DRESS ME UP!

en födelsedagsfest och eventuellt ambassadeur i helgen, detta bidrar till en huvudvärk för vad i helskotta ska jag ha på mig? platta håret? locka håret? låta det vara? (samma effekt som att platta håret) och vilka skor. gargh. varför kan man inte vara 18 igen, på den tiden var det KUL att ständigt gå på jakt efter klänningar, accessoarer, skor, matchande väskor etc. nuförtiden orkar man inte längre släpa runt på fläsket. nuförtiden trivs man bäst i pluttens oversize t-shirt, inlindat i en varm filt i pluttens famn framför en bra film. which reminds me, har inte visat er våra nya, uberawesome pyjamas. får dock bli en annan dag då bilderna finns i älsklingens mobil.

om sex timmar ska vi bege oss mot patricia, mamma, helt ovetandes om att fyra av hennes bästa vänner kommer att vänta där och överraska henne på hennes stora dag. nu får inget gå fel. ska ringa alla och dubbelkolla så alla vet både plats och tid. sen är det bara att invänta mammas stora leende ikväll.

nu ska jag äta chokladpannacottan som plutt köpte igår. nom nom nom.

GYM.

plutt kom efter jobbet med en massa bakelser till mamma, bland annat hennes favorit: napoleon. blir en större tårta imorgon så idag var det bara en lite uppvärmning. vi gick iaf över till Worldclass och körde ett gympass, som väntat blev jag trött efter några moves. men all in all, skoj. kanske ska börja träna trots allt (nu blir älskling glad)

sen åt vi pappas middag och kom hem för inte så länge sen. nu blir det filmmys med mamma igen, imorgon har vi en viktig dag att se fram emot!

godnatt folks!

WORLDCLASS GYM.

däckade mitt i filmen igår med mamma, för jag var trött. inte för att den var för läskig och jag inte vågade se resten...
åkte till restaurangen imorse med föräldrarna och sitter nu här och äter min fjärde måltid. yea, it feels good to be back! om några timmar kommer brorsan hit och sen även älskling, tillsammans ska vi...håll i er nu, hit the gym! killarna ska tävla i något tydligen, jag... kommer förmodligen lokalisera gymmets tv och bänka mig där med choklad lite frukt. gargh, kan verkligen inte picture myself in a gym. förutom bakom disken som receptionist men inte som personen som plågar sig själv med svettet rinnandes. nej, i'll give it a shot. juuuust because i'm cool like that.

nej, nu ska jag chitchatta med mamma!

HOME SWEET HOME.

it's good to be back.
har hunnit mysa en massa med älsklingen sen jag kom tillbaka och mer ska det bli.
dock hände något mindre positivt idag när jag skulle åka till restaurangen, jag glömde mina vantar på bussen! gargh! mina älskade vantar som jag fick som en av 4584323 presenter av plutt på min födelsedag förra året. ska slänga iväg ett samtal till sl imorgon och förhoppningsvis får jag tillbaka inte bara en utan båda vantarna.

mamma fyller år på onsdag och har under dagen smidit en hel del planer, om allting går som det ska så ska hon få den mest perfekta överraskningsmiddagen på patricia med sina närmaste vänner. because she's worth it.

väntar nu ivrigt på att plutt ska ringa och säga godnatt...den segiskorven.

blir en fullspäckad vecka med både plugg och jobb, men har en massa att se fram emot till helgen då det blir både badminton, födelsedagsfirandet och eventuellt ambassadeur?

nu blir det film med mamma!


JAG LEVER!

från och med imorgon blir det bättre uppdatering, har haft fullt upp dessa dagar helt enkelt.
sorry bout that folks men kan rekommendera filmen "Hachiko" som handlar om en hund och hans lojalitet gentemot hans "ägare" som han väntar på varje dag vid tågstationen som en dag inte dyker upp... denna film är baserad på en verklig händelse som ägde rum i Japan där hunden gick till tågstationen och väntade på sin matte i nio år efter mattens död. Touching, very touching movie. se den!

hörs mer imorgon!

DAGENS.


idag åker min svarta kjol från topshop på igen tillsammans med ett annat linne och en massa accessoarer. enkelt och stilrent. slänger upp en bild innan utgång om jag hinner. Btw, syns det att jag plattat håret? (snälla säg jaaaaa) kände mig uberdum häromdagen när jag stått och plattat i en timma för det var så kul att leka med plattången och insåg sen att det var exakt så som mitt hår brukar vara, spikrakt. so yea, försöker trösta mig själv nu att det faktiskt var liiiiite skillnad. höhö.

