord igen, iaf en attempt)

och btw, what the hell hände med min visdomstand? it is nowhere to be seen/felt. false alarm i suppose which means i'm not old! (yay) but also, what has been bugging mitt tandkött därinne i käften? gargh. all these questions with no answers. POOP it all!ORKAR INTE.


NOSTALGITRIPP.

flera år tillbaka. det fick jag uppleva igår när plutt skickade final fantasy's nya speltrailer (var jättekär i Tidus förut och var skitsur att han var cartoon) detta gav uppstånd till att jag satt och klickade bland gamla youtubeklipp på bland annat BoA, shinhwa, dbsk och koda kumi som jag bland annat lyssnade på, baaaack in the days. på den tiden hade man ALL tid i världen så gjorde inte mycket mer under fritiden än att sitta och titta på diverse mv's och lärde mig alla texter utantill. det var tider det...

hursomhelst, fick mig en rejäl sovmorgon imorse och vaknade sedan av att min mage inte längre stod ut, gick upp och åt upp mina pasta med köttfärssås låda som jag tidigare förberett. ska börja leva ekonomiskt med matlådor igen, spara spara spara pengar lyder mitt nya motto.

idag är en sån där dålig dag, visserligen är jag glad att jag har lägenheten för mig själv och att jag fått en massa plugg gjort men ändå, allt annat är ganska plain och not fun at all. kanske för att morgonen inte riktigt var som den brukar vara, nej jag vet inte...ska sluta ordbajsa nu och gå göra något vettigt.

screw everything!


OCH SÅ VAR HELGEN HÄR...

vaknade imorse av att kissblåsan nästan svällde över, sprang på toa och passade på att borsta tänderna. när jag kommer ut dras mina ögon till den något för sköna sängen och jag marscherar rakt emot det, in under täcket och snoozar i två timmar.
sen var det dock dags att gå upp då föreläsning i marketing som jag faktiskt enjoy-ar. att vi hade en gästföreläsare som kickade ass gjorde ju det hela ännu bättre. efter två timmars marketing fortsatte vi till firms lektionen som var snäppet tråkigare. mellan lektionerna hann jag och O slänga i oss en varsin chicken fliedlice matlåda för ynka 3 pund. sweet. åkte sedan raka vägen hem då regnet öste ner och självklart hade jag inget paraply. (tycker man är så negativ om man går ut på morgonen med ett paraply i väskan, blir som att man väntar på att det ska börja regna, nej här är man optimistisk! alt. dum/lat)

hann prata lite med älskling innan hann sprang iväg på grabbmiddag, då passade jag på att hjälpa brorsan med hans läxor och alldeles strax ska jag ta itu med mina egna grejer. det som ska avklaras i helgen är:

translation läxan
plugga marketing
plugga cityscape (världens om inte universums tråkigaste kurs...)

oh well, bara att sätta igång då!


TILLBAKA TILL HÖGSTADIET.

puh. har suttit och hjälpt brorsan (du är skyldig mig en fet tjänst) med hans läxa de senaste två timmarna. inte kul. trodde jag skulle slippa nian så fort jag började på gymnasiet och sedan universitetet men icke sa nicke, tillbaks till ruta ett. rätt intressant faktiskt, handlar om kloning så har egentligen bara suttit och läst en massa om ämnet, riktigt intressant. speciellt när jag är tillsammans med en haha. anywho...

ska krypa till kojs nu för imorgon väntar en fullspäckad dag med lektioner och eventuellt lite CNY (lite sent i know) firande som anordnats av the language department. och på fredag får jag förhoppningsvis reda på vilket uni jag kommit in på. gargh! patience is a virtue i know men ordet virtue finns knappt i mitt ordförråd just nu.

satt och skype-ade lite med plutt innan samtidigt som vi planerade in hans nästa besök (yay) då jag efter påsken flyttar ut och bor ensam, var tänkt att jag skulle bo med L i två månader men nu blev det ändrade planer så nu är det fritt fram för älskling att komma och hälsa på. myspys.

