#15 Sådan är jag som flickvän...

Jag är väääärldens bästa flickvän. not. Jo, ibland. Jag är nog rätt romantisk av mig, tycker om att gosa och gå på mysiga promenader med min andra halva. Jag tror jag visar ganska mycket känslor och förväntar mig därför detsamma. Jag är en sådan fjant som lämnar söta post-its och skickar gullemess när jag är sådär galet kär. Jag tycker att det är viktigt att man lite då och då visar lite omtanke och försöker hålla gnistan uppe. Samtidigt så kan jag nog vara lite krävande, jag vill dittan och dattan, tycker si och så, är lite all over the place ibland haha. Kan nog vara väldigt jobbig ibland när saker inte går min väg, en dålig egenskap som jag försöker träna bort. Ibland intar jag "mammarollen" och pysslar om pojken, speciellt när han är sjuk för då är det ju "syndast" om honom i hela världen och då blir jag väldigt mammig av mig, eller när jag vaknar flera gånger under natten för att se om min stora bebis sparkat av sig täcket igen, och ibland är jag rena rama barnrumpan som gnäller om det och det andra. Men ey, nobody is perfect right?

Jag tror (vill tro) att jag är en ganska rolig flickvän, har ganska torr humor och är inte sen med att hänga med i svängarna om pojkvännen bestämmer sig för att köra en awkward dans (woops, it slipped) tycker om att vara spontan och har väldigt svårt att sitta still och det gör att våra resor utomlands alltid består av aktiviteter från morgon till kväll.
sammanfattningsvis så är jag nog jobbig mer än ojobbig haha, och det gör min plutt till världens bästa älskling som stått ut med mig i snart tre år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0