OUR DAY.

återigen firar vi vår dag på olika håll. blev lite firande redan igår vid tolvslaget då älskling fick öppna sitt paket med le pyjamas som jag designat. very sweet. idag var en sån där jobbig dag då saknaden hunnit ikapp oss, till den grad att plutt satt och kollade biljetter och kom med idén att jag kanske ska åka hem redan imorgon. lol. very tempting I must say men har ju redan en biljett så kändes onödigt. anywho, snart åker jag hem! då blir det raka vägen in i älsklingens famn! snart snart snart!

ikväll ska även en annan filur firas, nämligen Rachel. så ska strax göra mig iordning och åka hela vägen till fallowfield (why oh why) för lite tisdagsröj.

vet du att du smygläser plutt, SAKNAR DIG! ♥

GODMORGON!

egentligen vaknade jag upp för flera timmar sen (läs: två) för att börja packningen. flyttar nämligen in hos Lauren imorgon och blir sambo med henne i ca en vecka innan jag åker hem för påsklov.
snart ska de ha en visning här men tänkte bara bjussa på några bilder från igår. enjööööy.











































NU BLIR DET UTGÅNG!

inte röjt på ett jädrans bra tag nu är det time to hit the dancefloor!

gammal FR fest

GARDAGENS INLAGG SOM ALDRIG BLEV PUBLICERAT.

hur mycket tur i oturen kan man ha egentligen?! efter presentationen imorse drog några av oss på lunch, där tyckte de synd om mig som både fått ta hand om grupparbetet OCH min egna uppsats vilket resulterat i att jag inte fick i mig någon sömn så de bestämde sig för att komma och give me a hand.

hursomhelst, jag skrev och de edit-ade det och 16.45 springer jag till alexander building för att skriva ut skiten. självklart ska skrivaren krångla, mitt account ska run out of credit och pappret ska ta slut. klockan hinner bli 16.55 och jag inser att det är kört. penalised for sure! (de drar av en viss procentdel om man lämnar in minuter för sent) 16.57, fortfarande ingenting. 58, jag ber till högre makter och titta där, skrivaren funkar och skriver ut min uppsats. jag greppar tag i alla mina grejer, springer för mitt liv till receptionen, öppnar dörren, går in, tittar på klockan: 16.59.
hell yea baby! receptionstjejen var precis på väg att stänga ner datorn och ber mig skynda mig, jag dör när jag inser sicken tur jag haft. min uppsats! inne! äntligen!

sen åkte jag och mötte och Lauren, blev middag och film hos henne. jag däckade mitt i allting och var inte någon vidare trevlig middagssällskap och ligger nu i mina efterlängtade säng.
inatt ska jag fan drömma like ive never dreamt before! i friggin deserve that.

men först, godnattmail till plutt som jag saknar mer än allt annat.

ONE DOWN, ONE TO GO.

jag är literally dead. gårdagens allnighter var inte att leka med, flera gånger var jag nära att bryta ihop. världens creds till älskling som satt uppe och hjälpte mig och gav mig sällskap heeeeeela natten innan han åkte till jobbet imorse och jag till uni. blir nog inte mycket skype-ande ikväll då planen är att däcka sekunden vi kommer hem.

presentationen imorse OCH 3000 ordsuppsatsen med gruppen är avklarade och nu återstår knappt fem timmar innan min uppsats ska in. sen ska jag sova i två dagar. no kidding. om fem timmar kan jag andas ut och börja se fram emot hemresan om lite mer än en vecka.

jag vill sooooooova!!!