nej folks, nu drar jag mig tillbaka.
eller förresten, måste berätta om en grej... igår hände det igen! har tidigare berättat om min dröm där jag drömde att jag boxade ner en liten kille och vaknade av att jag körde in en rak höger på min dataskärm, igår natt vaknade jag av att jag höll ett fast grepp om min kudde och slängde iväg den mot byrålådan och slog ner ramen (med bild på oss) som jag fick av älskling i 2 månaderspresent. how weirdo is that, vi hade inte ens bråkat innan haha. hädanefter ska mina byrålådor stå tomma! inga risker skall tas något mer.

okej NU. sova!

OH YEA BABY.

känner mig liiiite småproduktiv idag faktiskt. på några timmar har jag hunnit äta x antal måltider, sökt några jobb OCH haffat en cosmopolitan lägenhet som jag ska bo i under två månader när kontraktet för min nuvarande lägenhet tar slut dvs mitten av mars. dock åker jag hem en månad under påsk så flyttar inte in förrän 15e april, sweet! så, nu har jag boende och allt avklarat, what's left är mina kurser som jag MÅSTE klara innan jag flyttar till K-I-N-A ffs!

7.

idag "firar" jag och alskling att vi varit tillsammans i sju mander. han i sverige. jag i uk. halelujah. far val gora det basta utav situationen sa for nagra dagar sen tog jag mig sjalv i kragen och tankte hur jag skulle atgarda allt som plutten gjort for mig och bestamde mig for att skicka ett blombud (vada? tjejer kan val ocksa ge blommor?) till honom pa var dag. tre rosor med ett meddelande levererades till plutt pa hans jobb idag som sa att han blev glatt overraskad. score! det ar sadana sma saker som kan forgylla ens vardag, precis som alla godmorgon mail jag far av plutten varje morgon. det, om nagot ar en bra start pa dagen, screw kellogs cornflakes!

anywho, grattis till oss ♥fast vara brak kan jamforas med andra varldskriget sa ar jag anda glad att jag har min plutt.

konvo mellan mig och brorsan igar:

"vet du, imorgon har jag och ph varit tillsammans i sju manader"
"mm, och ni har brakat i sammanlagt tre manader..."
"..."

TEMPTATION PÅ HÖG NIVÅ.

nu när älskling åkt är det bara för mig att återgå till den ambitiösa studenten jag var innan och ta mig till varenda lektion. den planen började bra då jag åkte till universitetet för min enda lektion innan jag träffade på några klasskamrater som återigen bekräftade att ryktet stämmer. mailet från min lärare igår antydde dock inte på något sådant alls utan mer att ingen fått reda på det än och att resultaten kommer ut på fredag. attans då vad allt ska hållas hemligt. oh well...

åkte sedan hem och fixade lite lunch samtidigt som jag fick lite sällskap av plutt över nätet. i ungefär en timma satt vi och skickade olika "kid and marshmallows test" - videon till varandra. så grymt kul och så jädrans gulligt! ni får en här, finns intresse får ni väl fortsätta youtuba på egen hand.okej, ni får två...
ska nog ta och testa det här på mina småkusiner nästa gång jag åker hem, höhö. de kommer nog spräcka gullighetsskalan med marginal. på något sätt förstår jag ändå dessa små krabater, kan föreställa mig om någon lägger fram en stek framför mig och säger liknande, slutar säkert med att jag sitter och slickar på den tills jag får min andra.

which reminds me, dags för middag!

ONT I KÄFTEN.

i veckan slet jag ut en bit skinn ur min käft för den satt lös (?) nu verkar det visa sig vara min visdomstand som bestämt sig för att titta fram. det värker i vänstra halvan av käften och jag hoppas innerligt att den växer som den ska (mina tänder har aldrig vuxit som de ska utan tenderar att växa lite som de behagar) så jag slipper dra ut fyra tänder till då jag redan är fyra tänder fattigare i samband med min tandställning jag hade för några år sen.

oh well, nu ska jag laga middag.

