# Personer jag beundrar...

Jag ser väldigt mycket upp till personer som är flerspråkiga, jag har själv haft turen att lära mig flera språk och beundrar därför folk som behärskar fler språk än mig. Mitt mål när jag var yngre var att lära mig 10 språk innan jag fyller 25, det började bra de första åren, sen tog det stopp. Nu ligger jag aningen efter i planeringen men det kommer.
Jag beundrar personer som är självständiga och kan till exempel gå och titta på bio ensam, äta lunch ute ensam för att inte nämna resa runt ensam. Jag vill gärna se mig som en sådan person men nä, är för sällskapssjuk och skulle aldrig falla mig in på att resa någonstans ensam. Förutom när jag reste ensam till Taiwan när jag var 16 men då skulle jag plugga där så det är inte samma sak.
Finns många egenskaper som jag beundrar hos folk, oftast egenskaper jag inte lyckats få själv. Men om jag ska nämna en person som jag beundrar, då är det utan tvekan min Mamma. Hon är allt jag strävar efter att bli personlighetsmässigt. Hon är en väldigt stark person som tagit sig igenom det ena efter det andra. Hon är en person som aldrig ger upp men som inte ser ner på en pga ett misslyckande. Hon peppar och får personer omkring sig att må bra. Hon är min förebild. Jag har fortfarande mycket att lära mig, har en bra bit att gå men jag ser mitt mål och det målet finns i min mamma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0