#3 Tre pinsamma saker jag varit med om...

Oj, jag tänkte nog inte mig för när jag valde denna. Jag gör bort mig rätt ofta men oftast skakar jag bara av mig det så har svårt att tänka mig vad som kan klassas som riktigt "Pinsamt". Jag minns en gång när jag gick och rådissade ett par byxor från H&M, de var inte sådär jätteögonvänliga men dum som jag var räckte det inte med att jag poängterade det utan jag la i krut och försökte get my point across, jag körde på med dissandet tills min kompis som shoppade med mig harklade ur sig "Jag fick sådana av min mamma i julklapp..." då ville jag bara sjunka igenom jorden. vad säger man liksom? "eh, jag skoja bara?" Nä, inget hade kunnat rädda situationen.
En annan gång jag kände (i efteråt då) att jag bara ville spola tillbaka tiden och inte vara en idiot var när jag hjälpte till i mina föräldrars restaurang i mina yngre dagar, en stamkund beställde en 6a whisky, jag serverar den vid baren och undrar om han vill ha vatten till, "Ja, tack" svarar han. Då drar jag fram "Läskpumpen" (som man har i barer) och trycker på "vattenknappen", so far so good men oerfaren som jag var hällde jag i vattnet i whiskyglaset. "Säg stopp" sa jag. "säg stopp"? vad fasiken? Ja, han kom aldrig mer tillbaka. Då kände jag inget, men jag skäms än idag.
Okej, en sista grej nu... det är väl inte direkt en pinsam grej men jag kan tänka mig att om jag hade någon jag kände bredvid mig så skulle den personen skämmas över mig. Första dagen på universitetet så kryllade det av nya studenter på campus, registrering hit och dit. Alla gick och drog på sin resväska och under andra armen hade de sina laptops. Min resväska fastnade kvar i Sverige (fick den först dagen efter) så det enda jag hade under armen var min riskokare. Ja, hade packat ner datorn i resväskan då riskokaren inte fick plats så där gick jag runt och registrerade mig med en riskokare. Kan ju tänka mig hur folk tänkte "Kolla den där jävla kinesen som har riskokare som sin enda ägodel" Ja, för mig var det så jävla värt det för jag slapp lägga mig hungrig den natten men ja okej, lite pinsamt var det väl...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0