TRE PRODUKTIVA TIMMAR.

tre timmar tillbringades på biblioteket idag för att arbeta på ett grupparbete, bestod mestadels av en massa chit chat.
till slut lyckades vi få ett och ett annat gjort i alla fall och då hade min mage redan börjat tugga på mina inre organ. skyndade mig hem och lagade middag med Lauren innan jag kröp till kojs för att prata med älskling. har nog inte riktigt fattat att vi inte kommer att ses på fem hela veckor. den dagen jag verkligen lyckas inse det bryter väl helvetet loss. fem veckor! oh my buddha.

imorgon blir det en dag med en massa plugg, en massa att ta igen då jag skippade lektionerna under veckan för att få mer tid över till plutt but now, back to reality.

på måndag får jag reda på om jag kommit in på universitetet i Kina eller inte, mitt förstahandsval eller inte. på måndag kan jag och älskling äntligen börja planera det kommande året. en massa att planera, förbereda, fixa, och självklart, en massa att se fram emot!

nu ska jag se resten av daybreakers då jag lyckades somna i salongen sist.
nitey.

RYKTEN.

folk är helt hysteriska på universitetet. rykten har börjat gå..
rykten om vem som har kommit in på vilket universitet i Kina, just nu lutar ryktena jag hört om mig åt det positiva. MÅSTE ta reda på om ryktena stämmer ASAP! skiter på mig av excitement just nu, alla verkar ha hört "det" ryktet, alla förutom MIG?! hurfasen kan det ha undgått mig...

återkommer med goda alt. dåliga nyheter inom kort.

HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!

NYÅRSLÖFTE HUH.

vic - gaaargh! vi skulle ses 15 inte 14, så nu är jag en timma tidig...
max - OMG! FRAMSTEG!
vic - käften...

RUSSELL'S NEW FRIEND.

Russell gosar med Laurens bebbe, how sweet isnt that.


11 JUNI 2010.

vill se sooo badly! är helt tokkär i Jaden Smith, sjuttiotretusen gånger charmigare än farsan sin.


LATEST ADDICTION.

pure awesomeness.


ATT PLANERA I FÖRVÄG.

max - jag messade ph nyss...
vic - okej, vad skrev du?
max - frågade om jag kan hämta tröjorna imorn.
vic - aha okej, men du kunde väl åtminstonde sagt "välkommen hem"?
max - asso... jag tänkte spara lite ord till imorn, vet inte vad jag ska säga annars...
vic - HAHAHAHAHAHAHA!


klockrent. vilken moron :P

SNYFT.

nu har älsklingen åkt.
haft en underbar vecka med älskling med en massa quality time. längtar redan tills nästa gång vi får så mycket tid (läs: tillsammans 24/7) tillsammans igen vilket lär bli först efter sommaren.
åkte i alla fall till flygplatsen med plutt, på grund av trafiken kom vi fram 15 minuter efter att incheckningen stängde, panik? oh yes. vi sprang så snabbt att vi skulle kunna slå vem som helst i midnattsloppet, dock kom min dåliga kondition ikapp mig ganska snabbt. hursomhelst så var det lite tur i oturen att planet var försenat! säger ju det! det fixar sig alltid! that's my motto. höhöhö.

vinkade i alla fall av älskling innan vi skildes åt, snyft. vi går åt olika håll innan jag hör snabba fotsteg och innan jag vet ordet av det har jag älsklingens armar runtom mig. han viskar i mitt öra innan han springer iväg igen mot sin gate. HUUUUR KAN MAN INTE SAKNA HONOM EFTER DET?! gargh. bajskorv! bussresan hem var inte kul, hann prata en stund med plutt på telefon innan han skulle boarda och nu väntar jag på att hans "jag är framme älskling"-sms.

