Streamade Mellon i biblioteket igår, haha!

Min tippade låt vann, såklart. Har alltid varit ett fan av Loreen så hon var en värdig vinnare. Hade nog inte velat se något annat bidrag representera Sverige. Satt och tittade på några intervjuer på expressen och hallå? Vad fan är det med Danny? Har alltid gillat honom och tyckt att han är lite halvsöt sådär men vad är det bitter attityd han kommer med bara för att han hamnat tvåa? Han säger att det suger att komma tvåa, jag skulle gärna vilja se honom hamna i bottenplaceringen och se vad han har att uttala sig om det.

Sen spottar han ur sig något i liknelse med "Det Sverige missar är att skicka en ball låt bla bla bla" eeeh? Ball? Visst, kläderna var lite balla men det har vi sett förr, låten var väl catchy men man kan ju inte säga att han sjunger bra direkt i jämförelse med Loreen. Crawford forstätter med att peppa honom inför nästa år varav han säger "ah, där får ni inte se mig i alla fall" som om vi har oss själva att skylla på, vi gjorde inte honom till lags så nu får vi inte se honom något mer. OH NO. min värld faller samman. seriöst, med de kassa uttalanden han gjorde i intervjun borde han verkligen sitta hemma och skämmas.
VISST, han kom tvåa för andra året i rad men seriöst, bara för att du tycker att du satsat så jädrans mycket på din låt så betyder det inte att någon annan inte gjort det. Nu sjönk min respekt för Danny avsevärt. Grow Up!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0