KILL ME.

haft helt fullt upp. igår blev det en hel pluggdag, attend-ade alla mina lektioner trots att jag bara fått i mig ynka sex timmars sömn. träffade gruppen igår för vårt projektarbete och även idag. sen var jag fast på biblioteket till nio tiden innan jag äntligen beslöt mig för att åka hem och börja skriva min uppsats som ska in, håll i er: imorgon. blir nog inte många timmars sömn inatt. problemet med mig har jag märkt är att jag ordbajsar way too much. som igår, vi hade alla tilldelats en task, att skriva ca 400 ord på vår del av the retail mix. tror ni inte att jag får panik sådär klockan tre mitt i natten (då jag började med skitet) och slutar med att jag sitter där med 800 ord. epic fail. det värsta jag vet är att cutta en uppsats. så lämnade jobbet till grabbarna som för övrigt saved my life då jag var helt borta idag under the meeting.

nu har jag 2000 ord att skriva inför imorgon och en presentation att förbereda inför. man, I just love my life!
har redan planerat hur jag ska fira imorgon efter att allt är inlämnat. det blir raka vägen hem och sova i två dagar.

now, back to work.

just det, came across this häromdagen:


gee, hon är ju femton kazillion gånger snyggare som långhårig brunett. nästan så att man inte känner igen henne. sweet.

TUMMEN UPP.

vilken härlig dag!
tog mig till universitetet imorse för en lektion i translation och bänkade mig sedan in the language centre och såg klart på två filmer till min cityscape kurs (police story 1 och centre stage) förstnämnda var kul att se på, jackie chan ju, men den andra fick mig att både somna och bli überhungrig. hade flera timmar att döda innan jag mötte några klasskamrater för middag på Red Chilli in chinatown. god middag (mapo tofu, shui zhu niu rou, steamed seabass, morning glory, dumplings etc) trevligt sällskap, går inte att bli bättre. sen lyckades vi haffa the manager (vi håller på med ett projekt) och chit chattade lite med honom innan vi bestämde oss för att denna härliga kväll inte bara kunde sluta sådär.

nästa aktivitet var bio. alla var helt hypade på "shutter island" så vi skyndade oss till AMC för visningen klockan 22. filmen var riktigt jävla epic alltså! ni som inte sett den, SE DEN! inte bara för att det är leonardo dicaprio men för att filmen faktiskt är jävligt mäktig.

kom precis hem, back to reality. fan, jag som i några timmar lyckats förtränga det faktum att jag har a shitload of things att göra. ska nog lägga mig nu fortsätta med the torture imorgon.

sweet dreams folks.




VISSTE ATT JAG KÄNDE IGEN HENNE!

gargh. finally got it confirmed. (har inte orkar googla efter det innan)
två gånger har jag sett avatar och hela tiden har jag trott (för att någon sa det till mig) att neytiri och alla andra var helt och hållet dataanimerade, alltså utan någon skådis som grundinspiration (does it make sense?) men nu har vi det! hon till och med tränade på diverse marital arts moves och på att rida i ett halvår för rollen som Neytiri.


Zoe Saldana, medverkat i filmer som the terminal och star trek etc.

en riktig skönhet enligt min mening, såååå jäppla söt!

ÄR DET ENS MÄNSKLIGT?

eller lagligt för den delen att ha två uppsatsinlämningar på 2000 ord respektive 3000 ord och en presentation på samma dag? gargh. torsdag is the deadline. efter det kan jag äntligen andas ut och återgå till ett normalt liv där jag hinner andas. läste tidigare om massakerhotet mot KTH, gee... händer sånt i sverige också? funderade lite på vad jag skulle gjort om jag hade tenta där imorgon, gå och riskera livet eller inte gå och riskera betyget. hrm. not a very difficult choice om man lägger upp det så is it? men svårt att säga nu, jag skulle förmodligen velat ta den chansen och gått (bara för att inte behöva göra tentan senare) men förmodligen blivit stoppad av pappa som nääästan förbjöd mig att åka på klassresan till spanien i 9an efter att några terrorister sprängt sönder tunnelbanan i madrid. men men, man kan ju inte direkt säga att man inte blev varnad oooom något nu händer och om hotet nu ska vara riktigt. oh well, hoppas innerligt att allt är ett jävla stort skämt men till alla mina KTH-vänner därute, safety first please!

diskuterade lite med plutt som inte ens visste om hotet, ibland undrar jag lite om det är han eller jag som är utomlands, i mean...han visste inte ens att Anna vann melodifestivalen! och här har jag suttit och streamat igenom hela programmet (delar av det iaf) ja, jag vet, jag är väldigt homesick av mig.

jag vill hem nu nu nu!