kände mig liiiite taskig igår kväll när jag lovat att se ett par filmer med älskling men somnade i hans famn efter en halv, gottgjorde med frukost i sängen imorse samtidigt som vi såg på "planet 51" riktigt bra! se den folks!

andra filmer vi sett på bio i veckan är:

valentine's day - se den! mysig film med hollywood veteraner som alba och julia roberts etc.
the wolfman - don't bother. handling? googla själv.
ninja assasin - somnade...
percy jacksson and the lightening thief - relativt bra, liten blandning av harry potter, narnia, twiligt osv. aja, kul att se om ni har lite tid över.
daybreaker - skitbra! (egentligen somnade jag här med men det jag hann se var bra...)
WAY TO GO SMARTASS.

ph - ....oh...oooh...OOOH! det är en sån ju!
vic - vadå?
ph - trosor som går jättelångt upp, nästan till halsen.
vic - va?
ph - du vet en sån som gamla tanter använder för att hålla in fläsket för de är för tjocka?
vic - ....en body okej...BODY! jeez.
VALENTINE'S DAY.

lite sent im aware of that yes, men har knappt haft tid att lägga tassarna på datorn då plutt är här. anywho, tänkte dela med mig lite av vår första valentine's tillsammans.
började med att jag gav plutt hans present lite efter midnatt då jag knappt kunde hålla mig, MITT STORA PROJEKT! stickade halsdukar till oss som tog mig fleeera timmar att göra men oh so worth it. sen fick han även en påse tapioka haha (bubble tea kulor) som han är helt galen i och till slut en liten love bean med ett meddelande på (kärleksbönan som växte på vår planta choc choc föll av efter ett tag så nu har han en böna som han kan ha forever höhö) jag fick min present redan i fredags då han kom, en mini dator som kommer vara perfa till skolan och när jag flyger runt så mycket. me loooove!

vi hade bokat bort på chaoparay, en av manchesters bästa restauranger där vi hade det mysigt till en 839473 rätters middag. sen var tanken att vi skulle fortsätta till skybar uppe på hilton men då vi inte bokat bort så var det fullsatt, vi går istället och köper med oss lite snacks och dricka som vi (läs: jag) tänkte förtära hemma...

nu tar älskling tag i min hand och går åt motsatta hållet. wtf? vi går och går och till slut går vi in i en byggnad, Radisson edwardian hotel (han lurade in mig) och vilade oss på världens skönaste soffa innan det visar sig att älskling sen en bra tid tillbaka redan bokat in oss på det femstjärniga hotellet för en natt. busunge som hade hållit allt hemligt (första gången han lyckas) det jobbiga med oss är ju att vi alltid kommer på varandras överraskningar innan vi hinner complete it men denna gång, i'm speechless.

allt som allt så hade jag en underbar valentine's med älskling, vår första men absolut inte sista!älskling läser mitt hemgjorda valentine's kort...hans del av halsduken.matchande par-halsdukar :)menyn på chaophraya.en av presenterna jag fick av älskling ♥

what can i say, den 14e februari i år var högst lyckat! thanks to plutt.

♥'s DAY.


PLUTT.

plutten är äntligen här! får se hur mycket uppdatering jag hinner med då vi försöker ta vara på all tid vi har tillsammans. igår åkte jag iaf till flygplatsen och hämtade plutt innan vi åkte hem. plutt anlände med vääärldens största väska efter att ha fått ta emot en massa kommentarer på jobbet haha. självklart trodde ingen på att hälften av sakerna var mina grejer. höhö. hursomhelst, plutt tog med sig allt möjligt :)vi åkte hem och lagade carbonara innan det blev lite fredagsmys.

idag vaknade vi tidigt för att gå spela badminton, förlorade en halvtimmas massage. fan. efter en timma kom massimo, hans kusin och lyn och joinade oss. skoj. sen blev det taiwu där vi gamade i oss allt möjligt.

