#7 Tre dåliga egenskaper.

Jag är långt ifrån perfekt och med detta inlägg vill jag dela med mig av tre egenskaper som jag inte är sådär jättestolt över.
1. När jag föddes så glömde de högre makterna att ge mig ingrediensen "Tålamod" så har väldigt kort stubin. Har väldigt svårt att hålla klaffen när jag tycker och tänker något, i många situationer vet jag att alla skulle vara better off om jag höll truten men har bara inte kraften att stänga igen matlocket. Till exempel så har jag svårt att bara le och se söt ut om någon tränger sig före mig i kön, då blir det kalabalik. Hände väldigt ofta i Peking. Missförstå mig inte, jag går inte runt och muckar bråk men känner jag att jag blivit orättvist behandlad utan anledning, Ja, det kan det bli pannkaka utav det hela. 
2. Är sjukt rastlös och sällskapssjuk av mig vilket kan vara till min nackdel. Tröttnar lätt på saker och har svårt att sitta kvar på ett och samma ställe alltför länge, hence mina utlandsår här och där. Tycker det kan vara skönt att vara ensam lite då och då men tröttnar snabbt på att bara hänga med mig själv så känner oftast behovet av att han någon vid min sida. Nowadays löser jag detta med att ringa mamma typ varannan timme haha. Thank God for Viber!
3. Lastly, Jag är och kanske lite för picky när det kommer till vänner. Det känns som att man förr i tiden kunde vara vän med allt och alla, men nu när jag tänker efter så var många relationer väldigt ytliga. Idag orkar jag inte slösa tid med någon som jag känner bara hänger för att hänga. (does it make any sense?) Men detta gör ju att jag inte lär känna lika mycket folk som jag gjorde innan. Men å andra sidan, kvalité över kvantitet right? Så den sista punkten funkar väl både som en bra och dålig egenskap.
Puh, Nu blir det sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0