ST PADDY'S DAY.

idag var folket ute och firade st Patrick's day (som egentligen äger rum den 17e mars) så möttes av en massa ståhej när jag var på väg till universitetet. gatan var i princip avstängd för alla dessa flak, gatumusikanter och parader etc som marscherade igenom stan. det är i alla fall (för er som inte vet) irlands nationaldag och är till minne av St Patrick som var landets skyddshelgon. anywho, gjorde lite research ang. denna högtid och no wonder att kvinnan framför mig i bussen imorse var klädd i grönt från topp till tå! man får nämligen nypa en person som inte har något grönt på sig på denna dag. how random is that? men seriöst, orka överdriva med topp till tå? hon hade grönt nagellack? eeer...

anlände i alla fall bibblan ca 20 minuter sen på grund av detta ståhej och hade möte med gruppen och köpte sedan med mig en donken meny på vägen hem (plus två äppelpajer) come to mama!

nu blir det plugg. cause i'm nerdy like that.




NERDYDAY.

Gårdagen blev riktigt produktiv. blev klar med translation läxan, läste ett flertal artiklar till chinese business-en OCH skrev några ynka meningar på mitt midterm paper á la cityscape. BUT, insåg sedan att jag ville skriva om något annat så time wasted. yea. jag måste försöka bota beslutsångesten som jag alltid lyckas lida av. i alla sammanhang.

anywho, la mig vid midnatt och vaknade upp elva imorse (?) hela elva timmars sömn, sweet. är utvilad och håller på att slänga ihop en lunch innan jag beger mig ut i solen för att träffa le group för vårt projekt.
satt och hade "möte" med the guys igår över skype och oh-em-gee var det svårt att hålla sig till ämnet. killarna började prata om allt mellan himmel och jord, jag satt och åt och det slutade med att vi alla brast ut i skratt. produktivt? näe...

nu kokar mina potatoheads!

PLUGGDAG.

precis skype-at klart med plutt som ringde för att säga godmorgon och ska nog ta mig ur sängen nu and hit the kitchen. dagen kommer helt och hållet gå åt att plugga. har sjukt mycket att göra till nästa vecka och sen kan jag bara njuta de resterande dagarna innan jag åker hem. tänk att jag klarade av att vara ifrån familjen och speciellt plutt i fem veckor (kommer bli det till påsk) med tanke på att jag åkte hem nästan varje helg förra terminen.

solen verkar ha dragit åt biip idag också, kanske är lika bra det då jag ändå kommer sitta helt isolerad inomhus.
missade shuis welcome home party igår och alice födelsedagsfest idag (grattis grattis) nu ska jag gå och stoppa i mig en rejäl frukost och tycka synd om mig.



update: ooh en chokladpudding kvar! oh well, no need to feel sorry for me anymore folks! :D

TRE LEKTIONER FRÅN HELGEN.

Morning folks,

däckade med datorn i famnen igår så vaknade upp med sladden runt halsen, hjälp.
ska strax hoppa in i duschen och sen åka till min favoritlektion á la marketing som varar i två timmar sedan en less favorable á la firms and management. har en känsla av att solen inte hittat sig fram bland molnen idag men idag ska vi inte hänga läpp, det är ju fredag!

nepp, time to bounce outta bed.

RUMOURS CONFIRMED!

JAG KOM IN! HELL YEA BABY!
TSINGHUA UNIVERSITY HERE I COME!


ONE DOWN.

tvingade mig sjalv ur sangen imorse nar alarmet gick. tranade pa min speech ett antal ganger for att forsakra mig om att den satt som den skulle and yes it did. presentation gick som smort och without boasting, sa dominerade var grupp. med marginal. valdigt strikta regler nar det galler tiden sa da vi endast hade tio minuter pa oss sa var det nagra grupper som fick cutta mitt i hela skiten och snabbt wrap it up. vi landade exakt pa 9.46 och ar riktigt nojda nu i efterhand. one down. three to go. den stora, viktiga presentationen ager rum nasta torsdag sa nu ar det dags att ta tummen ur och borja forbereda.

one step closer, snaaaart far jag veta vilket uni i kina som jag blivit antagen till. talamod talamod!
nu ska jag belona mig sjalv med att avnjuta en yummy korv stroganoff.

smell ya later.