precis kommit hem från en promenad med plutten, ska strax fixa iordning oss innan vi beger oss ut igen. blir med störst sannolikhet bio och mys. och imorgon, alla hjärtans dag! wieee, cant wait. så jädrans dålig på att hålla mig, kommer säkert sluta med att jag ger pluttens hans present redan ikväll, gargh. which reminds me, fulingen som vände uppochner på mitt rum igår det första han gör i hopp om att hitta mitt hemliga projekt. knowing him så har jag gömt sakerna i lyns rum, höhö.

nej, nu ropar plutt.plus en maaassa av mina kläder OCH en ny HP mini! :D:D:D (<-- fjortisvarning men sååå glad är jag faktiskt i nuläget)

HELGEN VI LANGE VANTAT PA.

har haft fullt upp de senaste dagarna, och som gradde pa moset ar ju som ni vet min dator kaputt sa darav den nastintill oexisterande uppdateringen.
ar pa universitetet nu, har fortfarande inte skippat en enda lektion, CREDS TO ME THX! sen har jag inte heller varit, damn... jag skrammer mig sjalv ibland. who wouldve guessed huh.

anywho, igar kopte jag fler "delar" till mitt projekt, holl pa med den i tva timmar och tadaa, den "gick sonder" sa da var det bara att borja om pa nytt. har en heeeel del att gora ikvall trots att valentines ar om nagra dagar for imorgon kommer plutt!

ska strax springa ivag pa ett mote med min grupp om grupparbetet vi har pa g. sedan vantar nastan tre timmars lektioner innan jag slutar for dagen och kan aka hem och forbereda infor pluttens ankomst imorgon.

far se nar jag hinner uppdatera nasta gang, har en FULLSPACKAD helg framfor mig och kan knappt barga mig!
om vi inte hors igen sa, HAPPY VALENTINE'S DAY (i forskott) pa er alla goa dar ute!


RIP.

nu ska ni fa hora pa nagot riktigt kul.
det var en gang, en dum javel som tappar sin dator i golvet, vad hon inte visste var att datorn tydligen var en kanslig liten krabat och darfor bestamde sig for att sluta fungera. sa ja, long story made short.
nu har jag ingen dator for den valde att ga i pension i fortid. crapcrapcrap! nu vantar jag pa att alskling ska komma och radda mig pa fredag. jag tror pa mirakel. jag tror pa att det gar att ateruppliva mackaparen. JAG TROR DET JA!

FAN.

har "forsoker" alskling overtala mig att slanga den.

- men! den ar i bra skick ju! vill inte slanga den...
- mmm..forutom att en bit av locket akt av, det ar fullt med virus i den och forutom att det ar matrester overallt...
- hurru! jag har till och med plastet kvar pa locket! sa bra i skick ar den!
- det har du val inte... titta pa hogra hornet...
- meeh, den biten bara...plastet lossnade dar sa jag klippte bort den MEN har fortfarande ca 80% av plastet kvar...
- .....
- sa det sa...

200.

200 dagar sen han och jag blev vi ♥

om fyra dagar far jag se min plutt igen!


SOFIA VASSILIEVA.

för att få bort tankarna så såg jag två filmer idag, den första "couple's retreat" var väl sisådär. hollywood lovey dovey, marriage probs och sedan happy ending film. det jag vill läggamer vikt på är den andra filmen "a sister's keeper" med cameron diaz. riktig bra film. very touchy. vet inte hur många näsdukar jag bölat ner. en extra stor eloge till fröken Sofia Vassilieva som spelar en liten flicka med leukemi. hon lever så grymt bra in i rollen att jag blev helt såld på den tjejen. creds! för att inte nämna att hon rakade skallen och ögonbrynen för denna roll, precis i den åldern då man börja bry sig om sitt utseende. modigt.

för att berätta lite kort om filmen utan att avslöja för mycket så handlar det om en mors kamp att rädda sin dotters liv genom att föda ännu en dotter som ska agera donator i alla möjliga saker, tills hon en dag vägrar donera sin njure som Kate (dottern som lider av leukemi) väntat så länge på...

riktig bra film, se den!

