Gårdagen.

Hej och Hopp vad många stavfel jag hade i inlägget jag skrev inatt. oh well. det bjuder jag på.
Gårdagen var i alla fall hur kul som helst. Vi möttes upp vid sjutiden och åkte mot Parswood Park som låg långt åt biip. Vi kom fram och fick syn på en stor galleria med biosalonger, arkadhall, bowling, biljard och andra aktiviteter. what do ya know!
Vi körde två serier på bowlingen och JAG VANN! turen var på min sida så efter sex strikes var jag kvällens vinnare bland oss nio som spelade. Sen körde vi en runda Laser wars, sååå kul! mitt lag förlorade dessvärre för vi inte fattade hur vi skulle attackera motståndarnas base. Tydligen fanns det ett hål i taket som man skulle skjuta mot, och det kom vi på efter halva leken haha. MEN, av alla spelare hade JAG högst poäng! No one messes with me! Men jag fick pröjsa för hur tävlingsinriktad jag är. Mitt i allting ser jag någon springa emot mig i full fart, i denna sekund var jag också uppe i en hög hastighet...BOOM! jag och Maurice sprang rakt in i varandra, våra knäskålar krockade och vi föll ihop på marken. Haha! Det gjorde svinont och jag fick halta resten av spelet men I was determined to win! (and I did) så nu har mitt knä fått en fin svart färg, ytterligare tre färger to go då...
Kvällen slutade inte där, utmanade M i basketmaskinen som jag knäckte honom hårt i, haha. Sen var det dags att åka hemåt men på vägen bestämde vi oss alla för att gå ta en drink, eller två. Vi hade ju tre korrar i gänget så det blev några rundor med korean drinking games. SÅÅÅÅ KUL! har saknat det så mycket. M som är äldst i gänget visade sig tåla minst och fick gå spy upp kebaben vi åt precis innan haha.
Lyckad kväll med andra ord!
Idag blir det report-writing. Buhu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0