SIGH.

who am I trying to fool here? att jag skulle sätta mig på baken utan våld och börjat plugga vore ju ett mirakel. "jag ska bara...." sidan av mig kom fram (åh, alfons åberg! nostalgi!) jag ska bara göra ordning bland smyckena, jag ska bara hänga upp lite kläder, och sen bara fixa lite ordning och reda bland underkläderna osv. så nu sitter jag i ett rent och städat rum med the pile of paper in front of me. read me read me skriker det om dem. nåja, nu finns det verkligen inget mer att varken städa eller äta. så får väl ge med mig då och sätta den där jäppla texten inför imorgon.

totally in luuurve with my new comp from baby ♥


FFXIII VS VIC. 1-0.

efter någon timmes chitchat:

"ääääälskling.....?" (puppy eyes)
"okeeeej, gå då!"
"fåååår jaaaag?" (ännu mer puppy eyes)
"mmmm, gå nu"
"säääker? är du sur?"
"neee, gå spela nu!"
"höhöhöhö....taaaaack älskling! muaaaah!" (superdupersmileyface)


plutt. mungiporna nådde ända upp till öronen.
oh well, lika bra det då jag har en massa plugg att ta itu med. men då jag är the king of postponing things så ställde jag mig istället i köket och fixade några matlådor, korv stroganoff. det vill säga, gav mig själv en ursäkt att inte plugga. nu fyra matlådor senare har jag ingenting mer att göra, inga fler ursäkter så ska zippa igen och lära mig min speech för morgondagen utantill. yes, screw stödord. här ska man vara hightech.

 

bunkra upp är ett måste. har hittat min nya favorit: mars delight.



väder sol kavaj miss selfridges tröja H&M shorts Primark tights topshop halsband miss selfridges ringar primark&Dorothy perkins väska Friis Co boots Bianco halsduk stickad av mig.

 

I ♥ Summer (ja, idag var det faktiskt sommar här!)


10 MARS 2010.

Godmorgon prettifuls!

vaknade av att solens strålar trängde sig igenom fönstret och lyste upp hela rummet... nej jag skojar bara, vaknade av att alarmet tjöt sönder mina trumhinnor. the first was just a bad attempt of me trying to sound poetic. men solen skiner, det gör den. funderar på om jag ska inviga mina älskade raybans som jag fick av gänget när jag fyllde år.

sitter och förbereder en 1½ minuts speech (så jävla jobbigt, hellre 10 minuter än 1½, vad fan hinner man säga på så kort tid? jag om någon ääälskar ju att ordbajsa) anywho, ska slänga i mig lite av gårdagens kyckling curry och sedan springa iväg till universitetet där vi ska ha gruppmötet. imorn äger presentationen rum. nervous? tbh, nä.

såg två avsnitt av dating in the dark igår innan läggdags och visserligen var det intressant att se hur människor lär känna varandra och "falla för varandra" i total mörker och helt based on ones personality men ännu roligare att se reaktionen på människor när lampan tänds och de får se sin partner som är helt motsatt till vad de hade förväntat sig. skratt och tårar och en hel del utseendediskriminering. poor guys. något annat som fick mig att tappa hakan var att de efter EN, inte två eller tre utan EN dejt i total mörker börjar kyssa och hångla upp varandra utan att veta hur den andra personen ser ut. han må ha en sexig röst, vara trevlig yada yada, men sen när det visar sig att han är en skallig, kort och mullig person eller rödhårig med snor över halva ansiktet (varning för överdrift) så är du inte så cocky längre va. nä, HUR kan man ens? nej, zero understanding.

nej, måste fortsätta nu.

I LOST MY BOYFRIEND...

to final fantasy XIII...
älskling var som ett litet barn på julafton när han berättade om hur han beställt spelet och ännu mer hype-ad när han berättade hur han skippade gymmet för att springa hem snabbt och spela. should i be worried? kommer åka hem till en tjockis á la couch potato. 
nej, för att hänga med i svängarna har jag börjat spela poker och my city life på fb. this and café world should keep me busy for a while.
precis avnjutit kyckling curry middag som Lauren lagade, kört några omgångar vid pokerbordet och ska strax börja förbereda inför morgondagens group meeting.

tog en runda på stan tidigare idag, shoppingsuget hittade tillbaka till mig men lyckades vifta bort den (nej det gjorde jag inte alls men såg till att hålla ett hårt tag om plånboken) då jag lovat mig själv att leva ekonomiskt denna termin för att sedan släppa loss shoppingbegäret när jag åker till Kina efter sommaren. yes, today I did a good job.

därför belönade jag mig själv med inte bara en utan två chokladpuddingar till efterrätt. which reminds me, älskling är skyldig mig hans goda pannacotta. sjutton dagar kvar!