SCREW IT.

idag är en sån där dag man bara vill hoppa över, en dag man helst av allt bara sover igenom och sedan vaknar upp när dagen är förbi. idag är humöret inte på topp med andra ord. (ja, im facing THAT period på månaden men ändå...) idag vet jag inte alls vad jag vill längre, allt är bara indescribably bad. yet, no one to talk to. NO ONE.

screw everything.

except, carries birthday of course! woho! ♥

LITEN BLIR STOR!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SWEETIE!
(shit vad svårt det var att hitta bilder på dig och mig haha) anyways, hoppas du får det supertrevligt ikväll! önskar dig allt gott! pussar och kramar från england! ♥
  


JAG FÖRSTOD HONOM IAF.

"I need to improve my swedish wordsroom..." säger min brorsa till mig.

jag säger ingenting. jag skäms.

några minuter senare en halvtimme senare:

MAX säger (22:13):
Hallå???
......
nu vet jag varför du inte skiver mer
bobo har loggat in
Tööönt!

 

 


BADMINTON.

efter en rejäl sovmorgon tog jag mig till universitetet för två timmars lektion i marknadsföring och en timmes firms and management lektion. det sistnämnda kan tänkas vara väldigt straightforward men fattar fortfarande ca 0.4 av vad läraren säger. marketing däremot, FUN!

efter lektionerna var det snabbt till Sugden sports centre för att spela badminton med Lyn. damn vad vi sprang. två manna badminton är inget att leka med. träningsvärken från i onsdags har inte ens hunnit lägga sig och nu ännu en omgång. sist vi spelade anmärkte Patrick på att jag "posade" igenom hela spelet which obviously is not true! Lyn tyckte att det såg ut som om jag dansade. oh well, körde sönder henne iaf. höhö. vi haltade hela vägen hem. my buuuuum! skönt att få igång kroppen nu i alla fall. då vi fick vänta en kvart på vår bana lyckades jag prata till mig en "free session" woooho! så nästa vecka när plutt kommer ska han få stryk i badminton, oh yea.

skönt med helg. blir en lugn helg med en massa plugg och jobb-sökande.
ska för övrigt sätta igång med en ny serie tänkte jag, förslag NÅGON? somebody save my weekend!

här nedan, två bilder från Lisas bday dinner på Las Iguanas.
DAGS ATT DRA MIG TILLBAKA.

KLAR med projektet (12 timmar sammanlagt, på måndag påbörjas nästa)
KLAR med Absolute boyfriend (touchy, very touchy)
nu ska jag sova.

[7 dagar kvar]

AT UNI.

att fordriva tiden ar inte alltid sa enkelt som det later.
just nu sitter jag och sneglar pa klockan var sjunde sekund ungefar. har haft en morgonlektion och vantar nu pa att eftermiddagens lektioner ska sattas igang. springer nog pa nagra arenden sen nar jag far alldeles for manga myror i rumpan och inte langre kan sitta still.

nej, nu ska jag leta jobb.

3 FEBRUARI 2010.

väcktes 05.30 av plutt imorse som ville ha sällskap när han åt frukost, borstade tänderna och gick till jobbet. 05.30! gargh. ibland undrar jag om jag inte heter superwoman i mellannamn. hursomhelst, slumrade till ett flertal gånger. en av gångerna var riktigt sick, det var när vi skulle övergå från telefonen till datorn för han kommit till jobbet, detta tog väl ynka fem minuter men jag hann somna. riktigt djupt! jag börjar drömma...

