CHAPTER: DESTINY.

degat i soffan pretty much sen jag anlände.
hittade en film i datorn som brorsan (most likely) laddat över. "17 again" med småflickornas ögongodis, zac efron. måste medge att jag nu förstår hur julie (min 11 åriga kusin) kan dreggla så mycket över honom. han är ju het den pricken! hursomhelst så var inte det här the point, det jag vill ha sagt är att filmen kanske inte är den bästa som man köper på dvd och sedan sover med under kudden men budskapet var fint.

tänk att kunna åka tillbaka i tiden och återuppleva saker, göra om sina misstag och välja en annan väg än den som valdes. när jag blickar tillbaka så finns det en hel del saker jag lätt skulle vilja återuppleva; studenten 2007, Miss China 2007 (eller förresten...det vill jag inte alls, det räcker med en gång - way too much pressure), språkresan (OCAC) i Taiwan 2005 etc. visst finns det saker jag ångrar och helst skulle radera från historiken men i slutändan är det inte värt det. i believe that, allt som har hänt, allt som har gjorts och varit har gjort mig till den jag är idag. jag ångrar ingenting och har tidigare sagt det och säger det igen, skulle aldrig gå tillbaka i tiden om jag nu fick chansen. jag har ett bra liv nu som jag är nöjd med (livet har väl sina flaws men generally speaking now...) har underbara människor omkring mig och inser faktiskt att jag är ganska lyckligt lottad trots mina up and downs.

jag ser mitt liv som en bok, indelat i kapitlar. just nu spelas det mest spännande kapitlet upp. ett kapitel som så småningom kommer att leda till det sista kapitlet i boken. jag har hittat min väg i livet och jag tänker hålla ett fast grepp om det. min familj, mina vänner och självklart, älskling. i'm happy.

ska nog pallra mig till sängs innan jag däckar med laptopen i knäet. det har varit en lång dag, lång och oproduktiv så egentligen förtjänar jag inte ens att sova just nu då piles of paperwork ligger där och vinkar glatt, tyvärr vinkar jag tillbaka snäppet mindre entusiastiskt. nu ska jag göra det jag är bäst på, postpone-a saker!

får ta itu med det imorgon bitti, annars blir det inga dumplings hos M.

godnatt.





lite puttinutti poäng får han väl?
(har absolut inte gått och kärat ner mig i ZE, men kommer support-a julie och hennes giftermålstankar med honom hädanefter...helt klart ett godkänt!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0