GRATTIS MY ASS.

ikväll blev det en dundermåltid med tjejerna med grillad kyckling, grillad lax, grönsaker och en massa skaldjur. nu ligger vi här alla tre med varsin laptop i knäet och helt inne i våra businesses (café world).
borde egentligen ha pluggat idag men då council herren tog upp halva eftermiddagen och jag slappade andra halvan så blev det som ni säkert räknat ut, inte mycket gjort. hann med lite goodnight-talk med älskling och ska strax hoppa i säng.

Grattis alla kvinnor därute på internationella kvinnodagen det här är fan rena rama bullshitten. seriöst, vi encourage-ar knappast jämställdhet mellan kvinnor och män genom att införa EN dag som är "kvinnornas dag". nej, i'm not impressed.

nu, date med John Blund.

RÄTT SKA VARA RÄTT.

efter min enda lektion imorse åkte jag till stan för att handla in ingredienser till mina matlådor som jag så ambitiöst börjat förbereda. förra veckan hade jag lådor á la pasta med köttfärssås och grillad lax med potatis och i veckan står återigen laxen på menyn för jag har sådan craving för just lax (gargh, miss the old sashimi days...) och korv stroganoff.

solen lyser helt underbart här även idag och hade helst befunnit mig utomhus men om ca en timma kommer en herre från the city council. har nämligen haft lite tjafs med fastighetsägaren som är helt unlogically wacko. vårt ena badrum har inte fungerat sen vi flyttat in och ändå tvingas vi betala fullt pris på ca 8000kr/månad. ingen kompensation whatsoever ges och fast jag försökt banka i lite vett i människan och dragit exempel som "du betalar väl inte för tre rätter på en restaurang när du bara får två?" så är det enda de säger "it's not our responsibility" ehrm, okej? men skriv för fan inte en annons där det står att allt är halelujah-bra utan lägg gärna till "ps. one of the bathrooms is not friggin working BUT you gotta pay for it anyways, so now take it or leave it" id sure as hell leave it men ja, jag har betalat och då ska jag fan ha ALLT som det står ingick i lägenheten.

allright, nu ska vi inte hänga läpp. hoppas the council har något sätt att sätta dessa oansvariga människor på plats.

nu blir det plugg.


AND I'M BACK IN THE GAME.

HEEEEEEEJ!

i'm back. efter en veckas uppehåll från bloggen önskar jag att jag kunde säga att jag fått mycket annat gjort men icke (eller joo, litegrann iaf) men hursomhelst så kliar det så mycket i fingrarna att det är dags att skriva av mig lite så hädanefter ska jag försöka provide you all med en bättre uppdatering om livet här i Manchester.

anyways, det är ca tre veckor kvar tills jag åker hem! helt unbeliveable hur lång tid jag hållt mig denna termin. sen plutt åkte för snart tre veckor sen har jag koncentrerat mig på skolan och närvarat på ALLA (yea you read it) lektioner. på tal om plutt så sa vi precis godnatt på skype efter en fyra-timmars konversation om i princip ingenting. yea, tiden flyger iväg när man har roligt. första gången sen vi träffades som vi är borta från varandra så länge men som sagt, tre veckor kvar!

har under veckan sett klart på ALLA big bang theory avsnitt så nu väntar jag på nästa som inte kommit ut än. you gotta love it! nästa steg enligt älskling är att få i mig alla "how i met your mother" avsnitt men vet inte riktigt om jag är så PRO that idea. hrmph...

well well, om två veckor tar kontraktet för min nuvarande lägenhet slut så då flyttar jag tvärs över korridoren in hos L innan jag åker hem till sverige och efter påsklovet flyttar jag in till min nya lya. så har en hel del packandet att göra och för att inte nämna plugget som helt plötsligt blivit en heltidsgrej i mitt liv (better late than never).

Sweet to be back in the mental dumpster, men nu är det dags att sussa nanna ♥

PS. idag hade vi rikligt med sol här i Manchester, folk springer runt i shorts och t-shirt, solglajjorna har åkt på och det får ju mig att sakna våra BBQs förra sommaren. mer av sådant tack!







EN LITEN FÅGEL...

viskade i mitt öra att bloggen är tillbaka imorgon...

RSS 2.0