även i drömmen chattar jag med plutt på msn:

plutt - jag är så sur! blev retad idag tydligen... (so random i know)

precis när jag ska slänga ur mig något i stil med "aaw" tillsammans med lite tröst och moral support stänger en liten ungjävel av routern och mina meddelanden skickas inte iväg. jag rådampar och säger till ungen varav han knuffar till mig. i samma veva boxar (ja, boxar) jag till honom...

och vaknar upp när jag inser att jag precis boxat till min dataskärm. wtf? aldrig hänt tidigare. det var riktigt sick det där. kände mig inte lite dum där. tänk om jag drömde att jag gjorde något mer avancerat? damn, poor computer...

anyways, har under de senaste 6 timmarna har jag suttit och "arbetat" på mitt stora projekt. (inget skolprojekt nej) om jag är lika flitig imorgon så lär jag nog hinna klart med den imorgon kväll men som tidigare nämnt så dröjer det litet litet tag innan det projektet avslöjas här. men jag är jäkligt stolt, det är jag. höhöhö.

då jag inte hade några lektioner idag spelade jag badminton med några kompisar från universitetet. riktigt kul trots att jag gick därifrån med skavsår på handen. mötte upp L och tillsammans gick vi och handlade saker till mitt projekt innan vi gick hem tillsammans.

morgondagen är en riktig pina, slutar 18.00, åtminstonde har jag sovmorgon så det är ju ett plus.
nä, nu blir det några avsnitt av "absolute boyfriend" innan jag går på date med mr blund.


PROJECT X.

har startat mitt stora projekt. vi kallar den project X.
det rullar framåt och jag är oerhört stolt över mig själv.
vem kunde ana?
vad det är, det får ni veta om ca 2 veckor.
nu ska jag fortsätta.

JAG ÅT EN ÄRTA.

snarare flera styckna.
gårdagens middag var som tidigare nämnt, paella som är kända för att innehålla precis allt. musslor, räkor, kyckling, chilikorv osv osv osv och friggin ärtor!
ljuset inne på restaurangen var väldigt dämpat för att få till den där cozy cozy känslan, vilket gjorde att jag knappt såg vad jag stoppade i mig. en ärta. två. tre. till slut orkade jag inte bry mig. jag glufsade i mig allt och lämnade kvar en tallrik som såg ut som om jag slickat den. så hungrig var jag. men det där med ärtor alltså, inte min grej.

Scarlett hade snäppet jobbigare problem:

"vill du ha min bläckfisk...?"
"sure, varför?"
"nä, jag äter inget med huvud..."
"...det där är inget huvud..."
"vart är huvudet då?"
"....he he...du åt precis upp den"
".........."


ungefär där fick hon panik, då klämde jag ut mig ett "jag skojade bara laaaa" och hon lugnade genast ner sig. lol.

äh, det man inte vet skadar inte. det man vet och helst inte vill veta, det förtränger man, klart.

tog ingen bild på min svarta klänning med svarta spetsdetaljer så det här får duga.


DET DÄR MED ATT GE ORDER.

seriöst. whats up med människor som säger åt mig att diska? jag diskar när jag ätit klart, låtit maten smälta och vaknat upp ur min matkoma. säg inte åt mig att diska! säg inte åt mig att göra något för den delen. fråga snällt eller be mig men ge mig inte order! ok, just had to get that out of me.

efter skolan gick jag och L till stan för att handla lite grejer, vi kom till vääääärldens (med risk för överdrift) största chinese supermarket. till och med byggnaden var "tempel-formad" sweet. gick runt flera timmar, bokstavligen allt fanns där. kärt återbesök inom kort utan tvekan.

imorgon blir det badminton med några klasskompisar, which reminds me. för snart två veckor utmanade jag och plutt, robban och poesi i badminton (got asskicked so badly haha) men det slutade med att mitt pekfinger domnade bort och tappade känsel, bara toppen av pekfingret. the problem är, än idag är den bortdomnad. what to do what to do?! skitjobbigt att inte kunna känna den vad jag än gör. a lil afraid att jag kommer tappa känseln i nästa finger imorn, det innebär ju att jag bara kan spela tre gånger till innan min höger hand är officiellt handikappad. 

hur gulligt är inte detta? Russell med sin daddy.
10 dagar kvar innan dessa två korvar kommer och hälsar på! ♥‏


UNIVERSITETET.

hade problem med att logga in igar sa uppdatering uteblev.
hursomhelst sa var det en hogst trevlig middag pa Las Iguanas, Paella for min del. efter tva timmars vantan hade jag hunnit bli tokhungrig och valde darmed att kora pa ett sakert kort istallet for ehm...chimnichinga, ungabunga ratterna som jag sakert skulle vagat mig pa i vanliga fall. trevligt sallskap och mysig atmosfar, lyckad kvall med andra ord. kom inte hem forran elva tiden och da var det raskt i sang.

tog mig till lektionen i tid imorse (seriost, det har med att komma i tid...its easy ju!) Chinese Business i tva langa timmar. kommer in och mots av SHEs "Zhong guo hua" spelandes i bakgrunden. are you friggin kidding me? anywho... vantar pa att min lunchdate ska sluta lektionen sa jag kan fa i mig lite mat innan min "translation" lektion vid tva. gargh, en timma kvar tills hon slutar, ska nog googla lite...

"how to cope with a hungry stomach without killing someone"

FORSTA SKOLDAGEN.

terminens forsta lektion ar avklarad. translation.
halvvags in pa lektionen gor min mage ifran sig laten som skulle kunna fa vilken dod man som helst att vakna ur graven. feel my pain?
overlevde och sitter nu pa biblioteket och avnjuter en macka och latte (med 4239 pasar socker). daaayuum! efter flera manader har de nu byggt klart bibblan and i must say it's friggin hot. de har sanna dar stora myskuddar placerade lite har och dar som man kan halvligga pa och lasa. ska nog passa pa att grava ner mig i sen sadan innan de hinner bli helt ackliga och fulla med bakterier och pruttmolekyler fran andra studenter. urk.

inga fler lektioner idag sa ska bege mig till stan och handla lite mat sa jag slipper leva pa brod och smor. ikvall blir det fodelsedagsmiddag pa "Las Iguanas". time to get social!

buh-bye for now.


BEAUTY AND THE BEAST.

what a day.
"snackat" med plutt i tolv timmar. skiftade från mail till msn till skype till webcam. kan gott säga att vi tagit igen för alla de dagar vi inte "snackat" pga att jag suttit isolerad med mina böcker. anywho, tolv dagar kvar!

läste detta imorse. "är Robert Pattinson nya Jude Law?" lyder rubriken... snackar vi om årets skämt eller? skulle mr i-think-i'm-so-hot-but-in-fact-i-look-like-ive-just-eaten-poo vara nästa Jude law? please, han ser ut som om han vore drogad, ögonen skelar och när han drar ner hakan för att få in den där "oh-i'm-so-sexy-grrr" blicken så känner jag av gårdagens middag. oh dear oh dear. seriöst, take a good look på nedanstående bilder, analysera först jude laws varenda vinkel som är equivalent to pure perfection och sedan (sorry to force you) tar du en titt på Pattan. det räcker med två vinklar. återgå sedan snabbt till den första bilden. vill inte att minnena av detta inlägg ska vara negativa.


question. Pattan eller Jude? försökte hitta en bra bild på pattan, åtminstonde någon där han var kammad. fanns inga. snacka om att ha bad hairday everyday. diadem it is then.

ps. i tend to exaggerate in order to get my point across så tro inte att jag tycker att pattan är ful som stryk (nästan) utan det jag försöker säga är att den som ens hade mage att ställa någon sån fråga måste ju ha varit förstoppad i flera dagar.

tack för mig. nu ska jag sova.

 


RSS 2.0